פורסם 2006 ביולי 3119 שנים שלום,אני מתכנן מערכת חדשה (מבוססת קונרו), ואני מעוניין ב HD קטן (80GB) למערכת הפעלה + תוכנות.יש לי כרגע HD 200GB DIAMODMAX 10 SATA, שאותו אני מוסיף ככונן אחסון בלבד + PAGEFILE על המחיצה הראשונה שלו.תמליצו לי בבקשה על HD 80GB שישמש אותי לצרכים הנ"ל...
פורסם 2006 ביולי 3119 שנים מחבר האמת שכרגע המקסטור שהזכרתי (200GB) מתפקד גם ככונן מערכת, יש לי אותו קצת יותר משנה, והוא כבר מתחיל לגלות סימני עייפות (איטיות, רעשים מוזרים), אז אני קצת חושש ממקסטור.חשוב לי לציין שהמחשב עובד (וגם החדש יעבוד) כל הזמן, ללא כיבוי, אך כמעט ללא מאמץ (בעיקר אימיול ברקע)... ייתכן שצריך לקחת את זה בחשבון? אולי לא כל HD יכול לעבוד לאורך זמן (שנתיים שלוש), ויש כאלה עמידים יותר?
פורסם 2006 ביולי 3119 שנים מחבר אני יודע שכולם בסדר, כולם עושים עבודה לא רעה (אחרת לא היו נמכרים...).אני מחפש המלצה למשהו שיתפקד טוב (אפילו מצויין) ככונן מערכת, אבל לא ברמה של רפטור (יותר מדי יקר).
פורסם 2006 ביולי 3119 שנים אוקי קח את זה http://logicpc.co.il/eng/itdetail.aspx?icom=8252&fl=1#BasketAnc יש לי 4 כאלה במערכת אחרת בבית שגם משמשת כמערכת הורדות הם לא עושים צרות שקטים, עובדים נון סטופ כבר שנתיים בערך והם בסדר גמור תתחדש!
פורסם 2006 ביולי 3119 שנים מחבר תודה על ההמלצה, אבל אם יש לך 4 כאלה, אז לא כולם מתפקדים ככונן מערכת - עליו מותקנת מערכת ההפעלה.כנראה שלא מיקדתי את השאלה שלי: יש כוננים קשיחים שיותר מתאימים לתפקד ככונן שעליו מותקנת מערכת ההפעלה?
פורסם 2006 ביולי 3119 שנים על 2 מהם מותקנת מערכת הפעלה (עשיית רייד) ועל 2 האחרים יש הרודות והם עובדים מעולה ככונן הורודת וגם ככונן למערכת הפעלה אל תשש ידידי אני לא סתם מדבר שטיות. יש נסיון לדברי
פורסם 2006 ביולי 3119 שנים מחבר אוקיי, תודה.אם אפשר עוד המלצות / חיזוקים למה שכבר הומלץ ?ועוד שאלה: מה השפעת ה HD על קידוד סרטים? האם לרפטור יהיו ביצועים טובים בהרבה מאלה של HD 7200 רגיל?
פורסם 2006 באוגוסט 519 שנים כן היו לו ביצועים הרבבה יותר טובים אבל זה בא על חשבון רעש (נשמע כמו מטוס ההארד דיסק) וגם המחיר 1000 שקל ל36 גיגה 1500 ל76 גיגה ו2500 ל150 גיגה תעשה את החושבים שלך ותחליט מה עדיף לך מחיר או ביצועים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.