עבור לתוכן

אוברקלוק לכרטיס NVIDIA מסוג GE-FORCE FX 5200

Featured Replies

פורסם

יש לי מארז שבא עם המחשב מסוג Mini Tower:

1. אין לי מאוורר לכרטיס הזה...ככה שאני צריך המצלצה למאוורר טוב אך לא יקר מידי..

2. הורדתי את התוכנה RivaTuner20RC16 לפתיחת הצינורות של הכרטיס אבל אני לא יודע איך להשתמש בה ו/או איך להגדיר את המאפיינים שם כדי שאני אוכל לעשות לכרטיס שלי אוברקלוק מוצלח ושיהיה יותר טוב בהרבה או עד כמה שאפשר (המקסימום).

3. יש לי מחשב כזה:

מעבד: Intel 3.0GHZ LGA775 1M 531

זיכרון: 512DDR 400MHZ CL2.5

כ.מסך: MSI GeForce FX5200 128 DDR

לוח אם: MSI PM8M2/3-V S775 800MHZ

תודה לכל מי שעוזר!!!! :xyxthumbs::yelclap::hi:

פורסם

אני לא ממליץ לך לעשות לכרטיס הזה אוברקלוק... זה לא ישנה כלום.. והשקעה של 200 שקל בגוף קירור בשביל אוברקלוק של 50 מגהרץ גג, לא יביא לך לשום דבר...

לכן, עזוב אותך.. תחסוך למחשב חדש. :P

פורסם

למה שלא תמכור את הכרטיס שלך, ותשתמש בכסף שלו ושל הקירור שאתה רוצה לקנות כדי להביא איזה רדאון 9700 פרו נחמד?

עם אוברקלוק נחמד לרדאון, יהיה לך הבדל של שמיים וארץ...

פורסם

מה הוא ימכור?? בכמה חח? מי יקנה את זה...?

לדעתי.. תחסוך, תקנה מחשב חדש, אם אתה רוצה שמערכת AGP תסחוב לך משחקים, הכרטיס היחיד שיעשה לך את זה זה ה 7800GS... לי יש אותו.. אחלה כרטיס.

אבל לשיקולך... אפשר להשיג אותו ב1700 אם אני לא טועה... אני גם מוכר את שלי, אם בא לך.. כרטיס מעולה :P

מזל טוב לי, בלי קשר! הודעה 700!!!!!!

:silly: :silly: :xyxthumbs:

:yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap:

פורסם
  • מחבר

תודה על העצות אבל בוא לא ניסחף...

לא צריך להחליף את המחשב... המחשב חדש והוא סוס... או לא הכי הכי הכי הכי הכי טוב שיש אבל הוא בהחלט עושה את העבודה שלו אף יותר...

אז לא צריך להגזים שאתם אומרים "תקנה מחשב חדש"..

מה שאפשר זה להחליף את הכרטיס מסך..

פורסם

אין תקווה עם הכרטיס הזה :smile1:

כרטיס גרוע. כמו שאמרו מעלי, תמכור אותו ותביא 9600\9700PRO.

פורסם

אני מנחש שהשם זה ניר, אז תראה גם אני תקוע עם הכרטיס הזה...

שים איזה מאורר על ההיטסינק שלו, תארגן סירקולציה טובה למחשב ותתחיל לעלות קלוקים עם RIVA...

אין לכרטיסים שלנו צינורות עיבוד ככה שאי אפשר לפתוח אותם חחח...

אני עשיתי ליבה 360 במקום 250 וזכרונות 560 במקום 400 אם אני לא טועה... בלי ארטיפקטים...

שמים קצת לב לשינויים...

:xyxthumbs:

פורסם

dan_dekel, הבנאדם מחפש פתרון שיתן לו ביצועים טובים במשחקים. אני ממש לא מבין מה הקשר להציע לו 7800GS כשככל הנראה אין לו תקציב כרגע.

ומי אמר שרק עם 7800GS אפשר לשחק במשחקים?

תעיף מבט במפרט שלי, תראה איזה רדאון 9700 לא פרו! מעפן יש לי, ובוא תראה איך אני משחק בכמעט כל משחק סביר שיש כיום. פיר ודום 3 לא עושים לי את זה ככה שאני לא סובל מחסרונם או משהו. כל דבר אחר רץ אצלי בסדר גמור ותאמין לי שאין הבדל גדול אם אתה משחק על 1024 או על 1600... אפשר להסתדר. הבחור הזה לא גיימר מטורף.

חוץ מזה, אני לא מבין מה אתה מנסה לדחוף לילד את הכרטיס שלך סתם ככה באמצע השרשור? יש לזה מקומות אחרים, פנה אליו בה"פ עם הצעות כאלו.

nirh216, ההצעה הכי הגיונית בשבילך היא לרכוש כרטיס משומש בעל ביצועים טובים. ניתן למכור את הכרטיס שלך בכ150-200 שקל ולהוסיף עוד 200 שקל ולרכוש רדאון 9700 פרו או אפילו 9800 פרו שעולה טיפה יותר, וטוב ממנו בקצת. המערכת הזאת תתן לך ביצועים טובים וסבירים ברוב המשחקים, ותאפשר לך להריץ משחקים כבדים על הגדרות נמוכות.

פורסם

לכן, עזוב אותך.. תחסוך למחשב חדש. :P

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים