פורסם 2006 באוגוסט 319 שנים שלום !אני מתלבט איזה משחק ליקנות...אני רוצה משחק בסגנון של F.E.A.R ושל QUAKE 4אם יש עוד משחקים בסגנון שאתה אומרים שהם יותר טובים משני אלה תכתבו אותם בתגובה ואני יוסיף אותם לסקר
פורסם 2006 באוגוסט 319 שנים בעיקרון אני חושב שאי אפשר להשוות ביניהם,הם די שונים.אני עדיין לא סיימתי את FEAR אבל בהחלט משחק מהנה יותר מQUAKE 4 שדי דומה לDOOM 3
פורסם 2006 באוגוסט 319 שנים F.E.A.R או Half-Life 2 זה כבר שאלה הגיונית.....FAER מהנה יותר לטעמי אבל קצר מאוד... ולכן החירה היא קשה.בכל זאת הטעם המתוק שהשאיר לי FEAR גורם לו עדיין לנצח.
פורסם 2006 באוגוסט 319 שנים F.E.A.R או Half-Life 2 זה כבר שאלה הגיונית.....FAER מהנה יותר לטעמי אבל קצר מאוד... ולכן החירה היא קשה.בכל זאת הטעם המתוק שהשאיר לי FEAR גורם לו עדיין לנצח.מה? FEAR משחק קצר?.איזה בעסה :-[
פורסם 2006 באוגוסט 319 שנים [ltr]if you're a fan of the half life universe, half life 2 is the better game no doubt about it. however, if you haven't played the first half life and not familiar with the story get F.E.A.R., it's got superior graphics, sound and most importantly gameplay.[/ltr]
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.