פורסם 2006 באוגוסט 319 שנים שלום, אני צריך המלצה ללוח אם חדש שיתמוך בAGP intel dual coreddr2האם יש כזה דבר?אם כן, תתנו לי לינק בבקשה
פורסם 2006 באוגוסט 319 שנים מחבר לא קצת מיותר להשקיע בAGP...אלה אם כן תקנה לוח משולב AGP+PCI-E...אני פשוט רוצה לחסוך בעלויות כי יש לי כרטיס 6800 ל-agp ואני לא משחק הרבה. אז אין טעם בינתיים לקנות חדש.תוכלו להמליץ לי גם על לוח משולב כמו שאמרת, אבל שיהיה איכותי, ולא סתם הראשון שתראו שתומך בAGP
פורסם 2006 באוגוסט 319 שנים כתבת dual core אם התכוונת לפנטיום d יש לוח שתומך ב agp אם התכוונת לקונרו יש לוח של אסרוק (שלא הייתי קונה אותו אבל, יש שכן היו קונים אותו )
פורסם 2006 באוגוסט 319 שנים מחבר כתבת dual core אם התכוונת לפנטיום d יש לוח שתומך ב agp אם התכוונת לקונרו יש לוח של אסרוק (שלא הייתי קונה אותו אבל, יש שכן היו קונים אותו )לא קונרו. התכוונתי לפנטיום Dתוכל להמליץ לי?ולזה שמעליי אני לא רוצה מובנה
פורסם 2006 באוגוסט 319 שנים פה בקישור יש 2 כרטיסים כאלה http://www.lamir.co.il/?Category=245&Subcategory=&PriceMax=&PriceMin=ואם ליאור ושאר המומחים רואים אותי שיתנו דעתם איזה לוח כדאי לו מהקישור או לחילופין ממקום אחר תודה יהודה.עריכה:עברתי על הלוחות ולא הייתי קונה אותם (משום מה חשבתי שהם טובים )
פורסם 2006 באוגוסט 319 שנים הייתי מעדיף ASRock 775Dual-VSTAלפחות יש אופציה לשדרג ל-Core 2 Duo וגם ל-PCI-E
פורסם 2006 באוגוסט 319 שנים מחבר הייתי מעדיף ASRock 775Dual-VSTAלפחות יש אופציה לשדרג ל-Core 2 Duo וגם ל-PCI-Eאבל לפי מה שהבנתי החברה הזאת לא משהו בכלל...זה נכון?אין המלצה אחרת?
פורסם 2006 באוגוסט 319 שנים מחבר לא לוחות שמיועדים ל-OC זה הכלאז למה הוא כ"כ זול? איזה צ'יפסט אתם ממליצים.אין חברה אחרת שהוציאה לוחות אם מתאיים לדרישות שלי?
פורסם 2006 באוגוסט 319 שנים הוא כ"כ זול כי החברה לא מוכרת, השבבים פחות איכותיים ל-OC (ולכן זולים יותר) ובאופן כללי הלוחות לא מגיעים עם באנדל ממשי (פאנל I/O וכמה כבלים)
פורסם 2006 באוגוסט 319 שנים מחבר טוב תודה.אני מבקש פעם אחרונה אם יש לוחות מחברות אחרות שעונות לדרישה שלי
פורסם 2006 באוגוסט 419 שנים מחבר אבל אני לא מתכוון לשדרג את המחשב הנ"ל יותראני מתגייס עוד מעט ואני לא יתעסק עם המחשב יותר.אני רוצה לוח אם טוב במחיר סביר שיתמוך בAGP pentium Dddr2 וזהו כעקרון. בבקשה תתנו לי המלצה. ואיזה צ'יפסט הכי מומולץ כי אני ממש לא מבין בלוחות אם (nf4' sis'via.....)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.