פורסם 2006 באוגוסט 219 שנים שלום,מבקש מפרט למחשב שכולל הכלחובה: מסך דק 19 , מארז עם מגירה לקשיח בנוסף על הקשיח שבפניםהמחשב ישמש גם לעריכה קוליתמדובר במחשב לעריכת ארועים (חתונות, ברמצווה וכו')המחשב לא ישמש כלל למשחקיםחברי קיבל כבר מפרט בסכום הזה אבל הוא לא מבין בזה כלום ואני אביא אותו לשיפוטכם בקרוב
פורסם 2006 באוגוסט 219 שנים כדאי לך לחקות, בקרוב יגיעו לארץ מעבדים חדשים שהולכים להיות תותחים יותר מכל המעבדים שקימים היום בקידוד וידאותברר על מעבד ה"קונרו" או Core 2 Duo
פורסם 2006 באוגוסט 319 שנים מחבר הקונרו כבר פהתמיד יהיו חידושים אבל בסוף צריך לחתוךאז אתם מוזמנים בכיף להציע
פורסם 2006 באוגוסט 319 שנים אני רק לא מבין -מה זה מארז עם מגירה לכונן קשיח?ואתה אומר שתבוצע גם עריכת קול , אתה צריך כרטיס קול איכותי , או שזה לא קשור?
פורסם 2006 באוגוסט 319 שנים מחבר הכוונה לאפשרות לכונן נשלף מלבד הכונן שבתוך המארז (שם ישמור את העריכות בלבד).לגבי כ.קול - נראה לי שיצטרך יותר מה OB שיש בד"כ על הלוחות.
פורסם 2006 באוגוסט 319 שנים אתה יכול להביא דוגמא אולי , למארז שאתה מחפש?ובקשר למקום , כמה מקום יהיה מספיק לכל הסרטים? 2 כוננים של 250 גיגה יהיו מספיק טובים?
פורסם 2006 באוגוסט 419 שנים מחבר בקשר למארז, ראיתי כזה של IBM עם מגירה בחלק העליון עם מפתח במוסדות ציבוריים אבל הוא לא מארז איכותילגבי קשיחים, אחד של 160GB בתוך המארז (קבוע) ואחד של 250GB שיהיה שליף מהמגירה שציינתי (פשוט גם אבא של הבחור עושה עריכות משלו והם רוצים להחליף בין הקשיחים מבלי לפתוח את המארז בכל פעם)
פורסם 2006 באוגוסט 419 שנים בקשר למארז, ראיתי כזה של IBM עם מגירה בחלק העליון עם מפתח במוסדות ציבוריים אבל הוא לא מארז איכותילגבי קשיחים, אחד של 160GB בתוך המארז (קבוע) ואחד של 250GB שיהיה שליף מהמגירה שציינתי (פשוט גם אבא של הבחור עושה עריכות משלו והם רוצים להחליף בין הקשיחים מבלי לפתוח את המארז בכל פעם)שיקנו כונן חיצוני
פורסם 2006 באוגוסט 419 שנים מחבר ראיתי את האפשרות הזו אבל החיבור הוא USB - זה משפיע על קצב העברת הנתונים, לא?? וחוץ מזה, חברים, מפרט PLEASE :nixweiss: אני צריך מפרט
פורסם 2006 באוגוסט 419 שנים USB2 הוא די מהיר...אני חושב שזה לא משתווה לחיבור כונן רגיל אבל בכל זאת...כשאין ברירה אין ברירה..לדעתי זה יהיה הפיתרון הכי טוב..חיצוני יתן לך העברת נתונים בקצב מספק לדעתי..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.