פורסם 2006 באוגוסט 219 שנים תגידו מארז מחשב מזכוכית יקרר או יחמם?חשבתי על זה, אולי אני אבנה מארז מזכוכית, זה יהיה בסדר מבחינת טמפרטורה?(עוד מעט אני אעלה שירטוט של המארז)נ.ב. הפורום הזה נראה לי הכי מתאים לפתיחת התראד הזה, אם זה לא במקום אז תגידו לי.
פורסם 2006 באוגוסט 219 שנים תבדוק מה מוליך יותר חוםאלומיניום או זכוכיתהייתי מהמר על אלומיניום ולכן הוא יעיל יותר
פורסם 2006 באוגוסט 219 שנים לבנות מארז מזכוכית זה די בעיה..כי זכוכית נוהגת "לשמור" חום...ודי שביר...בשביל זה יש לך את הפרספקט....
פורסם 2006 באוגוסט 219 שנים שוב זה לא הכי יעיל כי פנים המארז יהיה פשוט חם..(מה שיגרום למים להתחמם וכו)....עדיף לבנות מפרספקט...
פורסם 2006 באוגוסט 219 שנים לא יודע עד כמה זכוכית מוליכה חום אבל היא בטח מוליכה חום פחות טוב מכל חומר מתכתי. חוץ מזה הדלתות של תנורים, מיקרוגל, טוסרים... מזכוכית אז כנראה היא שומרת את החום בפנים לא רע, לדעתי מארז מזכוכית יהפוך את המחשב שלך לתנור
פורסם 2006 באוגוסט 219 שנים אני חושב שפותח הת'רד מתבלבל, לא עושים מארזים מזכוכית, כשאתה רואה חומר שקוף, זה הפרספקט ולא זכוכית, זכוכית תהיה חומר גרועה ליצירת מארז
פורסם 2006 באוגוסט 219 שנים אבל שוב, הכי גרוע זה שזכוכית שבירה, ואם אני לא טועה, זה יהרוס אותה רק ע"י הכנסת ברגים בשביל המאווררים וכאלה ( אפילו בפרספקטזה קצת פוגע )
פורסם 2006 באוגוסט 319 שנים תיראה אם אתה קונה זכוכית איכותית כפולה כמו חלנות אתומי רעש אז היא ממשממממשמשממששש חזקה אני יודע שאם אבן אאפשר לשבור אותה.... מינסיון
פורסם 2006 באוגוסט 319 שנים לא חסר זכוכיות מחוסנות (כמו בתנור) או כפולות וכו....אבל שוב זה די מיותר...לעשות בהם חורים וכו זה סיפור....ושוב זה כמו לבנות תנור קטן...
פורסם 2006 באוגוסט 319 שנים זכוכית היא חומר גלם גרוע לבניית מארז ביחס לפרספקס.1) זכוכית לא גמישה2) זכוכית לא ניתן לחתוך בקלות3) שבירה4) כבדה!!! כך שבד"כ אפילו לא תתמוך במשקל של עצמה.
פורסם 2006 באוגוסט 319 שנים רעיון לא טוב לעשות מארז מזכוכית , תעשה מפרספקס , הרבה יותר נגיש ויחסית יותר קל...
פורסם 2006 באוגוסט 319 שנים מקדם מעבר החום שלה מאוד נמוך (מה שאומר שהיא מתחממת ולא מוסרת חום לסביבה מהר) ככה שזה כמו לבנות מחשב בתוך קלקר (יתחממם והסביבה לא תקרר אותו)
פורסם 2006 באוגוסט 319 שנים יעלה לך 2000 שקל לבנות מארז איכותי מזכוכיתהוא ישקול 10 קילו ויהיה שביר אבל זה יהיה בן ז*נה יפה אם בעל מקצוע יבנה את זה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.