עבור לתוכן

מחפש משחק לילדה בת 6..

Featured Replies

פורסם

אחותי רוצה משחק כל שהוא לגיל שלה....

יש לכם המלצות למשחק לילדים קטנים??

פורסם

fear, silent hill, משחקי פוקימון (עם אמולטור של גיימבוי), cars, מאחוריי היער (שחכתי איך קוראים לזה בעברית), כל מיני של שרק ויש עוד הרבה לא חסר.....

פורסם
  • מחבר

fear, silent hill, משחקי פוקימון (עם אמולטור של גיימבוי), cars, מאחוריי היער (שחכתי איך קוראים לזה בעברית), כל מיני של שרק ויש עוד הרבה לא חסר.....

?????

אתה רוצה שהיא תמות מפחד?

פורסם

כל סדרת איתמר,גורדי :איתמר וגן הפלאים" איתמר צייד החלומות" ועוד.. כולל סיפורים ומשחקים מאוד חינוכיים והכנה לכיתה א'

פורסם

בראטץ?!? תגיד לי אתה רציני? בגלל זה אין הרבה בנות שמשחקות במחשב!!!!!!!! אני אומר לך! תן לה fear! היא תאהב את זה.....תן לה prey, תן לה san andreas עם hot cofee! חוץ מזה כל רוב המשחקי הרפתקאות הם לילדים קטנים, יש את פסיכונאוטים שזה משחק שולט והיא בטוח תאהב אותו

פורסם

Sims, סופר מריו

פורסם

בראטץ?!? תגיד לי אתה רציני? בגלל זה אין הרבה בנות שמשחקות במחשב!!!!!!!! אני אומר לך! תן לה fear! היא תאהב את זה.....תן לה prey, תן לה san andreas עם hot cofee! חוץ מזה כל רוב המשחקי הרפתקאות הם לילדים קטנים, יש את פסיכונאוטים שזה משחק שולט והיא בטוח תאהב אותו

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח, אני מתאר לעצמי אותה משחקת בזה( :screwy:)... בשלב הראשון..:

היא מתקדמת מתקדמת מנסה לעשות משימה ואז משום מקום בא אליה כיסא לפנים והיא מקבלת דום לב (זה כמעט מה שקרה לי)

פורסם

תגיד לי ראית פעם מישהו בגיל 6 משחק בזה?

אתה רוצה לעשות לה סיוטים וטראומות בחיים??

פורסם
  • מחבר

חחחחחח אתה לא מבין אני רוצה להוריד לה משחק כי היא רוצה לשחק בgeaw

פורסם

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח, אני מתאר לעצמי אותה משחקת בזה( :screwy:)... בשלב הראשון..:

היא מתקדמת מתקדמת מנסה לעשות משימה ואז משום מקום בא אליה כיסא לפנים והיא מקבלת דום לב (זה כמעט מה שקרה לי)

בדיוק! שתשחק דום....זה גם לא רע... חוץ מזה שהיא תהיה הבת הראשונה בעולם בגיל 6 שמשחקת fps

תגיד לי ראית פעם מישהו בגיל 6 משחק בזה?

אתה רוצה לעשות לה סיוטים וטראומות בחיים??

כשאני הייתי קטן בגיל 5-6 בערך הייתי משחק וולפסטיין וalone in the dark ואתה לא יודע איך פחדתי....אבל תראה למה זה הוביל.....גבר חסון וחזק שלא מפחד מאף משחק מחשב אפילו לא מקאונטר סטרייק....

חחחחחח אתה לא מבין אני רוצה להוריד לה משחק כי היא רוצה לשחק בgeaw

מזה geaw?

פורסם

הוא התכוון ל-

GRAW

ואני לא רואה את התרד הזה מתקדם לאנשהו לכן ננעל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים