עבור לתוכן

עזרה אחרונה אחרונה, לפני הזמנת המפרט [8000-8500]. משחקים כבדים.

Featured Replies

פורסם

הזמנת המחשב שלי לא תתבצע עולה מאותה החנות, יש חלקים שאני אספק, יש חלקים שהם יספקו. הם מרכיבים.

הם מספקים -

זכרון פנימי PQI 1Gb DDRII PC5400 667MHz X 2

סידירוםצורב כרגע לא סגור על איזה, יספקו לי כבר משהו.

הארדיסק - Western Digital 250GB SATA II 16MB 7200RPM WD2500KS

וכמובן שהם מרכיבים אתה המחשב.

אני מספק

מארז - חשבתי על הAurora הזה, שכחתי את השם המדויק, אלגנטי יפה ומקרר טוב. אני צריך את החנות שמספקת אותו במחיר הכי זול.

רמקולים - עדיין לא סגור עליהם, צריך חיבור 5.1 בתחום ה-500 שקל.

ספק כוח - לוקח את ה Liberty 400W (רוצה חנות שמספקת אותו במחיר הכי זול)

כ.מסך - לוקח מנעה מחשבים את הX1900XT עם קירור של AC. (אין מקום אחר שמספק אותם... נכון?)

לוח אם - DFI INFINITY 975X/G Intel 975X LGA 775, שוב, צריך חנות שמספקת אותם במחיר הכי זול.

ומעבד, עוד לא סגור אם אני מספק או שהחנות, אבל למקרה שאני אצטרך, אני צריך חנות עם Conroe 6600 שמספקת אותם במחיר זול יחסית לשאר (ראיתי באתר של www.cec.co.il שהם מספקים קונרו במחירים הכי זולים בארץ כרגע, השאלה היא כמה החנות רלוונטית).

אה וכמובן שאני צריך גם את הקירור למעבד - Thermaltake BigTyphoon Cpu Cooler CL-P0114, במחיר הכי משתלם.

כל המפרט + רמקולים עולה בסביבות ה8300-8500 ש"ח.

דעות אחרונות?

אם תוכלו לעזור לי למצוא את החנויות המשתלמות ביותר אני אודה לכם מאוד. אם אפשר לרכז את רוב הפריטים מחנות אחת כמובן שזה יהיה יותר טוב, אפילו אם זה קצת יותר יקר מלהזמין מכמה חנויות. אם לא? פנקו אותי במאה ואחת חנויות מצידי. (כל הדברים שאני צריך לספק )

עריכה:

האמת שבקשר לרמקוליםף חשבתי על לוג'יטק X530, אבל אין פה קאטצ'? סאב וופר ועוד איזה 5 רמקולים, ב530 שקל? נשמע לא הגיוני. וכולם מדברים עליהם שהם באיכות מעולה.

ד"א, ה- Aurora בא עם שלושת המאורריים 120ממ מובנים? או שצריך לקנות 1\2?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים