עבור לתוכן

עוד תכונה של חנויות

Featured Replies

פורסם

אחרי שדנו כבר בכמה הן אוהבות לעבוד על הדולר הגבוהה ולא להוריד מחירים כשצריך הנה דוגמה בקשר לתכונה אחרת

שינוי מפרט

הגשתי לכמה חנויות את המפרט המחשב שלי (משהו דומה למה שמציאים כאן) ובינהם היתה מרדנית. כפי שדיברו בנושא מאתמול קיבלתי תגובה מקומפיט (החליפו שם) וכך הולכים השינויים שהם עשו לו בהצעת המחיר שלהם

לוח ג'יגה בייט 7VTXH הפך 7VTX

ג'יפורס 3 T5 (של הרקולס) הפך ל3 רגיל של אסוס

DDR חסר שם

עכבר GENIUS במקום מייקרוסופט

מארז תומך פנטיום במקום AOPEN

ועוד שני שינויים שאני רוצה לדעת עד כמה הם משנים

מודם ROCKWELL הפך לזולטרקס (סביר?)

וסידי אקטימה הפך לLG (איך היא ביחס למבדק במנטור?)

אני לא כל כך רוצה לקנות מהם, אבל נראה אם החנויות הקצת יותר רחוקות (כמה מחיפה ופנדה שזרקתי סתם כדי להשוות לאבא שלי מחירים)יתנו הצעות נורמליות

פורסם

למה ?

לא כדי לקנות מהם ?

אני הזמנתי הרבה דברים והכל הגיע כמו שצריך אפילו באריזות מקוריות, מלבד לעכבר הפשוט.

בבקשה אימרו לי למה לא להזמין שם שוב...

אני תכננתי קניה של שני מחשבים חדשים לדוד שלי משם לאחר השירות המיוחד שזכיתי לו.

פורסם

למה ?

לא כדי לקנות מהם ?

אני הזמנתי הרבה דברים והכל הגיע כמו שצריך אפילו באריזות מקוריות, מלבד לעכבר הפשוט.

לפי זה שאתה משתמש חדש יכול להיות שאתה מישהו מהחנות שבא להצדיק אותה,שים לב אני לא מאשים אותך ישר אבל יכול להיות...

פורסם
  • מחבר

אני לא יודע אם לא כדאי לקנות אצלם

אבל אפשר לראות שאין להם שום מוצר מעבר לסטנדרט לקונה פנטיום 4 המתחיל

כרטיסי מסך רק של אסוס

DDR בלי שם

ולוח אם שממש לא מתאים

פורסם

למה ?

לא כדי לקנות מהם ?

אני מזמין הכול מהסניף שלהם בנהריה.

אחלה שירות, אם אין במלאי אז זה מגיע תוך יומיים שלושה.

רק מה, לא הייתי סומך אליהם שירכיבו לי ת'מחשב...

בגלל זה הרכבתי לבד..

אני לא מכיר שום חנות באזור שלי שיודעים להרכיב מחשב כמו שצריך

פורסם

הם בסדר גמור, לא עשו לי בעיות ואת כל המחשב לשי קניתי אצלם.

הגיע בזמן, באריזות המקוריות..

והייתי אצלם בסניף המרכזי בחיפה... ובאמת לא כדאי לתת להם להרכיב את המחשב..

(לי הם לא...), יש שם ילדים (בערך כמונו רק יותר טיפשים...) ולא הייתי נותן להם לגעת בכוסון שלי ;D

פורסם

אחרי שדנו כבר בכמה הן אוהבות לעבוד על הדולר הגבוהה ולא להוריד מחירים כשצריך הנה דוגמה בקשר לתכונה אחרת

שינוי מפרט

הגשתי לכמה חנויות את המפרט המחשב שלי (משהו דומה למה שמציאים כאן) ובינהם היתה מרדנית. כפי שדיברו בנושא מאתמול קיבלתי תגובה מקומפיט (החליפו שם) וכך הולכים השינויים שהם עשו לו בהצעת המחיר שלהם

לוח ג'יגה בייט 7VTXH הפך  7VTX

ג'יפורס  3 T5 (של הרקולס) הפך ל3 רגיל של אסוס

DDR חסר שם

עכבר GENIUS במקום מייקרוסופט

מארז תומך פנטיום במקום AOPEN

ועוד שני שינויים שאני רוצה לדעת עד כמה הם משנים

מודם ROCKWELL  הפך לזולטרקס (סביר?)

וסידי אקטימה הפך לLG (איך היא ביחס למבדק במנטור?)

אני לא כל כך רוצה לקנות מהם, אבל נראה אם החנויות הקצת יותר רחוקות (כמה מחיפה ופנדה שזרקתי סתם כדי להשוות לאבא שלי מחירים)יתנו הצעות  נורמליות

קודם אתייחס לציטוט שהדגשתי: בסכומים האלה שמשקיעים במחשבים, לדעתי, לא צריך לקנות ממקום שיש את הספק הכי קל של אמינות, אפילו אם זה רק תחשות בטן שלך וכל האחרים אמרים אחרת. אם הם עשו עליך רושם רע או עוררו בך את החשד הכי קל, אז אל תקנה מהם.

לגבי המודם ROCKWELL, ROCKWELL היו יצרני צ'יפים למודמים בעבר, והם נקנו ע"י Conexant, הם לא מייצרים מודמים, אלא צ'יפים למודמים. לומר לחברת מחשבים מודם ROCKWELL/CONEXANT זה כמו לומר כרטיס מסך GEFORCE 3 בלי לומר את שם היצרן. במודמים של ROCKWELL היצרן לא כ"כ משנה. אם אפשר, תן לי להמליץ לך על מודם הPCI של קראיטיב, יש לו פחות מכאובים.

לגבי שינוי ההצעה, חנויות עושות את זה, במידה והן לא יכולות להשיג חלקים מסויימים בשביל הצעת מחיר, אז הן מציעות את החלקים שהן כן יכולות להשיג, ואין מה לעשות כך זה. מה שכן, תעמוד על שלך ואל תתן לסוכן מכירות מלוקלק לנסות לשכנע אותך לקנות משהו אחר ממה שהחלטתי לך התייעצויות והתלבטויות רבות עם האנשים בפורום ואיתך עצמך. תדרוש דגמים מדוייקים ותדאג לקבל בדיוק את מה שקיבלת.

לגבי הרכבה, אני חושב שמשהו מאנשי הפורום מאיזור הצפון, ואפילו לא, יהיה מוכן להכריב לך אותו בכמה עשרות שקלים פחות משעת טכנאי רשמית של מקום עבודה על הרכבה, ואני לא מדבר על עושקי קברים, אלא תמצא משהו עם נסיון שהוא ותיק פה בפורום...

פורסם

אתה רומז לו משהו?

פורסם

אתה רומז לו משהו?

::)למה אתה מתכוון? ::)

פורסם

משהו בקשר אליך אולי...?

פורסם

משהו בקשר אליך אולי...?

::)מה בקשר אלי? ::)

אני לא מתמם אני פשוט עושה את עצמי...

פורסם

figure it out

פורסם
  • מחבר

אני אחכה בינתיים

שלחנו הצעות לעוד כמה חנויות ואם לא יהיו תגובות או לא נפנה אליהם אני אנסה לשכנע את אבא שלי לקנות מחנויות קצת יותר רחוקות ויותר רצינויות

ובקשר למרדנית: על ההרכבה הם לוקחים 200 ש"ח, לא כתבתי הגבלי תקציב (אולי אבא שלי הוסיף) אבל הם סתם שמו לוח אם מיושן יחסית ודווקא באתר ראיתי שיש להם את H, גם העכבר יכל לעמוד בתקציב, ואם האסוס ... לא יודע

ובקשר למודם התכוונת ל modem blaster ?

פורסם

המודם של קריאטיב הוא מודם טוב מאד מנסיון

ניסיתי שלושה מחשבים בבית בכולם יש מודם 56K

חברתי את כולם לאותו הקו והמודם בלאסטר

התחבר במהירות הגבוהה ביותר 52K

אגב ניסיתי זאת מספר פעמים ותמיד הוא התחבר הכי מהיר

פורסם

צודק

cwm41.gif

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים