פורסם 2006 באוגוסט 219 שנים אין דרך קבועה תראה איך אתה מסתדר עם המקום....נגיד תקציב 10-15 (גם זה המון) למערכת הפעלה...ואתה יכול פשוט את כול השאר להשאיר בתור כונן גדול או לחלק לעוד מחיצות של תוכנות...וכו...
פורסם 2006 באוגוסט 219 שנים מחבר מה אתה אומר על זה:לדיסק C אני אתן 40 ג'יגה (על המחיצה הזאת יהיה הווינדוס וכל התוכנות) זה מספיק או כדאי לתת עוד ל- C?דיסק D אני אתן 60 ג'יגה וזה יהיה למשחקים ולדיסק E גם 60 ג'יגה וזה יהיה לסרטים, שירים, אימיול וכל מיני שטויות.איך זה?
פורסם 2006 באוגוסט 219 שנים נשמע לי סביר...שוב אין איזה חלוקה חד משמעית...אם אתה מתקין הרבה תוכנות..וכו אז מין הסתם ש40GB זה מספיק בהחלט..(אני מאמין שעשית תחישוב)...
פורסם 2006 באוגוסט 319 שנים אצלי אישית זה מחולק ככה (יש לי כונן של 200GB) :C - מערכת הפעלה ותוכנות - 20GB - סרטים, שירים, משחקים וכו' - 180GB לפי דעתי תתן ב- C משהו בין 10 ל- 20 ג'יגה בהתאם לכמות התוכנות שאתה מתקין שם.
פורסם 2006 באוגוסט 319 שנים אני דווקא חושב שהכי טוב זה להשאיר את ה-WIN לבדו..זה תמיד היה אצלי ככה ואני חושב שזה הכי טוב..עושים מחיצה..C למשל רק לוונדווס..של גג 10 ג"ב..ואז עושים עוד שתי מחיצות...למשל 50 ו-100
פורסם 2006 באוגוסט 319 שנים אם איזה תוכנה מפצלים ? את הכוננים ?נניח שיש לי עכשיו דיסק קשיח חדש וריקבלי חלונות מותקן עליו , איך אני מבצע את הפיצול?
פורסם 2006 באוגוסט 319 שנים אתה יכול להשתמש גם בתוכנה של וינדוסcontro panal>Administrative Tools>Computer Management>Disk Management
פורסם 2006 באוגוסט 319 שנים אם איזה תוכנה מפצלים ? את הכוננים ?נניח שיש לי עכשיו דיסק קשיח חדש וריקבלי חלונות מותקן עליו , איך אני מבצע את הפיצול?אפשר לפצל את הדיסק דרך ההתקנה של ה- windows. הכי נוח, לדעתי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.