עבור לתוכן

6800GT ב 1000 שקל .. איך יכול להיות?

Featured Replies

פורסם

http://pcnow.co.il/product.asp?productid=6772&CatCode=124

איך זה קרה ?

יש משהו שאני צריך לדעת על החברה / כרטיס שמצדיק מחיר כזה נמוך ל AGPx8 עוד ...

לא יודע תמיד שהיו שואלים בפורום על המלצה ב 1000 שקל , היו מביאים את ה X800GTO , ובדקתי benchmarks

ה 6800GT יותר חזק ותומך ב hdr ו sm3 ...

(סתם אני אומר עכשיו שראיתי של gigabyte אותו כרטיס עלה 2899 .. wtf? כפול ב 3 כמעט מה innovison)

פורסם

מה ההלם הגדול?

בכל זאת כרטיס מסך בן שנתיים ויותר

ולפי מה שהבנתי אין לחנות הזאת 6800GT במלאי

פורסם
  • מחבר

מה ההלם הגדול?

בכל זאת כרטיס מסך בן שנתיים ויותר

ולפי מה שהבנתי אין לחנות הזאת 6800GT במלאי

אם הם שמים את זה למכירה הם ישיגו את זה גם למלאי במקרה הצורך.

אני לא כזה בהלם , פשוט מופתע שהתעלמו מזה , אחרי הכל הוא יותר חזק מ X800GTO , ועדיין הרבה אנשים ממליצים עליו ב 1000 שקל

בנוסף יש לך איזה מידע על החברה Innovision ? היא טובה ?

פורסם

nv4X כבר נחשבת סדרה מתה , אין סיבה לקנות היום gForce 6800 מכל סוג שהוא...

פורסם

לagp כן.......כי אין ברירה אחרת

פורסם
  • מחבר

nv4X כבר נחשבת סדרה מתה , אין סיבה לקנות היום gForce 6800 מכל סוג שהוא...

זה הכי טוב ושווה במחיר , זה כבר סיבה. (ל AGP לפחות)

פורסם

קיצור עד עכשיו אני לא יודע מה כדאי....

את ה-x800gto 256 מחברה שמכירים אותה - Sapphire

+3 שנים אחריות

או את ה-6800gt 256 שעובר את ה-x800gto מחברה שלא ממש ממליצים עלייה Innovision

+שנה אחריות

2 הכרטיסים באותו מחיר....

פורסם

מי לא ממש ממליץ על innovision? חברה מצויינת ואין פה אף אחד (שפוי) שיגיד שלא...... אתה יכול לבדוק בכל אתר מחו''ל.

קח ת'6800gt.....

פורסם

מה ההתלהבות של 6800 ירד המחיר??

הוא כרטיס דיי טוב אבל אני אפילו לא מהסס לקרוא לו חרא של כרטיס

כיום הוא כבר לא משהו ולא מריץ משחקים חדשים על גרפיקה טובה

ומה גם

שעדיף להוסיף עוד 500 שקל בשביל 7900GT (השקעה מאוד טובה ומשתלמת)

7900 יותר טוב משמעותית מ 6800 , בכלל אין מה להשוות

מריץ כמעט את כל המשחקים על המקסימום

כמו שאמרתי השקעה נוספת של 500 שקל מאוד משתלמת בשביל הכרטיס (פשוט אין מה להשוות ביניהם בכלל)

http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1690

פורסם

מה ההתלהבות של 6800 ירד המחיר??

הוא כרטיס דיי טוב אבל אני אפילו לא מהסס לקרוא לו חרא של כרטיס

כיום הוא כבר לא משהו ולא מריץ משחקים חדשים על גרפיקה טובה

ומה גם

שעדיף להוסיף עוד 500 שקל בשביל 7900GT (השקעה מאוד טובה ומשתלמת)

7900 יותר טוב משמעותית מ 6800 , בכלל אין מה להשוות :screwy:

מריץ כמעט את כל המשחקים על המקסימום

כמו שאמרתי השקעה נוספת של 500 שקל מאוד משתלמת בשביל הכרטיס (פשוט אין מה להשוות ביניהם בכלל)

http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1690

צודק, אין בכלל מה להשוות AGP עם PCI-E. אם למישהו יש לוח אם שתומך ב-AGP, אז הוא לא יכול לקנות כרטיס מסך שהוא PCI-E, כלומר 7900GT זה כרטיס שבכלל לא נכנס להתלבטות עם 6800GT. אבל, בקרוב יגיע ה-7600GT שיעלה כ-1200 ש"ח לדעתי, עדיף כבר לקנות אותו.

פורסם
  • מחבר

צודק, אין בכלל מה להשוות AGP עם PCI-E. אם למישהו יש לוח אם שתומך ב-AGP, אז הוא לא יכול לקנות כרטיס מסך שהוא PCI-E, כלומר 7900GT זה כרטיס שבכלל לא נכנס להתלבטות עם 6800GT. אבל, בקרוב יגיע ה-7600GT שיעלה כ-1200 ש"ח לדעתי, עדיף כבר לקנות אותו.

ה 7600GT יעלה יותר מ1200

ו roes שמת לב לרגע על מה אתה מדבר , נאמר שבאמת 7600GT היה ב AGP , והוא באמת יעלה משהו כמו 1300-1500 שקל לפחות

זה עדיין לא בתקציב של 1000 שקל , ויש אנשים שמה לעשות , לא יכולים להשקיע את ה 300 שקל האלה (או יותר) לכרטיס יותר טוב

מה לעשות זה החיים , ו 6800GT הוא לא חרא של כרטיס הוא פשוט ישן , וישן לא בהכרח גרוע , והוא מריץ משחקים מודרניים יופי (אולי לא יריץ Cryis

אבל הוא בטח ובטח שמריץ משחקים כמו half-life2 , f.e.a.r ... וכל החרטאות על 1024 והכל על high בהליכה)

פורסם

הכרטיס ישן מבחינת הליבה......אבל הוא תומך בsm3 וhdr, ככה שמבחינת זה הוא לא ישן, חוץ מזה שהוא מספק ביצועים מצויינים ביחס למחיר שלו.... אז הוא קצת ישן, כל עוד הוא נותן ביצועים גבוהים הוא שווה את זה. מה הייתם לוקחים? איזה פרארי שנת 91' או פיאט פונטו שנת 2006? אז הפרארי ישנה.....איבדה כוחות סוס וכו' ,אבל היא עדיין נותנת אחלה ביצועים אז היא שווה את זה...

פורסם

מי לא ממש ממליץ על innovision? חברה מצויינת ואין פה אף אחד (שפוי) שיגיד שלא...... אתה יכול לבדוק בכל אתר מחו''ל.

קח ת'6800gt.....

INNO3D זה חברה זבל

ושוב חברה זבל

ובתור אחד שהיה לו כרטיס שלהם אני אומר החברה היא זבל

ותראה לי אתר נורמלי ומפורסם מחו"ל שממליץ על החברה?

ושעמתם לב שכשאוחד המישתמשים מהאתר קנה אותו הכרטיס הכרטיס נעלם מהחנות ועכשיו פתאום חזר עם 100 שקלים פחות

יש לי הרגשה שהלקוח לא היה מרוצה מהכרטיס ולכן החזיר אותו ועכשיו החנות כניראה שוב מוכרת אותו

נו מה שרלוק או לא שרלוק?

עריכה: וכדי להוכיח שהיה כרטיס של INNO3D קבלו תמונה של הקופסה (יצא שחור לבן אין לי כוח לסדר את זה אבל העיקר שמבינים)

http://www.fps.co.il/picture.php?id=1154457862.JPG

יש לי לי גם את הקופסה של ה6600 רק צריך לחפש איפה היא נימצאת

פורסם

אני לא בדקתי את החברה לעומק (innovision) אבל אני יכול להגיד לך שהיה לי FX5200 שלהם והוא נשרף לי אחרי כמה חודשים... אמנם החליפו לי בחדש אבל לא יודע... אולי אני נפלתי על כרטיס דפוק...

פורסם
  • מחבר

נו אז inno חברה טובה או לא ? .. :s05:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים