עבור לתוכן

איך עושים אוברקלוק למעבד ולזכרונות?

Featured Replies

פורסם

עשיתי חיפוש ולא מצאתי בפורום גם ולא רשום מדריך או משהו אז איך עושים?

פורסם
  • מחבר

אה? אחד המדריכים היותר לא מובנים שקראתי פשוט הוא לא הסביר שם כלום שאפשר להבין הוא הסביר יותר מה זה אוברקלוק ולא איך לבצע את זה

אמר לעשות דברים אבל לא הסביר איך (נעילת המעבד דרך הביוס??) לא אמר עם איזה תוכנות עושים את זה

פשוט מדריך גרוע מאיפה הוצאת את זה? צריך להיות מינימום מהנדס מעבדים בשביל להבין מה הוא הסביר (ניגוד של 6:5?? :kopfpatsch:)

אני רוצה מדריך איך לעשות אוברקלוק ולא זיבולי שכל על מה זה אוברקלוק אז אם אפשר?

פורסם
  • מחבר

עוד פעם זה לא מפורט תשובה לשאלה שלי אולי יש שם אבל זה מסתכם ב 3 שורות עם זה אתה רוצה שאני יעשה אוברקלוק?

וגם איפה הסברת שם על תוכנה שעושים איתה את האוברקלוק? ראיתי שם רק את התוכנה שבודקת יציבות

אני צריך רציני לא שאלות ותשובות ולא הסברים

פורסם

עוד פעם זה לא מפורט תשובה לשאלה שלי אולי יש שם אבל זה מסתכם ב 3 שורות עם זה אתה רוצה שאני יעשה אוברקלוק?

וגם איפה הסברת שם על תוכנה שעושים איתה את האוברקלוק? ראיתי שם רק את התוכנה שבודקת יציבות

אני צריך רציני לא שאלות ותשובות ולא הסברים

קודם כל כמה דברים....

1.איזה לוח יש לך?

2.איזה מעבד?

3.מהם הזיכרונות?

4.איזה קירור יש לך? מה הטמפ' במנוחה וטמפ' במאמץ.... :hat:

פורסם
  • מחבר

לוח אם: gigabyte GA-8SG800 sis chipsets 648

מעבד: p4 2.8 478 northwood

זכרונות ג'נריים נראה לי זאת הבעיה..אבל בגלל זה לא נורא שישרפו חח

קירור די טוב למעבד אני חושב לא יודע איזו חברה ובטמפרטורה במנוחה בערך 40-41 ובמאמץ בסביבות ה 50 בפעם האחרונה שבדקתי אבל הטמפרטורה במאמץ לא בטוחה זה פחות או יותר

פורסם

באמת לא הבנת את המדריך שלי?

כי אתה תהיה הראשון שלא הבין אותו...

אני אשמח אם תשאל שאלות ספציפיות יותר כי בכללי יש שם הכל.

(אני מדבר על זה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=175503.0 )

פורסם

רשום לך ביוס דרך הביוס אתה עושה את הכל!!!

פורסם
  • מחבר

לא אמרתי שהמדריך שלך לא טוב התכוונתי שהוא לא מובן למתחילים והוא לא מסביר איך לבצע אוברקלוק אלה יותר מה זה אוברקלוק ומסביר על דברים ומושגים שונים שקשורים לזה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים