עבור לתוכן

מחשב נייד לחברה שלי

Featured Replies

פורסם

דרישות: צריך להיות קל, 2 קילו ומטה, לעיבוד תמלילים, גלישה חלקה באינטרנט וכו... חשוב שזמן הסוללה יהיה סביר ושתהיה אחריות לשנה. יכול להיות משומש, מעבד: לא אכפת לי פנטיום, סלרון, קור, את'לון, טוריון, דורון, מה שבא לכם העיקר שיעבוד במהירות סבירה, מעדיף 512 זיכרון, DDR לפחות, עדיף DDR2 אבל אפשר רק מסונומה+ אז זה לא כל כך קריטי אם זה DDR.

תקציב: 3000-4000 שקל, חריגה עד 5000 מקסימום, מצידי שיהיה מחודש או יד שנייה העיקר שמגיע עם אחריות.

תודה רבה,

אגב, אני מוכר את המחשב הנייד שלי (בלי קשר), Acer Travelmate 15 עם 1024 זיכרון DDR2, מאיץ 915G של אינטל, סונומה 1.73, אחריות לעוד שנתיים וחצי, 60GB זיכרון, יש עליו כמה שריטות אבל האחריות מכסה את זה, אין בעיות איתי בגדול, מגיע עם רשיון חוקי לוינדוס... כמה אתם חושבים שהוא שווה?

פורסם

הוא שווה 5 תמכור אותו לחברה שלך הוא יעשה תעבודה

פורסם
  • מחבר

הוא שוקל יחסית הרבה, זאת הבעייה איתו... אני רוצה להחליף אותו במחשב של "12

תודה על התגובה

פורסם

אתה לא תצליח למכור אותו ב-5, מכיוון שמחשב זהה חדש עולה 4.5 רק עם 512 מגה זיכרון (תבדוק ב-zap).

שוק המשומשים בארץ גם ככה לא להיט, אני מאמין אז שתצליח למכור אותו בהרבה פחות מהמחירון.

פורסם

צודק התבלבתי ב zap ראיתי דגם אחר יקר יותר

עדיין מחשב יחסית טוב עונה על הדרישות וביג דיל תמכור אותה לה ב4-3.5 מה שתסכמו בינכם במוגע למשקל חריגה של קילו זה לא יהרוג אותה

פורסם
  • מחבר

:kopfpatsch: אני לא רוצה למכור לה אותו, אני רוצה למכור אותו ולקנות לה חדש 12 אינצ' .

איפה אגב יש אותו ב4500? (מה שייקר את המחשב זה העוד אחריות והעוד ראם)

פורסם

אממ חפש בזאפ שם ראיתי אותו ודגם יותר יקר שבלבלתי בינהם

בכול מקרה יש לך ת MSI שנראה חמוד ומתאים לתקציב

http://zap.co.il/model.asp?model_id=425534

פורסם
  • מחבר

אממ חפש בזאפ שם ראיתי אותו ודגם יותר יקר שבלבלתי בינהם

בכול מקרה יש לך ת MSI שנראה חמוד ומתאים לתקציב

http://zap.co.il/model.asp?model_id=425534

אני לא מאמין שהרגע המליצו לי בHWZONE לקנות מIVORY... חרא אחריות, חרא חברה, חרא בני אדם.

ובקשר לשאלה הקודמת... איפה ראית מחשב כמו שלי ב4500?

פורסם

ב zap.co.il חפש שם

בכול מקרה לא חייבים באיבורי לקנות את המחשב הזה, יש מספיק חניות אני פשוט ממליץ על הדגם הספציפי הזה

מחשב שעונה על הדרישות שלך ובמחיר מתאים

פורסם

אתה באמת מתכוון לבזבז על חברה שלך 4500 שקל ?! מילא אם היא הייתה אישתך..אבל חברה :kopfpatsch:

מה אם תיפרדו ? נראה לך היא תחזיר לך את המחשב ?

פורסם

מה קשורה לאזאעל ההודעה הזותי אם הוא רוצה הוא יקנה מחשב נייד להולמלס שהרגע ההכיר אותו, למה כול הפורום חושב שהוא נהיה מנהלי חשבונות של אנשים ?

פורסם
  • מחבר

בקשר למחשב MSI, אני מחפש משהו יותר זול מזה, המחשב הזה עולה ככה עם 40 גי'גה, ראם חרא (איך מתאים לIVORY לחסוך בצורה מגעילה ולשים ראם 333 ולא 400), והרבה דפיקות קטנות... לא אכפת לי שהמחשב יהיה סלרון, העיקר שיעבוד כמו שצריך

אתה באמת מתכוון לבזבז על חברה שלך 4500 שקל ?! מילא אם היא הייתה אישתך..אבל חברה :kopfpatsch:

מה אם תיפרדו ? נראה לך היא תחזיר לך את המחשב ?

אנחנו גרים ביחד, ההכנסות שלנו כבר משותפות, וכן אנחנו מתחתנים :) בכל מקרה, אני אשמח אם תשמור על התגובות שלך קשורות לנושא

פורסם

מצטער אבל זה מה שמצאתי ברשת בתקציב הזה, אולי תנסה לחפש thinkpad זול בבאג מחשבים הוא גם אמור לענות על הדרישות האלה

פורסם
  • מחבר

מצטער אבל זה מה שמצאתי ברשת בתקציב הזה, אולי תנסה לחפש thinkpad זול בבאג מחשבים הוא גם אמור לענות על הדרישות האלה

קודם כל תודה רבה על העזרה. מה עם משומשים?

פורסם

מחשבים משומשים בדר''כ עם סוללה על סף מוות וללא אחריות לכן אני אישית מתרחק מהם ולא ממליץ לאף אחד לקנות משומש

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים