פורסם 2001 בדצמבר 2123 שנים אחרי שדנו כבר בכמה הן אוהבות לעבוד על הדולר הגבוהה ולא להוריד מחירים כשצריך הנה דוגמה בקשר לתכונה אחרתשינוי מפרטהגשתי לכמה חנויות את המפרט המחשב שלי (משהו דומה למה שמציאים כאן) ובינהם היתה מרדנית. כפי שדיברו בנושא מאתמול קיבלתי תגובה מקומפיט (החליפו שם) וכך הולכים השינויים שהם עשו לו בהצעת המחיר שלהםלוח ג'יגה בייט 7VTXH הפך 7VTXג'יפורס 3 T5 (של הרקולס) הפך ל3 רגיל של אסוסDDR חסר שםעכבר GENIUS במקום מייקרוסופטמארז תומך פנטיום במקום AOPENועוד שני שינויים שאני רוצה לדעת עד כמה הם משניםמודם ROCKWELL הפך לזולטרקס (סביר?)וסידי אקטימה הפך לLG (איך היא ביחס למבדק במנטור?)אני לא כל כך רוצה לקנות מהם, אבל נראה אם החנויות הקצת יותר רחוקות (כמה מחיפה ופנדה שזרקתי סתם כדי להשוות לאבא שלי מחירים)יתנו הצעות נורמליות
פורסם 2001 בדצמבר 2123 שנים למה ?לא כדי לקנות מהם ?אני הזמנתי הרבה דברים והכל הגיע כמו שצריך אפילו באריזות מקוריות, מלבד לעכבר הפשוט.בבקשה אימרו לי למה לא להזמין שם שוב...אני תכננתי קניה של שני מחשבים חדשים לדוד שלי משם לאחר השירות המיוחד שזכיתי לו.
פורסם 2001 בדצמבר 2123 שנים למה ?לא כדי לקנות מהם ?אני הזמנתי הרבה דברים והכל הגיע כמו שצריך אפילו באריזות מקוריות, מלבד לעכבר הפשוט.בבקשה אימרו לי למה לא להזמין שם שוב...אני תכננתי קניה של שני מחשבים חדשים לדוד שלי משם לאחר השירות המיוחד שזכיתי לו.לפי זה שאתה משתמש חדש יכול להיות שאתה מישהו מהחנות שבא להצדיק אותה,שים לב אני לא מאשים אותך ישר אבל יכול להיות...
פורסם 2001 בדצמבר 2123 שנים מחבר אני לא יודע אם לא כדאי לקנות אצלםאבל אפשר לראות שאין להם שום מוצר מעבר לסטנדרט לקונה פנטיום 4 המתחילכרטיסי מסך רק של אסוסDDR בלי שםולוח אם שממש לא מתאים
פורסם 2001 בדצמבר 2123 שנים למה ?לא כדי לקנות מהם ?אני הזמנתי הרבה דברים והכל הגיע כמו שצריך אפילו באריזות מקוריות, מלבד לעכבר הפשוט.בבקשה אימרו לי למה לא להזמין שם שוב...אני תכננתי קניה של שני מחשבים חדשים לדוד שלי משם לאחר השירות המיוחד שזכיתי לו.אני מזמין הכול מהסניף שלהם בנהריה.אחלה שירות, אם אין במלאי אז זה מגיע תוך יומיים שלושה.רק מה, לא הייתי סומך אליהם שירכיבו לי ת'מחשב...בגלל זה הרכבתי לבד..אני לא מכיר שום חנות באזור שלי שיודעים להרכיב מחשב כמו שצריך
פורסם 2001 בדצמבר 2123 שנים הם בסדר גמור, לא עשו לי בעיות ואת כל המחשב לשי קניתי אצלם.הגיע בזמן, באריזות המקוריות..והייתי אצלם בסניף המרכזי בחיפה... ובאמת לא כדאי לתת להם להרכיב את המחשב..(לי הם לא...), יש שם ילדים (בערך כמונו רק יותר טיפשים...) ולא הייתי נותן להם לגעת בכוסון שלי ;D
פורסם 2001 בדצמבר 2123 שנים אחרי שדנו כבר בכמה הן אוהבות לעבוד על הדולר הגבוהה ולא להוריד מחירים כשצריך הנה דוגמה בקשר לתכונה אחרתשינוי מפרטהגשתי לכמה חנויות את המפרט המחשב שלי (משהו דומה למה שמציאים כאן) ובינהם היתה מרדנית. כפי שדיברו בנושא מאתמול קיבלתי תגובה מקומפיט (החליפו שם) וכך הולכים השינויים שהם עשו לו בהצעת המחיר שלהםלוח ג'יגה בייט 7VTXH הפך 7VTXג'יפורס 3 T5 (של הרקולס) הפך ל3 רגיל של אסוסDDR חסר שםעכבר GENIUS במקום מייקרוסופטמארז תומך פנטיום במקום AOPENועוד שני שינויים שאני רוצה לדעת עד כמה הם משניםמודם ROCKWELL הפך לזולטרקס (סביר?)וסידי אקטימה הפך לLG (איך היא ביחס למבדק במנטור?)אני לא כל כך רוצה לקנות מהם, אבל נראה אם החנויות הקצת יותר רחוקות (כמה מחיפה ופנדה שזרקתי סתם כדי להשוות לאבא שלי מחירים)יתנו הצעות נורמליותקודם אתייחס לציטוט שהדגשתי: בסכומים האלה שמשקיעים במחשבים, לדעתי, לא צריך לקנות ממקום שיש את הספק הכי קל של אמינות, אפילו אם זה רק תחשות בטן שלך וכל האחרים אמרים אחרת. אם הם עשו עליך רושם רע או עוררו בך את החשד הכי קל, אז אל תקנה מהם.לגבי המודם ROCKWELL, ROCKWELL היו יצרני צ'יפים למודמים בעבר, והם נקנו ע"י Conexant, הם לא מייצרים מודמים, אלא צ'יפים למודמים. לומר לחברת מחשבים מודם ROCKWELL/CONEXANT זה כמו לומר כרטיס מסך GEFORCE 3 בלי לומר את שם היצרן. במודמים של ROCKWELL היצרן לא כ"כ משנה. אם אפשר, תן לי להמליץ לך על מודם הPCI של קראיטיב, יש לו פחות מכאובים.לגבי שינוי ההצעה, חנויות עושות את זה, במידה והן לא יכולות להשיג חלקים מסויימים בשביל הצעת מחיר, אז הן מציעות את החלקים שהן כן יכולות להשיג, ואין מה לעשות כך זה. מה שכן, תעמוד על שלך ואל תתן לסוכן מכירות מלוקלק לנסות לשכנע אותך לקנות משהו אחר ממה שהחלטתי לך התייעצויות והתלבטויות רבות עם האנשים בפורום ואיתך עצמך. תדרוש דגמים מדוייקים ותדאג לקבל בדיוק את מה שקיבלת.לגבי הרכבה, אני חושב שמשהו מאנשי הפורום מאיזור הצפון, ואפילו לא, יהיה מוכן להכריב לך אותו בכמה עשרות שקלים פחות משעת טכנאי רשמית של מקום עבודה על הרכבה, ואני לא מדבר על עושקי קברים, אלא תמצא משהו עם נסיון שהוא ותיק פה בפורום...
פורסם 2001 בדצמבר 2123 שנים משהו בקשר אליך אולי...? :מה בקשר אלי? : אני לא מתמם אני פשוט עושה את עצמי...
פורסם 2001 בדצמבר 2123 שנים מחבר אני אחכה בינתייםשלחנו הצעות לעוד כמה חנויות ואם לא יהיו תגובות או לא נפנה אליהם אני אנסה לשכנע את אבא שלי לקנות מחנויות קצת יותר רחוקות ויותר רצינויותובקשר למרדנית: על ההרכבה הם לוקחים 200 ש"ח, לא כתבתי הגבלי תקציב (אולי אבא שלי הוסיף) אבל הם סתם שמו לוח אם מיושן יחסית ודווקא באתר ראיתי שיש להם את H, גם העכבר יכל לעמוד בתקציב, ואם האסוס ... לא יודע ובקשר למודם התכוונת ל modem blaster ?
פורסם 2001 בדצמבר 2223 שנים המודם של קריאטיב הוא מודם טוב מאד מנסיוןניסיתי שלושה מחשבים בבית בכולם יש מודם 56K חברתי את כולם לאותו הקו והמודם בלאסטר התחבר במהירות הגבוהה ביותר 52Kאגב ניסיתי זאת מספר פעמים ותמיד הוא התחבר הכי מהיר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.