פורסם 2006 באוגוסט 219 שנים לא מזמן קניתי את המשחק NFS:MW, שיחקתי קצת והפסקתי עקב הביצועים של ה-MX440 שלי, לכן קניתי את NFS:U. כרגע הכנסתי את הדיסק הראשון של ההתקנה, אבל אין לי כפתור Install, אלא רק Play שמפעיל את NFS:MW. כיצד אפשר לסדר את הבעיה כך שאוכל להתקין את ה-NFS:U?
פורסם 2006 באוגוסט 219 שנים חבל שלא השקעת בכרטיס מסך שמריץ את MW, כי לכרטיס שיש לך יהיה קשה עם כל משחקי ה-NFS מהדור החדש.
פורסם 2006 באוגוסט 219 שנים את הu הוא יריץ לך סביר....בכל אופן בד"כ ההתקנה עולה אוטומטית...אם לא במקום ללחוץ על הכונן דיסקים תלחץ בלחצן שמאלי על הכונן ותלחץ על פתח/open ושם אמור להיות לך קובץ התקנה..
פורסם 2006 באוגוסט 219 שנים מחבר כנראה שלא הבנתם - אני לא מצליח להתקין את המשחק, מכיוון שה-NFS:U מזהה את ה-NFS:MW ו"חושב" שזה בעצם התקנה של NFS:U.קראתי באתר כלשהו שצריך לסדר משהו עם ה-Registery, מכיוון שלמשחקים החדשים של NFS יש שם קובץ זהה (Speed.exe), אשמח מאוד אם מישהו יוכל לעזור לי לסדר את הבעיה. ה-NFS:MW עובד סביר, לא מתחשק לי למחוק אותו כרגע.
פורסם 2006 באוגוסט 219 שנים אשמח מאוד אם מישהו יוכל לעזור לי לסדר את הבעיה.רק אתה יכול לסדר את הבעיהאנחנו רק יכולים לתת עצות לסדר את זהלא נראה לי שאנשים פירצו לך למחשב בשביל לסדר לך את הבעיה
פורסם 2006 באוגוסט 219 שנים מחבר רק אתה יכול לסדר את הבעיה אנחנו רק יכולים לתת עצות לסדר את זה לא נראה לי שאנשים פירצו לך למחשב בשביל לסדר לך את הבעיה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.