פורסם 2006 באוגוסט 319 שנים מזה אני לבד בשרת , אין שם נשמה חייה , חוץ מאיזה אחת שראיתי רמה 78 אמרה היא אדמין.(רמה 17 דרך אגב)
פורסם 2006 באוגוסט 319 שנים מחבר השרת הוא שרת כמו של NCSOFT המטרה להגיעה להכל באיזי ולא לסיים לשחק אחרי חודש
פורסם 2006 באוגוסט 619 שנים מחבר נוספו אוונטים חדשים בשרת איתם ניתן להתעשר אוונט מס 1 -קלאן ראשון שיגיע לשלב 5 כל חברי הקלאן יקבלו 2 מליון אדאאן קלאן שיגיע לשלב 3 יקבל 7 מליון והמנהיג יולבש בטופאוונט מס 2 - seven signs-ניתן לקרוא על אוונטים אלו בהרחבה באתרבהצלחה )
פורסם 2006 באוגוסט 619 שנים מחבר ואיך אתה חושב שיבואו אנשים וכולם ישחקו ביחד אם אתה תראה שהוא ריק אף אחד לא יבוא ואם אתה תכנס תשחק קצת יראו שיש אנשים ויכנסו לא ככה?מה גם שאתה כבר תיהיה יותר חזק מהם
פורסם 2006 באוגוסט 619 שנים בואנה נתקעתי ב giranמזה הקקי הזה, היה איזה קווסט שעשיתי והוא הביא אותי לגיראן (לא יודע מה הסיבה...)קיצר עכשיו אני רוצה לחזור הוא אמר לי לדבר עם איזה trader דיברתי איתו שלח אותי למשימות עשיתי אותםבסוף אמר לי לעשות דבר אחרון , עם איזה trader ב magic shopואין את ה trader הזה שהוא אומר ב magic shopולא באלי לבזבז את כל הכסף שלי על לעבור בחזרה ל talking island ......................נו מה הולך פה, תעזור לי אחי תעביר אותי בחזרה ל talking island
פורסם 2006 באוגוסט 619 שנים מחבר לכל דבר יש מקום והאתר הזה הוא לא המקום לדבר על זה אנה כתוב בפורום האתר את הבעיה שלך ואת שם המשתמש במשחק
פורסם 2006 באוגוסט 619 שנים אם מישהו צריך פיסת מידע אפילו את הפיסה הכי קטנה בניתי אתר שעבר כבר אל המאה אלף כניסות הוא בחתימה שלי למי שצריך
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.