פורסם 2006 באוגוסט 319 שנים השקט המוחלט של seasonic הוא ממש יורגש יחסית לליברטי אם תעמיד אותם באותו עומס???ועד כמה הליברטייותר חזק מה seasonic? ויכול להיות שבגללשהוא יותר חזק, אז מעמץ מסוים שאני אפעיל עליו פחות יעמיס עליו מאשר על ה-seasonic ולכן הוא ישווה את השקט??? ומה החשיבות של החוזק שישלועלה- seasonic???ואיזה ספק לדעתך עדיף לקחת מביןהשנים,תחשב בכך שאני מעמיס על המחשב ושקט מאוד חשוב לי, אבל גם חוזק חשוב לי מאוד, ותתייחס גם למפרט שלי אם זה משנהלדעתי ההבדלים בשקט (והדגש הוא על הבדלים בשקט) יהיו ברורים רק עם מודד דציבלים
פורסם 2006 באוגוסט 319 שנים מחבר אז אתה אומר שאני לא ארגיש כלכך הבדלים ברעש??? והליברטי עדין נחשב ממש שקט, נכון?ואיך אני או המחשב שלי ירגיש הבדלים בחוזק???ושוב, מה נראה לך עדיף?
פורסם 2006 באוגוסט 319 שנים מחבר אבל תגיד, שאמרתה- "לדעתי ההבדלים בשקט (והדגש הוא על הבדלים בשקט) יהיו ברורים רק עם מודד דציבלים", התכוונתה שאני לא ארגיש את הבדלי הרעשים???וזה שהליברטי יותר חזק, אולי יביא לכך שמאמץ מסוים שאני אפעיל עליו פחות יעמיס עליו מאשר על ה-seasonic וכך אולי הוא ישווה את השקט???ואיך החוזק של הליברטי יורגש???
פורסם 2006 באוגוסט 319 שנים אבל תגיד, שאמרתה- "לדעתי ההבדלים בשקט (והדגש הוא על הבדלים בשקט) יהיו ברורים רק עם מודד דציבלים", התכוונתה שאני לא ארגיש את הבדלי הרעשים??? כןוזה שהליברטי יותר חזק, אולי יביא לכך שמאמץ מסוים שאני אפעיל עליו פחות יעמיס עליו מאשר על ה-seasonic וכך אולי הוא ישווה את השקט??? לא, ל-Seasonic יש בקר מאווררים שמיועד לשקט מוחלט, האנרמקס יתקשה להתמודד מולו גם בעומסים יותר נמוכיםואיך החוזק של הליברטי יורגש??? תוכל להעמיס עליו הרבה יותר דברים
פורסם 2006 באוגוסט 319 שנים מחבר רגע רגע רגע... ה-"בקר מאווררים שמיועד לשקט מוחלט" הזה, יגרום לכך שה- seasonic יהיה קצת חם יותר מהליברטי???
פורסם 2006 באוגוסט 319 שנים מחבר טוב, זה נשמע מוזר כי מה שאמרתה לי זה דבר לא טוב, אבל זה ממש ממש משמח אותי, כי זה הביא אותי להחלטה, אני קונה את הליברטי ;D ;D סוף סוף החלטתי, השקט מאוד חשובלי, אבל אפילו יותר חשוב לי שהספק יבוא עם קירור טוב וישמור עליו שיפעל לאורך זמו כמו שצריך ועל זה אני לא מתפשר, לכן אני הולך על הליברטי ;D רק דבר אחרון, יש חיסרון או משהו כזה שאני צריך לדעת על הליברטי??? ואת הכפתור שיש עליו של כיבוי והפעלה, תמיד להשאיר על פועל? תודה רבה רבה
פורסם 2006 באוגוסט 419 שנים מחבר סבבה.תגיד, אני צריך לדאוג לכך שהספק יתאים לרכיב כל שהוא במחשב שלי? ללוח אם או למארז או משהו כזה? לא, נכון?!?!
פורסם 2006 באוגוסט 419 שנים מה לגבי ספקים של OCZ?(אגב שמתי לב שה Powerstream 420w נעלם! מישהו יודע למה?)
פורסם 2006 באוגוסט 419 שנים מה לגבי ספקים של OCZ? (אגב שמתי לב שה Powerstream 420w נעלם! מישהו יודע למה?) זה גם אני רציתי לדעת למה, אבל שווה לחפש בזאפ, אולי תמצא שם אותו. בכל אופן, אני תמיד רואה שהבחירה של הליברטי פה מוסכמת על כולם פה אחד...
פורסם 2006 באוגוסט 419 שנים מה לגבי ספקים של OCZ?(אגב שמתי לב שה Powerstream 420w נעלם! מישהו יודע למה?)ModStream 450W טוב יותר למערכות מבוססות P4 / PD לאוברקלוקהופסק ייצורו של ה-PS 420 (כמו כל סדרת ה-PS), עכשיו יש סידרת PS SLI Ready שבה יש רק 520W ו-600W
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.