פורסם 2006 ביולי 3119 שנים מחבר אה? אחד המדריכים היותר לא מובנים שקראתי פשוט הוא לא הסביר שם כלום שאפשר להבין הוא הסביר יותר מה זה אוברקלוק ולא איך לבצע את זה אמר לעשות דברים אבל לא הסביר איך (נעילת המעבד דרך הביוס??) לא אמר עם איזה תוכנות עושים את זה פשוט מדריך גרוע מאיפה הוצאת את זה? צריך להיות מינימום מהנדס מעבדים בשביל להבין מה הוא הסביר (ניגוד של 6:5?? ) אני רוצה מדריך איך לעשות אוברקלוק ולא זיבולי שכל על מה זה אוברקלוק אז אם אפשר?
פורסם 2006 ביולי 3119 שנים http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=171708.0זה לא ליופי תעיין לקראת הסוף יש לך את התשובה לשאלה שלך.
פורסם 2006 ביולי 3119 שנים מחבר עוד פעם זה לא מפורט תשובה לשאלה שלי אולי יש שם אבל זה מסתכם ב 3 שורות עם זה אתה רוצה שאני יעשה אוברקלוק?וגם איפה הסברת שם על תוכנה שעושים איתה את האוברקלוק? ראיתי שם רק את התוכנה שבודקת יציבותאני צריך רציני לא שאלות ותשובות ולא הסברים
פורסם 2006 ביולי 3119 שנים עוד פעם זה לא מפורט תשובה לשאלה שלי אולי יש שם אבל זה מסתכם ב 3 שורות עם זה אתה רוצה שאני יעשה אוברקלוק? וגם איפה הסברת שם על תוכנה שעושים איתה את האוברקלוק? ראיתי שם רק את התוכנה שבודקת יציבות אני צריך רציני לא שאלות ותשובות ולא הסברים קודם כל כמה דברים.... 1.איזה לוח יש לך? 2.איזה מעבד? 3.מהם הזיכרונות? 4.איזה קירור יש לך? מה הטמפ' במנוחה וטמפ' במאמץ....
פורסם 2006 ביולי 3119 שנים מחבר לוח אם: gigabyte GA-8SG800 sis chipsets 648מעבד: p4 2.8 478 northwoodזכרונות ג'נריים נראה לי זאת הבעיה..אבל בגלל זה לא נורא שישרפו חחקירור די טוב למעבד אני חושב לא יודע איזו חברה ובטמפרטורה במנוחה בערך 40-41 ובמאמץ בסביבות ה 50 בפעם האחרונה שבדקתי אבל הטמפרטורה במאמץ לא בטוחה זה פחות או יותר
פורסם 2006 באוגוסט 119 שנים באמת לא הבנת את המדריך שלי?כי אתה תהיה הראשון שלא הבין אותו...אני אשמח אם תשאל שאלות ספציפיות יותר כי בכללי יש שם הכל.(אני מדבר על זה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=175503.0 )
פורסם 2006 באוגוסט 119 שנים מחבר לא אמרתי שהמדריך שלך לא טוב התכוונתי שהוא לא מובן למתחילים והוא לא מסביר איך לבצע אוברקלוק אלה יותר מה זה אוברקלוק ומסביר על דברים ומושגים שונים שקשורים לזה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.