פורסם 2002 באוקטובר 1323 שנים התקנתי את הMANDRAKE FIREWALLאולם השרת DHCP לא פועל כראוי .נכנסתי לשרת וניסיתי לעשות RESTART לDHCPDאני מקבל הודעה בקשר לזה שהוא לא יודע לאיזה INTERFACE לתת כתובות IPמישהו מכיר את הבעיה ?
פורסם 2002 באוקטובר 1323 שנים אני לא מכיר לעומק את שרת ה dhcp אבל כשמדברים על אינטרפסים בלינוקס, מתכוונים בד"כ לשם של הממשק שדרכו מתחברים לאינטרנט, במילים אחרות, PPP0 למשל בחיבור דיאל אפ, ippp0 בחיבור ISDN ו eth0 לכרטיס הרשת ( כש eth1 הוא הכרטיס הרשת השני וכו') וכו'...אתה יכול להקליד ifconfig לראות את הממשק שדרכו אתה מחובר לרשת... אני מציע לך לבדוק את ההגדרות ב /etc/dhcpd.conf , אני די מנחש שהתשובה לשאלה שלך מצוייה שם (אני כרגע לא מריץ, ולכן לא יכול לבדוק אצלי).
פורסם 2002 באוקטובר 1423 שנים מחבר התקנתי מחדש והבעיה נפטרה ...אולם עכשיו צצה בעיה חדשה....אני מקבל כתובת IP , יכול לעשות PING לכתובות IP אבל השרת DHCP לא מעביר הגדרות DNS ...למישהו רעיון ?
פורסם 2002 באוקטובר 1423 שנים היו לך שלוש שאלות דומות מאוד עד זהות כמעט, למה לא קבצת אותם בת'רד אחד בודד וזהו? עקב כך, ת'רד זה ננעל, להבא, תאגד את הודעותיך.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.