עבור לתוכן

מפרט בתקציב של 10 אלף שישולם במזומן , למשחקים כבדים ועיצוב ב3D MAX

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אחים שלי סליחה שאני מקפיץ ..

אבל יש לי עוד שאלה ..

הבאתי את המפרט עם כל מה שהצעתם לטכנאי מחשבים שאני מתכננן לקנות ממנו את ההמחשב ..

עכשיו הוא הגיע להצעת מחיר של 6000 שקל עם הכל ועוד הוספתי מדפסת משולבת פקס וסורק ..

כאן המפרט הגיע ל10 :s07:

זה הגיוני ?

פורסם

הגיוני רק אם יש לו חברים שמה והוא עושה לך את זה ממש זול אבל בעיקרון אין לו סיבה לעשות את זה לך

כנראה שהוא קצת שינה לך לחלקים פחות טובים או משהו תעתיק לנו את החומרה שהוא נתן לך ונשווה לפי מה שאנחנו אמרנו

וניראה אם הוא שינה לך דברים

פורסם
  • מחבר

הגיוני רק אם יש לו חברים שמה והוא עושה לך את זה ממש זול אבל בעיקרון אין לו סיבה לעשות את זה לך

כנראה שהוא קצת שינה לך לחלקים פחות טובים או משהו תעתיק לנו את החומרה שהוא נתן לך ונשווה לפי מה שאנחנו אמרנו

וניראה אם הוא שינה לך דברים

ביקשתי ממנו את המפרט שהוא בדק עליו הוא אמר שזה אותו מפרט שאני הבאתי לו אחד לאחד חוץ מIntel Conroe E6600 2.4Ghz 4MB 1066MHz Dual Core שהוא שיפר לIntel Conroe E6600 2.8Ghz 4MB 1066MHz Dual Core

מוזר .. אני עכשיו אבקש ממנו לשלוח לי את כל הפרטים מסודר לאימייל ואני אפרסם כאן עוד חצי שעה ..

פורסם

באמתבאמת מוזר...

או שהטכנאי לא מבין מה החיים שלו או שאני לא יודע מה קודם כל אין כזה דבר E6600 2.8

רק אם אתה עושה OC וחנויות לא עושות OC מעצמם

יש רק E6800 2.93 אין בכלל גם 2.8 בקונור יש או 2.93 או 2.67 שהכי מתקרבים ל2.8

אז זה לא הגיוני מה שהוא אמר דבר שני אני לא מאמין שטכנאי יעשה לך סתם ככה הנחה של 4000 שקל ויותר לפי מה שאתה אומר כי גם

הוא אמר שזה כולל מדפסת סורק ופקס ככה שאין מצב כזה הסיכוי היחיד זה שהוא התבלבל במשהו או לא עושים מסך ועוד כמה דברים

אין מצב שיעלה לך פחות מ9500 הכי מינימום כל מה שאמרנו אם אין לך הנחה גדולה מחבר וגם אם יש הנחה מחבר היא לא תהייה בגודל של 4000 5000 שקל כנראה הוא טעה במשהו תעלה עוד חצי שעה את האיימיל שהוא שלח לך ונוכל לעזור לך=]

פורסם

Intel Core 2 Duo E6600 2.4GHz 4Mb Box 2120 ¤ 1

DFI Infinity 975X for LGA775 1060 ¤ 1

G.Skill DDR II PC6400 800MHZ 2GB Dual Channel CL 5-5-5-15 1250 ¤ 1

WD 250GB 7200RPM 16MB SATAII 520 ¤ 1

CONNECT3D Radeon® X1900 XT 512MB GDDRIII with DVI-I VIVO+Arctic-Cooling Accelero X2 2400 ¤ 1

NEC ND-3550 Dual Layer DVD±R/W/DL 16X BLACK 250 ¤ 1

GIGABYTE Triton 395 ¤ 1

ENERMAX LIBERTY 400W 500 ¤ 1

LG L1970HR 2ms DVI 2390 ¤ 1

מחיר כל תשלום: ¤ 10885

מחיר סופי: ¤ 10885

פורסם
  • מחבר

באמתבאמת מוזר...

או שהטכנאי לא מבין מה החיים שלו או שאני לא יודע מה קודם כל אין כזה דבר E6600 2.8

רק אם אתה עושה OC וחנויות לא עושות OC מעצמם

יש רק E6800 2.93 אין בכלל גם 2.8 בקונור יש או 2.93 או 2.67 שהכי מתקרבים ל2.8

אז זה לא הגיוני מה שהוא אמר דבר שני אני לא מאמין שטכנאי יעשה לך סתם ככה הנחה של 4000 שקל ויותר לפי מה שאתה אומר כי גם

הוא אמר שזה כולל מדפסת סורק ופקס ככה שאין מצב כזה הסיכוי היחיד זה שהוא התבלבל במשהו או לא עושים מסך ועוד כמה דברים

אין מצב שיעלה לך פחות מ9500 הכי מינימום כל מה שאמרנו אם אין לך הנחה גדולה מחבר וגם אם יש הנחה מחבר היא לא תהייה בגודל של 4000 5000 שקל כנראה הוא טעה במשהו תעלה עוד חצי שעה את האיימיל שהוא שלח לך ונוכל לעזור לך=]

כן הוא טעה בקשר למעבד וזה בסוף בדיוק מה שהצעת הIntel Core 2 Duo E6600 2.4GHz 4Mb Box

אבל הוא עדיין אומר שהמחיר הוא 6400 שקל ..

שאלתי אותו כבר כמה פעמים ואפילו בדקתי איתו חלק חלק ..

כנראה שהוא לא טעה עוד , אני מחר אלך ואדבר איתו בחנות ולא דרך הטלפון שאני יהיה יותר בטוח בקשר

להצעת מחיר המוזרה הזאת

תודה על העזרה pergola =]

פורסם

כן הוא טעה בקשר למעבד וזה בסוף בדיוק מה שהצעת הIntel Core 2 Duo E6600 2.4GHz 4Mb Box

אבל הוא עדיין אומר שהמחיר הוא 6400 שקל ..

שאלתי אותו כבר כמה פעמים ואפילו בדקתי איתו חלק חלק ..

כנראה שהוא לא טעה עוד , אני מחר אלך ואדבר איתו בחנות ולא דרך הטלפון שאני יהיה יותר בטוח בקשר

להצעת מחיר המוזרה הזאת

תודה על העזרה pergola =]

תגיד לו שיתן לך דף בו כתוב בדיוק שמות של החלקים שהוא מוכר לך (אח"כ תפרסם כאן באשכול), אולי חסר לו חלקים פה ושם והוא החליט להחליף אותם במשהו שלדעתו יהיה זהה או טוב יותר. בכל מקרה, אני לא מאמין שניתן לסדר הנחה בגודל של 3500 ש"ח בלי לצאת מופסד (בעצם, יכול להיות שהחלקים גנובים).

פורסם

צודק בהחלט!! תעתיק לנו חלק חלק כנראה הוא קימבן אותך או משהו אם לא אז יצא לך פצצה אבל אני לא מאמין שאפשר לסדר הנחה בסדר גודל כזה

כשיהיה לך בדיוק מה שהוא הביא לך תעתיק פה ונגיד לך אם הוא עובד עליך או משהו..

פורסם

אין מצב שזה המחיר.משהו פה לא בסדר.

פורסם
  • מחבר

מחר יהיה לי הדף עם כל השמות והחלקים בהצעת מחיר .

הבן אדם מאוד דתי ככה שלא נראה לי שהוא ימכור גנוב למרות שזה נשמע הגיוני בסיטואציה הזאת .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים