עבור לתוכן

זקוק למפרט 4500+-

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

הקפצת לי את זה מלפני שבועיים בערך כבר הספקתי לפתוח אתמול הודעה

חדשה עם מפרט מעודכן וכמה שאלות

הנה התוכן:

זה היה די קשה להישאר בתקציב במיוחד בגלל הלוחות היקרים

של הקונרו אבל ניראה לי שיצא משהו סבבה

1280 שקל E6300

760 שקל ASUS P5LD2

520 שקל WD 250GB 16M

700 שקל 7600GS

360 שקל COMPUCASE+HEC300

650 שקל 1G PQI TURBO 667

סה"כ 4270 וצריך להוסיף הרכבה +מקלדת+עכבר (לא צריך צורב כבר יש לי אחד)

אז דבר ריאשון מה דעתכם,האם לשנות משהו ,אם כן אז המפרט מנועה אם יש לכם רעיונות טובים יותר

מחנות אחרת בסביבה אז אין בעיה בכל מקרה אני לא רוצה לפצל קניה זה סתם כאב ראש.

דבר שני אני רוצה לעשות OC ,בו נגיד משהוא קטן להגיע לBUS 366 לא ניראה לי בשמים.

האם המפרט יאפשר לי במיוחד כשזה על קירור סטוק?

וכמעט שכחתי לציין שזה לא מפרט למשחקים זה בעיקר לתיכנות וכל השאר ,משחקים זה נחמד

אבל אני אסתפק בכרטיס הזה,לא צריך כרטיס יותר חזק

תודה מראש לעונים

לינק להודה המקורית: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=196741.0

פורסם

אחלה מפרט!! לדעתי הלוח אם יחזיק OC קטן.. אין מה לשנות אולי אם היה לך אפשרות לקחת את 700# GA-945P-S3

אז היה עדיף אבל אז תצטרך לפצת חנות אז עדיף מה שאתה עשית מפרט מצויין ויתאים לדרישות שלך :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

עד לאן אני יצליח לדחוף את המפרט ב-OC לדעתך

BUS 366 לפחות אני יצליח

פורסם

הזכרונות לא משתלמים. יש לנועה GSKILL 800MHZ 1G באותו מחיר.

פורסם

שם מוצר כמות מחיר מחק

Compucase-HEC Midi Tower CI-6A19 BL Front USB 300W 1 332 ¤

Intel Core2 Duo 1.86GHz 2MB E6300 Box CPU 1 1230 ¤

Western Digital 250GB 7200rpm 16MB Buffer S-ATAII HDD 1 469 ¤

Gigabyte GA-945P-S3 RH Intel 945P Motherboard 1 671 ¤

Hynix 512MB DDR-II DDR 667 Memory 2 588 ¤

Computer Assembly 1 160 ¤

Leadtek PX7600GS TDH PX7600S25b PCI-e 256MB bulk Video Card 1 686 ¤

סה''כ: 8 4136 ¤

סה"כ מפרט לא רע, אבל ברור שיש מקום לשיפור בו.

אם אתה מתכנן OC (לא יודע באיזו רמה) אז אולי מומלץ לעבור ל-6A21 +400W בעוד 120 ש"ח כדי שהוא לא יגביל אותך ב-OC.

פרט לזה הבעיות היחידות שאני רואה במפרט הן הזיכרון שהוא רק 667 אבל לזה יש עוד מקום בתקציב אם תרצה לשדרג והלוח אם שלדעתי הוא הכי משתלם פהכי פחות מוערך מהתומכים בקונרו, הוא יוכל להחזיק OC סולידי טוב ומה גם שזה לוח מוכר ואיכותי, הוא בין הטובים שהיו לפננטיום D...

סה"כ נראה לי משתלם, זאת יחד עם כמה שיפורים שלשיקול דעתך.

פורסם
  • מחבר

הזכרונות לא משתלמים. יש לנועה GSKILL 800MHZ 1G באותו מחיר.

נכון אתה לגמרי צודק שכחתי מזה,רק 15 ש"ח יותר ,זה גם יעזור ב-OC למרות ש-ASUS P5LD2

וגם ה- Gigabyte GA-945P-S3 RH לא תומכים ב-667 (או שאני טועה והם מסוגלים ליותר כמו לוחות אחרים שרישמית תומכים רק ב-667?)

שם מוצר כמות מחיר מחק

Compucase-HEC Midi Tower CI-6A19 BL Front USB 300W 1 332 ₪

Intel Core2 Duo 1.86GHz 2MB E6300 Box CPU 1 1230 ₪

Western Digital 250GB 7200rpm 16MB Buffer S-ATAII HDD 1 469 ₪

Gigabyte GA-945P-S3 RH Intel 945P Motherboard 1 671 ₪

Hynix 512MB DDR-II DDR 667 Memory 2 588 ₪

Computer Assembly 1 160 ₪

Leadtek PX7600GS TDH PX7600S25b PCI-e 256MB bulk Video Card 1 686 ₪

סה''כ: 8 4136 ₪

סה"כ מפרט לא רע, אבל ברור שיש מקום לשיפור בו.

אם אתה מתכנן OC (לא יודע באיזו רמה) אז אולי מומלץ לעבור ל-6A21 +400W בעוד 120 ש"ח כדי שהוא לא יגביל אותך ב-OC.

פרט לזה הבעיות היחידות שאני רואה במפרט הן הזיכרון שהוא רק 667 אבל לזה יש עוד מקום בתקציב אם תרצה לשדרג והלוח אם שלדעתי הוא הכי משתלם פהכי פחות מוערך מהתומכים בקונרו, הוא יוכל להחזיק OC סולידי טוב ומה גם שזה לוח מוכר ואיכותי, הוא בין הטובים שהיו לפננטיום D...

סה"כ נראה לי משתלם, זאת יחד עם כמה שיפורים שלשיקול דעתך.

אם אני מזהה נכון המפרט שלך הוא מ logicpc ולא מצאתי שם זכרונות 800 משתלמים,הם די יקרים שם,אולי יש לך המלצה ספציפית לזכרון משם שלא ראיתי.

(בכלל אני מעדיף שלא לקנות משם כי הם במרכז , אלא אם כן זה שיפור ממש קריטי)

למה אתה חושב ש-300W יגביל אותי,הרי אם זה מחזיק את המערכת אז זה בסדר,HEC הוא ספק טוב ויציב וראיתי שאפשר להגיע ל-OC יפה מאוד על מתח סטוק

אני רוצה להזכיר שוב שאני לא הולך לשבור שיאי OC אני מתכנן OC של 100FSB מ-266 ל366 אולי יותר אם אני יצליח לא צריך להישתגע בגלל זה

בכלל זה נירראה לי OC מתון לגמרי יחסית לכל התוצאות והביקורות שאני רואה בזמן האחרון בסך הכל זה נמדד ביחסי עלות תועלת האם להשקיע עוד 100

במארז ואו ספק ואו זיכון ואו משהוא אחר באמת יתן לי כזה הבדל גדול אני לא חושב ככה.אם אתם חושבים אחרת אז בבקשה תגידו כי אני לא מתימר להיות

איזה ממוחה גדול שיודע הכל

פורסם

אחלה ושוב תודה אתה הבן אדם היחיד שטרח לעזור לי פה :xyxthumbs:

קח 2 ג'יגה זיכרון במקום הלוח אם היקר הזה, ג'יגה זיכרון לא מספיק למשחקים חדשים בכלל.

פורסם

מה בדיוק יקר בלוח אם הזה?? הוא עולה פחות מ700 ש"ח ונותן תמורה מעולה לכסף! חוץ מזה שגם ככה אין מבחר גדול של לוחות במחירים האלו.

וקשה לי לראות מפרט על שתי ג'יגה, קונרו, לוח תואם וכרטיס מסך נורמלי בתקציב הזה...

יופי שאתה ממליץ על שתי ג'יגה אבל זה לא אפשרי במסגרת התקציב בלי לרדת בדברים אחרים שיוצרים מפרט לא מאוזן. וג'יגה זיכרון מספיק ביותר בשביל כמעט כל משחק שקיים ויחד עם כרטיס מסך שהוא ייקנה שלא יהיה מהיקרים ג'יגה יספק אותו ומעבק לזה אפילו בינתיים.

פורסם
  • מחבר

מה בדיוק יקר בלוח אם הזה?? הוא עולה פחות מ700 ש"ח ונותן תמורה מעולה לכסף! חוץ מזה שגם ככה אין מבחר גדול של לוחות במחירים האלו.

וקשה לי לראות מפרט על שתי ג'יגה, קונרו, לוח תואם וכרטיס מסך נורמלי בתקציב הזה...

אין לי שום בעיה איתו,להפך זה אחת הלוחות המועדפים עלי פשוט אני לא רוצה לפצל קניה

ואני מעדיף לקנות קרוב לבית, אם החלפת הלוח היא ממש מהותית אז אני אשקול לקנות שם בחיוב

אבל עם זה להחליף ללוח קצת יותר טוב בשביל עוד 5% ב-OC אני אוותר

בעיינין הכספי התכוונתי לכך שמצעים לשפר קצת בזיכון קצת בספק, 100 שקל פה ו 100 שקל שם ובסוף אתה משלם סכום שלא התכוונתה

ומקבל משהו קצת יותר טוב אוOC קצת יותר גבוה וזה לא באמת שווה את זה

שוב אם אתה חושב שאני לא צודק אז תגיד לי

אשמח גם אם תתיחס לשאלה לגבי הזכררונות 800 בלוחות 945P שתומכים רק ב-667 (אם אי אקנה בנועה אז בטוח שאני אקח 800 כי

יש רק הבדל קטן בינם לבין ה667 אפילו שהלוח תומך רק ב-667)

ואם לדעתך ה-OC שאני מתכנן(+100FBS) הוא ראלי למפרט שלי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים