פורסם 2006 באוגוסט 219 שנים אולי חלקכם כבר יודעים אבל הגירסא החדשה ל Forceware של Nvidia ממש זוועהלי אישית זה גרם ל Restart חוזר בזמן משחק.הגירסא ממש לא יציבה וגורמת הרבה בעיות תתרחקו ממנה עד ש Nvidia תשחרר משהו יותר נורמלי
פורסם 2006 באוגוסט 219 שנים היה על זה דיון לא מזמן, גם שם רוב התגובות היו נגד הדרייבר.אחרי הדיון הזה החלטתי להשאר עם 84.21
פורסם 2006 באוגוסט 219 שנים מחבר תאמת עשיתי מצאתי כמהלמרות שהטענות על הדריבר היו על זה שהוא בעיברית משום מה ה Control שלו.לא ראיתי בעייה של Restart ומסכים כחולים
פורסם 2006 באוגוסט 219 שנים המון המון המון ארטיפקטים בלי קשר לכלום גם אני מזהיר לא להתקרב ל91XX האלה ב9 לחודש אנוידיה משחררת דרייברים חדשים, נקווה שהם יהיו שווים משהו...
פורסם 2006 באוגוסט 319 שנים אני לא יודע מה איתכם אבל אני עם הדרייברים החדשים שלהם והם לא עושים לי שום בעיות..
פורסם 2006 באוגוסט 319 שנים אני לא עדכנתי מאז שהתקנתי את באטלפילד 2 שמגיע עם דרייבר 77.30, אין בו שום בעיות עם המשחקים של היום , שיום בעיות כלום דרייבר מעולה
פורסם 2006 באוגוסט 319 שנים להוא שביקש קישור לידיעה על הדרייברים החדשים:http://www.theinquirer.net/default.aspx?article=33418
פורסם 2006 באוגוסט 319 שנים מחבר הדריברים האלו לא מומלצים גם לבעלי ATI מה הקשר לבעלי כרטיסי ATI הדריברים הם לבעלי כרטיסי Nvidia
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.