פורסם 2006 באוגוסט 119 שנים למשחק עדין לא יצאו תמונות ועדין אין שם למשחק כרגע קרייטק מחפשת מתכנת בכיר לפרויקט שלה ,המשחק יעבוד על מנוע של Crysis ...אוהבי Crysis אין לכם מימה להתלהב עכשיו לכם יוציאו חרא ולבעלי קונסולה יוציאו את החרא שלכם אבל יותר מתקדמת . http://gamer.co.il/gamer2/php/doc.php?id=98818 http://ps3.ign.com/articles/722/722135p1.html
פורסם 2006 באוגוסט 219 שנים מאיפה הבאת את זה ? יכול מאוד להיות וסביר להניח שהמשחק שיצא ל ps3 הוא אותו אחד שיצא למחשב האישי יענתו Crysis
פורסם 2006 באוגוסט 219 שנים המשחק יעבוד על מנוע CryEngine 2.0 אותו מנוע של Crysis CryEngine 2.0 בפעולה תמונות מה PC נו מה אתה רוצה להגיד בזה ? סביר להניח שהמשחק הזה שאתה מדבר עליו בלי השם יהיה Crysis לגרסת ה PS3 .. זהו
פורסם 2006 באוגוסט 219 שנים המשחק Crysis לא יצא לפס3 ,תלמד לקרוא .... " קריסיס יהיה בלעדי למחשב" אבל המנוע שלו יפותח גם למשחקים של הקונסולהאתה צריך לדעת גם מזה צעדים שיווקייםזה בדיוק מה שהם אמרו על FarCry ובסוף זה יצא לקונסולות אז תלמד להבין
פורסם 2006 באוגוסט 219 שנים השאלה כמה זמן יקח להתאים תמנוע לPS3 היום לדוגמה קראתי ש SNK עברה לפתח לWII ותפתח לPS3 רק עוד כמה שניםhttp://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=8847והמישחקים שלה הרבה יותר מתאימים לקהל של הPS (מישחקי מכות בעיקר)לא מיזמן אחד מיסקוור איניקס אמר שלעשות פורט מהPC לPS3 יקח 3 שנים וזות חברה שמפתחת גם לPS3 והיתה כימאת בילעדית לPS2 ואתה אומר לי שרק היום הם מחפשים מפתחים אז מה ניראה את המישחק \מישחקים עוד 3 שנים?ושלא תבין לא נכון אני יודע שהמישחק לא יגיע לWII ביגלל נחיתות טכנולוגית וגם ככה אני לא מיתרגש מימישחק שכרגע הדבר הגדול בו זה הגרפיקה אבל ליתלהב מדבר טוב אחד שקורא לPS3 לאומת הרבה דברים שלילים זה מגוחך ואפילו זה לא דבר טוב כי הפיתוח עדין לא התחילהי שSNK תתחיל לפתח לPS3 ב2009 אני יתחיל לחשוב על הPS3 -טוב זה בתנאי שהם יחתמו על עיסקת טיעון אם החברה שתבעה אותםויוסיפו רטט לידית ולמישחקים עד אז
פורסם 2006 באוגוסט 219 שנים יש גבול לפאנביז שלך זה לא משחק למחשב(תחשוב לבד)איזה דברים שלילים יש לPS3 ? ומה אתה אומר זה הדבר היחיד הטוב שקורא לPS3 חחח איזה נוב . אני פאן של נינטנדו זה נכון אבל אני מכבד את ה360 ולחלק מהאנשים ממליץ אליוואני רציתי ליקנות PS3 לפני שהבנתי תבעיות ותמחירים שלו הסיבה שרציתי ליקנות PS3 היא שחשבתי שהוא ימשיך תאסטרטגיה של הPS1 ו2 ויהיה מאוד נפוץ בארץ ובעולם ובמחיר נורמליהבעיות-1-מחיר מאוד גבוה מהמיתחרים2-הכניסו זיהוי תנועה מוגבל אבל ביטלו תרטט3-מחיר מישחקים אסטרונומי4-סוני עיבדו בילעדיות על הרבה מישחקים וחלק מהמישחקים עיבדו לגמרי5-פורמט בלו רי =יקח יותר זמן תאורתי עד שניראה מישחקים פרוצים וזה בלי לדבר על כמה זמן יקח להוריד מישחקיםודבר אחרון שאני זוכר ודי חדש -הרבה חברות ביטלו או דחו מישחקים של PS3 ועברו למיתחרות
פורסם 2006 באוגוסט 219 שנים 1-בחלום הרטוב שלי זה יהיה 3000 שקל בארץבארץ מכפילים תמיספר בדולארים כפול 10 ויש לך +- תמיספר וזה אומר-5000-6000 שקל ל2 חבילות חוץ מיזה אף קונסולה שיצא במחירים כאלה לא הצליחה ליתפוש שטח שוק גדול2-זה לא משנה כמה עלה להם לפתח מה שמשנה זה המחיר ללקוחות 3-אני משחק בDMC3 למחשב כרגע ולמרות שיש לי רטט בידית המישחק לא תומך בזה(אם עוד כמה בעיות)והחוסר ברטט במישחקים כאלה מאוד משמעותי וזה מישחקים שהPS2 היה מאוד טוב בהם 4-אם אין להם הרבה מה להציעה כרגע למה שאנשים לא יקנו 360\WII (לפי הדפות) ויחשבו ליקנות תPS3 בעתיד שהמחירים יהיו שפוים ויהיה מה להציעה?כמובן שאם זה יקרה ככה החברות פיתוח ינטשו תPS3 ואז גם עוד כמה שנים הוא לא יהיה שווה5-יש לי אינטרנט מספיק מהיר אבל 25 גיגה או אפילו 50 גיגה זה יותר מידי כרגע וגם הצורבי בלו רי והמדיות יהיו יקרים מאוד בשנים הראשונותואף אחד לא מבטיח שהבלו רי ינצח תHD DVD 6-אם לא מכירים את הסל כמה חודשים לפני השיווק סוני בצרות יותר גדולות מימה שאני חושבכן מכירים +- את הסל פשוט יקח זמן עד שידעו לנצל אותו טוב ועד שיפתחו כלים וידע לעשות פורטים בין הPS3 למכשירים אחריםועוד דבר נינטנדו אף פעם לא היתה נחשבת ארד קורושSNK אחת מיחברות הארד קור זונחת את הPS3 שהPS2 היה מצוין לארד קור לטובת הWII זה מעיד על איזה צרות סוני ניכנסה הליהםאם הPS3בימקום להוציא מכשיר זול וקל לפיתוח שהיה מנצח ת3600 ותWII ביגלל השםוגם אני היתי קונה אותו ביגלל שהיתי מעריך שהוא יתמך הרבה מאוד על ידי חברות צד שלישי סוני מוציאה מכשיר יקר ומסורבל ויש תהרגשה שחברות נוטשות אותה כמו שנטשו את נינטנדו בתקופת הN64
פורסם 2006 באוגוסט 219 שנים אני מעודכן בהרבה דברים וכמו שאמרתי לך אם היתה אומר לי שמות של קונסולות בלי ידע על הקונסולות החדשות היתי בוחר בPS3 ביגלל הערכה שהוא יצליח מאוד אבל ביגלל שאני כן יודע ומעודכן גם אני מעריך וגם הרבה אחרים שהPS3 תסים במקום השלישי הערכה שלי היא שלPS3 תיהיה השקה טובה ואחרי זה שכבר לא יהיה מחסור הם יכשלו בגדול אתה מסכים איתי בחלק נהדברים אבל מנסה להראות אותם כדברים טובים או לא חשובים אמירה כמו מי קונה בארץ ועל מי זה ישפיע היא אמירה מגוחחת כי אני רציתי ליקנות DS LITE בארץ+"מכשיר גיבוים "אבל ביגלל מחיר מוגזם שחלקו ניגרם ביגלל שאין מספיק קונים בארץ לא קניתי רוב השוק קונים בארץ וזה משפיע על שוק ההשכרות ההחלפות הפריצות וכו ואפילו על כמה קל ליקנות ציוד עיקפי אם לך יש מספיק תקציב+טלויזיה איכותית+זמינות לחול בבקשה תיקנה PS3 אבל לרוב האנשים בארץ אין את התנאים האלה לך תיקנה מישחק ב70 דולאר בחול
פורסם 2006 באוגוסט 219 שנים קיצר המחשב זה האופציה הכי טובה אין מה להגיד , אתה משקיע 5000 שקל ומקבל מחשב בומבסטי ואין לך כאבי ראש , יכול להוריד משחקים בקלות יתרה , ועושה הרבה יותר מכל מה ש ps / wii / xbox יעשה עוד 100 שנה
פורסם 2006 באוגוסט 219 שנים התכוונתי שזה לא ישפיע על סוני על הקונסולה שלה עם אנשים לא יקנו בארץ לך תחכה לWII עד שתגיע לארץ עם בחול היא תעלה 250 דולר אז בארץ היא תעלה 500 דולר כמו שאמרת מכפילים ב-2 חיחי מכפילים ת250 ב10 לא תדולאר ב2 ואולי היא תעלה 200 דולאר בחול והכרטיס זיכרון כבר ביפנים אז לפי החשבון שלי זה WII-2000-2500 360 כבר היום בחבילה הטובה כימאת 4000 שקל PS3 -5000-6000 מישחקים המישחקים של ה360 הם בסביבות ה500 שקל ככה של הWII אני מעריך 400 שקל ושל הPS3 בין 500 ל600 ובמחיר כזה אני לא מיתכוון ליקנות מישחקי WII אז אני יחכה ויקווה לפריצות טובות לפני הקניה
פורסם 2006 באוגוסט 219 שנים זה לא קשור לטוב או לא מישחקי 360 עולים 60 דולאר בחול ו500 שקל בארת (למישחקים חישוב קצת אחר)המישחקים של הWII אמורים להיות באותו רמת מחיר של הPS2 קוביה וXBOX1 שזה 400 שקל והמישחקים של הPS3 אמורים לעשות בין 70 ל60 דולאר בחול אז הוספתי 100 שקל למחיר של ה360
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.