פורסם 2006 באוגוסט 219 שנים מחבר אני לא רואה למה לא...כי באתר של זלמן http://www.zalman.co.kr/eng/product/view.asp?idx=173&code=013כתוב שם עד סדרה 1800 לא כתוב 1900 יכול להיות שפשוט שכחו לעדכן?
פורסם 2006 באוגוסט 219 שנים בוא נלך על זה הפוך , לא כתוב שאי אפשר , אז אפשר להניח שאפשר לא? קצת כמו פרסה - אתה יודע שאפשר אם לא כתוב אחרת
פורסם 2006 באוגוסט 219 שנים עיצה שלי כך את הX1900XT כמו שאמרו לך אחלה כרטיס מסך ובמסך שרצית לקנות בעתיד LCD טוב תשקול את 2100# מסך: LG LCD 19 L1970HR מסך פצצתי אם תריץ חיפוש בפורום תראה שכולם מהללים אותו ושהוא ממש טוב ושאלתי לגבי המסך סמסונג 940B לעומת המסך הזה בפורום של מסכי הLCD וכולם פה אחד אמרו שהמסך שרשמתי יותר טובלכן אם אתה גמיש בעוד 100 200 שקל תקנה אותו ביחד עם הX1900XT יביא לך מחשב קטלני=]
פורסם 2006 באוגוסט 219 שנים חח שלא תחשוב שאני הומו או משהו חח בעיקרון קוראים לי אלעד השם משפחה זה פרגר איכשהו הגעתי לPergola אז תמיד בworld of warcraft קראתי לעצמי ככה ובכל הכינויים בכל מקום חח ד"א כל אחד שקונה פה מחשב שישחק במשחק הזה המשחק הכי טוב שיש ממש משחק ענק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! הבעיה שאם התחלתם לשחק הרסתם לעצמכם תחיים ולא תזוזו מהמחשב יותר הייתי מכור לזה שנה וחצי חח 15 שעות ביום הייתי משחק ותחדש על המחשב אחי=] אחלה מחשב
פורסם 2006 באוגוסט 219 שנים מחבר תודה לכולכם.אני אחכה עוד קצת עם הקנייה של המחשב אולי אני גם אגדיל את התקציב.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.