עבור לתוכן

המלצה ל- HD SATA2 80GB

Featured Replies

פורסם

שלום,

אני מתכנן מערכת חדשה (מבוססת קונרו), ואני מעוניין ב HD קטן (80GB) למערכת הפעלה + תוכנות.

יש לי כרגע HD 200GB DIAMODMAX 10 SATA, שאותו אני מוסיף ככונן אחסון בלבד + PAGEFILE על המחיצה הראשונה שלו.

תמליצו לי בבקשה על HD 80GB שישמש אותי לצרכים הנ"ל...

פורסם

יש לך תרגילים של maxtor יעשו תעבודה מצוין עולים 300-280 שקל ב ksp

פורסם
  • מחבר

האמת שכרגע המקסטור שהזכרתי (200GB) מתפקד גם ככונן מערכת, יש לי אותו קצת יותר משנה,

והוא כבר מתחיל לגלות סימני עייפות (איטיות, רעשים מוזרים), אז אני קצת חושש ממקסטור.

חשוב לי לציין שהמחשב עובד (וגם החדש יעבוד) כל הזמן, ללא כיבוי, אך כמעט ללא מאמץ (בעיקר אימיול ברקע)...

ייתכן שצריך לקחת את זה בחשבון? אולי לא כל HD יכול לעבוד לאורך זמן (שנתיים שלוש), ויש כאלה עמידים יותר?

פורסם

יש של WD שגם עושים עבודה לא רעה בכלל רק המחיר טיפה יותר גבוה

פורסם
  • מחבר

אני יודע שכולם בסדר, כולם עושים עבודה לא רעה (אחרת לא היו נמכרים...).

אני מחפש המלצה למשהו שיתפקד טוב (אפילו מצויין) ככונן מערכת, אבל לא ברמה של רפטור (יותר מדי יקר).

פורסם

אוקי קח את זה http://logicpc.co.il/eng/itdetail.aspx?icom=8252&fl=1#BasketAnc

יש לי 4 כאלה במערכת אחרת בבית שגם משמשת כמערכת הורדות

הם לא עושים צרות שקטים, עובדים נון סטופ כבר שנתיים בערך והם בסדר גמור

תתחדש! :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

תודה על ההמלצה, אבל אם יש לך 4 כאלה, אז לא כולם מתפקדים ככונן מערכת - עליו מותקנת מערכת ההפעלה.

כנראה שלא מיקדתי את השאלה שלי: יש כוננים קשיחים שיותר מתאימים לתפקד ככונן שעליו מותקנת מערכת ההפעלה?

פורסם

על 2 מהם מותקנת מערכת הפעלה (עשיית רייד) ועל 2 האחרים יש הרודות

והם עובדים מעולה ככונן הורודת וגם ככונן למערכת הפעלה אל תשש ידידי אני לא סתם מדבר שטיות. יש נסיון לדברי

פורסם
  • מחבר

אוקיי, תודה.

אם אפשר עוד המלצות / חיזוקים למה שכבר הומלץ ?

ועוד שאלה: מה השפעת ה HD על קידוד סרטים? האם לרפטור יהיו ביצועים טובים בהרבה מאלה של HD 7200 רגיל?

פורסם
  • מחבר

אני מצטער על ההקפצה, אבל אני רק מבקש תשובה לשאלה שלי....

פורסם

כן היו לו ביצועים הרבבה יותר טובים אבל זה בא על חשבון רעש (נשמע כמו מטוס ההארד דיסק) וגם המחיר 1000 שקל ל36 גיגה 1500 ל76 גיגה ו2500 ל150 גיגה

תעשה את החושבים שלך ותחליט מה עדיף לך מחיר או ביצועים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים