עבור לתוכן

כרטיס מסך המתאים לעריכת וידאו עד 1000 ש"ח?

Featured Replies

פורסם

אני צריך כרטיס שישמש לעריכה בעיקר והמחשב לא מיועד למשחקים

הכרטיס מסך שמעניין אותי הוא

X800GTO CONNECT3D

בעיקר בגלל האופציות שלו ללכידה, VIVO

יש פה למישהו עוד רעיונות לכרטיסים בטווח של 800 -1000 ?

פורסם

VIVO זה לא פונקציה שעוזרת בעריכה. זו פונקציה שעוזרת ללכידה.

רוב הכרטיסים שטווח מחירים שלך לא יעזרו לך בעריכה עצמה, למעט מספר תוכנות שנעזרות במספר כרטיסים כדי להאיץ חלק מהאפקטים (בעיקר אלו התלת מימדיים). עם איזו תוכנה אתה עורך?

פורסם
  • מחבר

על AVID xpress pro

אני יודע ש VIVO תורם רק ללכידה, בעתיד אני מתכוון לרכוש כרטיס עריכה, פשוט הם נורא יקרים!

אז כרגע אופציית VIVO יכולה להוסיף לי אופציות...

מה שחשוב לי זה שהכרטיס יתמוך בעתיד בכרטיס עריכה

פורסם

אחרי חיפוש באתר שלהם, לא נראה לי שכרטיס לא מקצועי יתן לך יתרון בעריכה.

פורסם
  • מחבר

אני לא מבין... מה הכוונה מקצועי?

מבחינת מחיר?

על איזה כרטיסי מסך אתה מדבר?

הכרטיס בסה"כ צריך לתמוך בכרטיס עריכה, לא להריץ משחקי HIGH END

פורסם

אף אחד לא דיבר על משחקים.

כרטיסים מקצועיים, לדוגמא סדרת הקוודרו או FIREGL, תומכים בהאצות חומרה לתוכנות מן הסוג הזה אך עולים אלפי אם לא עשרות אלפי שקלים.

פורסם

כרטיס מסך לא אמור לעזור בעריכת ובעיבוד הוידיאו.

הוא סך הכל אחראי על התצוגה במסך.

אמנם ישנם תוכנות עריכה בודדות שמנצלות את המעבד הגרפי שבכ.מ. לעריכת וידיאו, התוכנה שציינת לא תומכת בפנקציה זו, ואפילו התוכנות שתומכות משתמשות בו רק בעת הוספת אפקטיים תלת מימדיים וכדו'.

ישנם כרטיסים מיוחדים ב30000 כן שלושים אלף שקל, שמיועדים למטרה זו.

לגבי הVIVO, ישנם הבדלים קטנים בין הכרטיסים ומומלץ לשים לב עליהם, לא יותר מזה.

פורסם

לא ציינת אם מדובר בכרטיס עריכת וידאו ואפקטים, או בכרטיס עריכת תלת מימד (לתוכנות אנימציה תלת מימדיות).

אם מדובר בעריכת וידאו בלבד, אתה במצב יותר טוב ולא צריך לקנות כרטיסים מקצועיים באלפי שקלים כמו הקוואדרו

פורסם
  • מחבר

הכרטיס מיועד לעריכת וידאו לא 3D , אני יודע שגם כרטיסים פשוטים בסביבות ה400 ש"ח יכולים להריץ את מירב תוכנות עריכת הוידאו!

אני פשוט מחפש כרטיס יותר טוב עם יותר אופציות ע"מ שייסע לי מבחינת INPUT/OUTPUT ושאר נתונים שיכולים לשפר את הביצוע הכללי של המחשב,

הכרטיס צריך להיות מבוסס ATI, אני מכוון לסדרת הX800GTO שנמצאת בטווח ה800-1000 , האם אתם יכולים להמליץ על אחד הדגמים?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים