עבור לתוכן

כמה שאלות לגבי 7800GS ולגבי השדרוג שאני מתככון לעשות

Featured Replies

פורסם

אז ככה אני מחפש כרטיס לAGP אמרו לי ששוה לחכות ל7600GT ויש אומרים שהוא היכלל לא ייצא לAGP אז נמאס לי לחכות והציעו לי כרטיס 7800GS שהוא יקר ב400 שקל בערך מה7600GT והא אמור ליהיות הכי טוב לAGP אז עיינתי פה קצת וראיתי כל מיני דעות של אנשים שהכרטיס הוא פגום או משו..

רציתי לדעת על מה הם מבססים את הדעה שלהם...

עכשיו עם במידה וייצא כרטיס 7600GT לAGP הוא יהיה יותר טוב מ7800GS ?

http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4936

זה מה שאני מתכוון לקנות זאת גרסת OC

עכשיו יש לי ביינתים זיכרון למחשב 512 ddr dual

אז עם אני יוסיף עוד גיגה זיכרון 512x2 זה יועיל לביצועים של הכרטיס מסך?

זהו זה כל השאלות מקווה שתוכלו לענות [=

פורסם

כרטיס הכי חזק בנתיים ל agp ויחסית הוא מתומחר כמו שצריך

בנוגע לכרטיסים הפגמוים אכן יש בעיה קטנה שחלק לא קטן מהכרטיסים פגומים ולכן אני ממליץ לרכוש מחנות שלא תעשה לך צרות בנוגע לאחריות אם יתגלה שהכרטיס שקניתה דפוק

אחלה כרטיס ואין איתו בעיות ואתה יכול להיות שקט רק תקנה אותו ממקום מוכר ואמין וזהו

עכשיו איזה ספק יש לך ? אתה צריך ספק איכותי בשביל כזה כרטיס

פורסם

אין לי ניסיון עם שתיי הכרטיסים אבל אני יודע שמהירות השעון והמעבד של 7600GT חזק יותר.

אני חושב ש7600GT יצא כבר לAGP והוא עולה בערך 2000 שקל.

בכל אופן בהגדרות גראפיקה נמוכות / ממוצעות ה7600GT לוקח אבל כאשר אתה מפעיל פילטרים ומשחק על איכות משחק גבוהה יותר

ה256BIT של ה7800GS משחק פה.

ומביא לו את היתרון.

ההמלצה הכי גדולה שאני יכול לתת לך זה להחליף ללוח אם תומך PCI-E ואז יש לך מבחר כל כך עצום של כרטיסי מסך במחירים יותר נמוכים.

פורסם

קניתי מ KSP ב 1690 EVGA 7800GS 430\1300 יש לי 1GB 400MHZ זכרון ומעבד 2.6 P4 ונכון לכל המשחקים שיצאו היום הוא מריץ נהדר כל משחק כמעט על מקסימום ב 1280*1024 אבל וזה אבל חשוב יש לי חבר עם מעבד 64BIT AMD 3000+ ו PCI-E 7600GT ן 1GB DUAL CHANEL והוא מריץ לו את אותם משחקים אפילו יותר טוב מאצלי אז תעשה את החישוב לבד שווה להשקיע בלוח PCI-E למרות שצריך להתחיל להעביר רכיביםולהרכיב מחדש זה שווה

פורסם
  • מחבר

אני גם חשבתי על להלליף לוח אם אבל עם אני מחליף לוח אמ אז אנ יצריך גם להחליף זיכרון ודיסק קשיח כי בטח הלוחות אם החדשים לא תומכים ...

כי יש לי זיכרון ddr

ומעבד עם socket 478

ככה שעם אני יחליף לוח אם אני יצתרך להחליף גם עוד רכיבים במחשב..

פורסם

לא חובה יש לוחות עם פסיאיאקספרס וסוקט 478 של אסוס והם עובדים אם זיכרון DDR רגיל וחיבור IDE וSATA

בנתיים מצאתי רק של PCPARTNER

http://www.toshop.co.il/prod.asp?id=935&ref=yes&refname=zap

פורסם
  • מחבר

לא חובה יש לוחות עם פסיאיאקספרס וסוקט 478 של אסוס והם עובדים אם זיכרון DDR רגיל וחיבור IDE וSATA

וכמה עולים בערך לוחות כאלה?

ולגבי הספק :

EZCOOL 420W

פורסם
  • מחבר

תודה אחי אני יבדוק...

רגע אבל יש לוחות אמ כאלה שתומכים בsocket 478 וב ide sata 1 אבל שיש בהם ddr2?

פורסם

לא רק DDR 1

פורסם
  • מחבר

לא רק DDR 1

סבבה אחי אני יחשוב על זה תודה על העזרה....

אבל זה לוח טוב לדעתך מה שהבאתי לי (של asus)

פורסם

תעשה את זה ותקנה כרטיסים מהירים יותר של PCI-E אם הייתי חושב קצת יותר לפני שקניתי 7800GS AGP כמו שהמליצו לי הייתי מקבל מכונת משחקים חזקה יותר במחיר דומה 100+\- אבל לא היה לי כוח לעל החיווטים והפירוק והרכבה אל תשכח שגם החלפתי ספק ג'נרי ב ENERMAX NOISEMAKER 420W

שעלה לי 340 ש"ח שהוא נדרש בשביל הכרטיס תעשה מאמץ ותתחדש.

פורסם
  • מחבר

תעשה את זה ותקנה כרטיסים מהירים יותר של PCI-E אם הייתי חושב קצת יותר לפני שקניתי 7800GS AGP כמו שהמליצו לי הייתי מקבל מכונת משחקים חזקה יותר במחיר דומה 100+\- אבל לא היה לי כוח לעל החיווטים והפירוק והרכבה אל תשכח שגם החלפתי ספק ג'נרי ב ENERMAX NOISEMAKER 420W

שעלה לי 340 ש"ח שהוא נדרש בשביל הכרטיס תעשה מאמץ ותתחדש.

אני חשבתי על זה וגם התייעצתי עם כמה חברה והגעתי למסקנה שזה בכלל לא שווה..

כי הלוח היחיד שמתאין לי ותומך pci-e עולה 765 שח..

ככה שרק בשביל pci לא שווה להלחיף לוח אמ כי בעוד שנה בערך אני כנראה ירצה להחליף מעבד אבל לא תיהיה לי אפששרות כי הלוח אמ תומך רק בסוקט 478 ...ככה שאני יקנה עכשיו כרטיס מסך 7800GS

עם עוד גיגה ddr Kמחשב.. ובהמשך אני יקנה גם ספק טוב..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים