עבור לתוכן

פרץ פותח פה - רק שדבריו לא יעלו לנו ביוקר

Featured Replies

פורסם

נראה לי שהוא חושב שהוא עדיין בשנת 1967.

פרס לא פרץ

פורסם

אולי הוא רוצה להזכיר לאסד שהתחיל להרים את האף באיזה מצב נמצא הצבא שלו .

פורסם

ישראל לא רוצה כרגע מילחמה נגד סוריה ואני חושב שהסיבה האמיתית זה לא לדרדר תיחסים אם מיצרים וירדן

האינטרס שלנו כרגע זה לבודד את אירן וסוריה בעזרת ארצות הברית בלי לירות כדור אחד על אחת מהארצות האלה

אבל מיבחינה צבאית הצבא של סוריה כרגע חלש מאוד ובמילחמה צבא מול צבא

לא אמורות להיות לנו הרבה בעיות להשמיד תצבא שלהם

תיזכרו זה לא חיזבלה שאין לו מטוסים טנקים וכו ושמיתחבה באוכלוסיה זה צבא חשוף

אם הינו באמת נילחמים נגד לבנון אז בעיקרון כבר ניצחנו אין להם כח אוויר\ ים \ושיריון והכח הרגלי שלהם מצומצם מאוד

והתשתיות שרצינו להרוס הרוסות

במילחמה רגילה זה ניצחון

במילחמה נגד טרור זה ביכלל לא מספיק

פורסם

לפרס אסור לדבר,אבל שאחמדיזובי ואסד מברברים כל היום זה אומר שנתקוף אותם?

זה חלק מהמלחמה התקשורתית ולא צריך להתרגש מזה.

פורסם

אוי כמה שאתם לא מבינים.

יש להם צבא גדול אבל!

הוא צודק בכל מילה (פעם ראשונה בחיים שלו).

אין להם כסף לתחמושות לרובים, אין להם כסף לאימונים, אין להם כסף לדלק למטוסים, אין להם כסף לכלוםםםםם!

צבא מיושן, שרוב הכלים שלו מקולקלים ואין כסף לתקן!

עוד טעות שלכם:

ישראל מתה להלחם עם סוריה!

ארה"ב ביקשה מאיתנו לחמם את סוריה עד שהם יגעו בנו ויהיה לנו לגיטימציה להתקיף אותם.

ארהב וישראל מחפשת תירוץ להכנס בסוריה, זה בדיוק מה שאנחנו רוצים, אבל מדינות ערב יודעות שזה יהיה רע להן שסוריה תלחם עם המערב וגם סוריה יודעת את זה, אז הם מתאפקים.

אני מאמין שהם לא יעיזו לעשות משהו כי הם חכמים.

פורסם

ישראל מתה להלחם עם סוריה!

ארה"ב ביקשה מאיתנו לחמם את סוריה עד שהם יגעו בנו ויהיה לנו לגיטימציה להתקיף אותם.

ארהב וישראל מחפשת תירוץ להכנס בסוריה, זה בדיוק מה שאנחנו רוצים, אבל מדינות ערב יודעות שזה יהיה רע להן שסוריה תלחם עם המערב וגם סוריה יודעת את זה, אז הם מתאפקים.

אני מאמין שהם לא יעיזו לעשות משהו כי הם חכמים.

כן, ומאיפה אתה מביא הוכחה לזה?!?!, גם אני יכול להגיד הרבה דברים, כמו שנסראללה שיחד את קופי ענן שידבר נגדנו באו"ם :nixweiss:

פורסם

על פי נתונים שמפורסמים חדשות לבקרים על מכונים שמתמחים בתחום הצבאי לישראל ולסוריה יש בערך את אותה כמות של טנקים, מטוסים, מסוקים, תותחים ושאר ציוד מלחמתי. הצבא שלהם מבחינת אנשים גדול משלנו, אם כי לא זכור לי בכמה.

ובכל זאת, על פי אותם מחקרים בדיוק, למרות היתרון המסויים שיש לסוריה קיים שיוויון בשטח ואפילו יתרון קל לישראל לאור העובדה שהחיילים שלנו טובים יותר ומאומנים יותר.

פורסם

נמרוד צודק..

ישראל רק מחכה שסוריה תתערב.

פורסם

לא היא לא מחכה לזה.אין לישראל רצון להיכנס למלחמה נוספת עכשיו,במיוחד שכנראה איראן גם תצטרף למלחמה הזאת נגדינו.

פורסם

ואם איראן תצטרף אז ארה"ב תצטרף, ואז תהיה מלחמת עולם שלישית מה שאף אחד לא רוצה שזה יקרה, אבל לסורים אין סיכוי מולנו.

מה שכן, אף אחד לא רוצה מלחמה למרות הכל.

פורסם

אולי זה מה שהעולם יצטרך בסופו של דבר כדי לסלק את כל הקיצונים האלה מהעולם.

פורסם

בסדר, אם איראן תתערב היא תחרוץ את גורלה, אל תשכחו שעכשיו הציעו לה הצעה בקשר לפרוייקט הגרעין שלה והיא דחתה אותה, אם איראן תתערב לארה"ב יש אחלה תירוץ למה להתערב גם. לסוריה אין יותר מטוסים ממה שיש לישראל והמטוסים והטילים שיש לסורים הם כאלה ישנים שאני בספק אם יש להם סיכוי. אל תשכחו שהטילי נ"מ שלנו הרבה יותר טובים משל הסורים אז להרים את חי"א שלהם זאת תיהיה טעות ענקית. שריון- סבבה נכון הטנקים שלהם באמת יכולים לפגוע אבל אם תעשו השוואה בין המרכבה סימן 3 והמרכבה סימן 4 (כמובן שיש לנו עוד חוץ מהם) והתותחים דוהר ורוכב לחיל השריון שלהם אין הרבה סיכוי. עכשיו לטילים- נכון יש לסוריה טילים, נכון לנו יש יותר שעושים יותר נזק. חיל הים לא צריך לדבר בכלל. ובקשר לחי"ר אז אפשר לומר שאנחנו בערך שווים אבל אל תשכחו של החי"ר שלנו מחפים מסוקים. בקיצור זה לא סתם שעד היום התקציב של המדינה היה רק צה"ל צה"ל צה"ל. מלחמה עם סוריה- נצחון לישראל.

ואין ספק שארה"ב דוחפת אותנו למלחמה עם סוריה, הם רק מחפשים את הסיבה להיכנס לאיראן.

פורסם

אתם שוכחים שלסוריה יש טילי סקאד עם ראש נפץ כימי (אולי גם ביולוגי).

פורסם

ואם הם ירו אנחנו נירה ותיהיה פה שואה גרעינית. סוריה אולי משוגעת אבל היא לא מארגוני הטרור שלא אכפת להם למות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים