פורסם 2006 באוגוסט 119 שנים יש ברשותי GF6600 והטמפ' שלו במצב רגיל ( וינדווס מופעל (אומנם כבר כמה ימים) אבל זהו בעצם) היא 66 + -רציתי לדעת אם זה נורמאלי? מה הפיתרונות?מצורפת תמונה מ-EVEREST[attachment deleted by admin]
פורסם 2006 באוגוסט 119 שנים זה לא הכי נורמלי.. אבל גם אצלי משום מה התחממה הטמפרטורה.. תנסה לנקות אבק קצת, אבל רק שתדע.. שלקיץ יש השפעה של 5-8 מעלות על הכרטיס...
פורסם 2006 באוגוסט 119 שנים מחבר בסדר..תוריד 5 מעלות זה עדיין יוצא 61 מעלות..זה נראה לי קצת מוגזם כשהכ.מסך ללא מאמץ
פורסם 2006 באוגוסט 119 שנים 1)תנקה אבק2)בדוק שהמאורר שעל הכרטיס תקין3)תחדש משחה טרמיתואם כל אלה לא עוזרים אז...ניקח את הקירור רמה אחת למעלה
פורסם 2006 באוגוסט 119 שנים יש ברשותי GF6600 והטמפ' שלו במצב רגיל ( וינדווס מופעל (אומנם כבר כמה ימים) אבל זהו בעצם) היא 66 + -רציתי לדעת אם זה נורמאלי? מה הפיתרונות?מצורפת תמונה מ-EVERESTראיתי במפרט שלך שהכרטיס של ג'יגבייט... גם לי יש 6600 של ג'יגבייט ואצלי הוא היה עם קירור סטוק פסיבי על 90!!! ידוע שהכרטיסים של ג'יגבייט יכולים להחליף פלטה של שבת... אני החלפתי לקירור הרבה יותר טוב והטמפ' ירדה בחצי! בחורף הוא אפילו טיפה קריר יותר.עם ג'יגבייט אין מה לעשות חוץ מלהחליף קירור
פורסם 2006 באוגוסט 119 שנים תעדכן דרייור.....אצל אח שלי זה הוריד ת'טמפרטורה (או שאולי פשוט התוכנה זייפה) או שתשתמש בתוכנה אחרת, למשל זאת שאתה מקבל עם הכרטיס או בדריוורים
פורסם 2006 באוגוסט 119 שנים מחבר אני לא יודע איך מעדכנים דרייבר...ומה שיש לי במפרט זה טעות...יש לי 6600 לא GT של גי'גהבייט...
פורסם 2006 באוגוסט 119 שנים http://www.nvidia.co.uk/object/winxp_2k_91.31_uk.html תוריד ותתקין.........חוץ מזה אתה יכול איך בודקים טמפרטורה דרך הדריוורים? או שגם את זה אני צריך להסביר?
פורסם 2006 באוגוסט 119 שנים מחבר אז בישביל מה אני צריך דרייבר חדש?המטרה של הטרד היתה לדעת אם הטפ' סבירה...(כ.מסך של גי'גהבייט)
פורסם 2006 באוגוסט 119 שנים מחבר מזוייף?! מ"ז מזוייך? זה בא עם הכ.מסך..איך הוא יכול להיות מזוייף?! בכל מקרה..התקנתי..הטמפ' ירדה במעלה אחת..זניח... עוד פיתרונות?
פורסם 2006 באוגוסט 119 שנים תוריד את הדרייבר מהאתר של Nvidia סביר להניח שהוא לא מזוייף.בתשובה לשאלתך: תוודא שהסירקולציה במארז סבירה מספיק. אם אתה מניח שהסירקולציה טובה והכרטיס עדיין חם...תחליף קירורעריכה:אז בישביל מה אני צריך דרייבר חדש?המטרה של הטרד היתה לדעת אם הטפ' סבירה...(כ.מסך של גי'גהבייט)תחליט:כרטיס של ג'יגבייט או לא?יש לי 6600 לא GT של גי'גהבייט...
פורסם 2006 באוגוסט 119 שנים מזוייף?! מ"ז מזוייך? זה בא עם הכ.מסך..איך הוא יכול להיות מזוייף?! בכל מקרה..התקנתי..הטמפ' ירדה במעלה אחת..זניח... עוד פיתרונות? תיתן צילום מסך מהטמפרטורה בדריוור.....
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.