פורסם 2006 ביולי 3119 שנים בטוח יהיה כמו הדור הזה. המון פוטנציאל ובסוף יוצאים חמישה משחקים מצויינים וזהו.הגולם מפראג , איזה משחקים גדולים בפיתוח יש חוץ ממאריו ומטרויד וסמאש..?
פורסם 2006 ביולי 3119 שנים מחבר בטוח יהיה כמו הדור הזה. המון פוטנציאל ובסוף יוצאים חמישה משחקים מצויינים וזהו.הגולם מפראג , איזה משחקים גדולים בפיתוח יש חוץ ממאריו ומטרויד וסמאש..?Call of Duty 3 (לא בילעדי)גירסה של פינל פנטזיגירסה של דרגון קווסטסוניקזלדהRed SteelResident Evilאלה הגדולים כרגע אבל יש 72 מישחקים מוכרזים ובטח יהיו מישחקים כמו מאריו מרוצים ומאריו ספורט וכוואם התמיכה הגדולה של חברות צד שלישי תמשיך יהיו מספיק מישחקים גדולים
פורסם 2006 ביולי 3119 שנים מחבר קיצור הדור הזה חוזר על עצמו..(מבחינת נינטנדו)עצוב מאוד ...לצערי כושר השרדות של הדור הבא היה קשה מאוד ל נניטנדו ..וחבלטוב תזינו תשכל כמה שאתם רוצים אבל מאז E3 האחרונה ולצערי האחרונה בהחלט נינטנדו מקבלת ביקורות מאוד טובות ותמיכה מאוד גדולה מחברות צד שלישי יש פער גדול במחירים בין הWII לקונסולות אחרות וכניראה הWII תהפוך לקונסולה העממית של הדור המגיע זה אולי לא יספיק לכולם ובטח לא לזונות גרפיקה ואוהבי מולטיפליר(למרות שיהיה מולטיפליר)אבל זה יספיק להרבה מאוד אנשיםגם המיפרט של הDS עלוב והוא כרגע המכשיר המצליח ביותר בשוק בפער גדול מהמיתחרים מי שלא רוצה שלא יקנה אני לא אמרתי שהWII מתאים לכולם אבל על תזלזלו סתם אפילו סקוור איניקס תומכת בWII ולמי שמבין זה השג גדול לנינטנדו
פורסם 2006 ביולי 3119 שנים גם הקיוב קיבל ביקורות חיוביות אחרי e3 של 2001 או 2002 אני לא זוכר בבירור...והדי אס יצא הרבה לפני הפספ והמשיך את ההצלחה של הגבא..חוץ מזה הדי אס פשוט מכשיר טוב עם הרבה משחקים טובים בעוד הפספ מציע מבחר בינוני של משחקים..כאן המצב שונה, הwii אולי מציע חוויה שונה ומחדשת אבל המשחקים שלו לא מספיק חזקים ....בגלל הקיוב הוא מתחיל כבר בפיגור..מיקרוסופט שלא שכנעו יותר מדי בדור הזה הפיקו את הלקחים, הוציאו את ה360 מוקדם עם חומרה מאוד חזקה אל תשכח את החשיפה בmtv....
פורסם 2006 ביולי 3119 שנים אנשים , אולי המפרט חלש מאוד אבל תחשבו איזה גאוני זה לשחק בWII עם חברים או במסיבות...
פורסם 2006 ביולי 3119 שנים מחבר D@nnyהWII מיתחרה לבד בשוק הנמוך בינוני ה360 והPS3 מיתחרים אחד נגד השני בשוק הגבוהוכן פעם לא היה דבר כזה שוק גבוה ונמוך בקונסולות אבל ביגלל אפרש המחירים הפעם יש דבר כזהחוץ מיזה ה360 מצוין למולטיפליר אבל למישחקים יפנים (אני מת על RPG )יפנים הוא כישלוןוהוא ניכשל ביפן ולא משנה כמה מיקרוסופט תנסה לידחוף אותו בכח ביפן בסופו של דבר לא יהיו לו מספיק RPG יפנים ובשורה התחתונה זה עינין של העדפהאתה מעדיף אובויליון או זלדה הלו או מטרוידוכו וכו אני אישית מעדיף תWII וגם ככה אני לא יקנה בקרוב טלויזית HD או אפילו LCD טובה ככה שהרבה מהאפשרויות ב360 או בPS3 לא מענינות אותי
פורסם 2006 ביולי 3119 שנים להגיד לך את האמת אני מעדיף מטרויד, זלדה, רזי ואפילו את הסמאש ואת המאריו קארט..מאוד אהבתי את המשחקים האלה על הקיוב...אבל אתה מבין חוץ מהמשחקים האלה אין מה לעשות עם מכשיר..לכן אני חושש וכמעט בטוח שזה מה שיהיה גם על ה wiiבגלל זה אני מאוכזב מנינטנדו.
פורסם 2006 ביולי 3119 שנים למרבה הצער זה נראה פשוט כמו קיוב משופר מעט. זה שהכוח שלו ברמה קצת יותר גבוה מהxbox הראשון לא הופכת את wii לדור הבא. זה די חבל כי לשלט של הקונסולה יש המון פוטנציאל, פוטנציאל שינוצל כנראה רק על ידי המשחקים שיצא מנינטנדו עצמה ולא חברות צד שלישי. אגב, אני אישית רואה בכך של xbox 360 אין כמעט משחקי תפקידים יפניים יתרון משמעותי על שאר הקונסולות. המשחקים האלו לא ראויים להקרא משחקי תפקידים בכלל, אבל כמו שאמרת זה עניין של טעם.
פורסם 2006 ביולי 3119 שנים בטוח יהיה כמו הדור הזה. המון פוטנציאל ובסוף יוצאים חמישה משחקים מצויינים וזהו. הגולם מפראג , איזה משחקים גדולים בפיתוח יש חוץ ממאריו ומטרויד וסמאש..? NFS Carbon, הייתי חייב להדחף.
פורסם 2006 ביולי 3119 שנים מחבר להגיד לך את האמת אני מעדיף מטרויד, זלדה, רזי ואפילו את הסמאש ואת המאריו קארט..מאוד אהבתי את המשחקים האלה על הקיוב...אבל אתה מבין חוץ מהמשחקים האלה אין מה לעשות עם מכשיר..לכן אני חושש וכמעט בטוח שזה מה שיהיה גם על ה wiiבגלל זה אני מאוכזב מנינטנדו.הקוביה היה כישלון ביגלל כמה סיבות 1-חוסר תמיכה חזקה של חברות צד שלישי2-דומה מידי למיתחרים ובלי DVD הקונסולה אולי היתה זולה ב100 דולאר מהPS2 והXBOX אבל הקונסולות האחרות עלו 300 דולאר והXBOX נתן במחיר הזה גם כונן קשיח וגם יותר כח 3-תמיכה מאוד קטנה ברשת 1-לWII יש כבר עכשיו תמיכה יותר חזקה מהקוביה של חברות צד שלישי2-שונה מאוד מהמיתחרים+מחיר המיתחרים גבוה3-תמיכה גדולה ברשת אני לא חושב שיש סיכוי שהWII יהפוך לקוביה 2 אולי הם דומים מיכמה בחינות אבל המצב בשוק שונה מאוד הכשיווסוני הפסידה הרבה מישחקים בילעדים זה שדרגון קווסט יוצא לWII כבר יעורר גלים ביפן ופיתוח זול ומהיר של מישחקים יכול מאוד לעזור ביותר מישחקים שיגיעו לWII למרבה הצער זה נראה פשוט כמו קיוב משופר מעט. זה שהכוח שלו ברמה קצת יותר גבוה מהxbox הראשון לא הופכת את wii לדור הבא. זה די חבל כי לשלט של הקונסולה יש המון פוטנציאל, פוטנציאל שינוצל כנראה רק על ידי המשחקים שיצא מנינטנדו עצמה ולא חברות צד שלישי. אגב, אני אישית רואה בכך של xbox 360 אין כמעט משחקי תפקידים יפניים יתרון משמעותי על שאר הקונסולות. המשחקים האלו לא ראויים להקרא משחקי תפקידים בכלל, אבל כמו שאמרת זה עניין של טעם.נכון אם אתה לא אוהב מישחקים כמו גרנדיה ולונר וכו או זלדה כמישחק אקשן RPG אתה בטח לא תירצה תמישחקי RPG בWII זה עינין של טעם ואין לי ויכוח על זה רוצה הלו ואנריל תיקנה 360 או מחשב רוצה מאריו וזלדה תיקנה WII עריכה-כל החברות חיבות לישתמש בשלט בדרך כזות או אחרתוEA עד כמה שאני לא סובל אותה הציגה את השליטה במידן לו מיזמן והשליטה קיבלה ביקורות טובותהגרפיקה איכזבה את המבקר אבל הוא אמר ש+- הוא חושב שביגלל השליטה המישחק יהיה מהנה כמו הגירסאות של ב360 והPS3
פורסם 2006 ביולי 3119 שנים אחי אם אתה בן 28 ובלי להעליב או משהו כזה אני לא מבין ואני כן מבין1. אני לא מבין איך זה שאתה כמעט בן 30 מתעניין במשחקים בכלל כשרוב הבוגרים מונעים מלשחק במחשב.נתתי לאבא שלי לשחק ב GTA SA לשנייה והוא מת(חחחח)(במשחק, כן?)בכל אופן אתה צריך לדאוג לפרנסה אוכל משפחה לא?קשה לי להבין את זה עדיין שאנשים בוגרים אוהבים משחקי מחשב אבל אני משער שגם כשאני אהייה גדול מספיק בן 25 בערך אני גם ימשיך לשחק2. כל הכבוד שאנשים אחרי צבא ואוניברסיטה אוהבים משחקי מחשב אני תומך בזה! כל הכבוד
פורסם 2006 ביולי 3119 שנים מחבר אחי אם אתה בן 28 ובלי להעליב או משהו כזה אני לא מבין ואני כן מבין1. אני לא מבין איך זה שאתה כמעט בן 30 מתעניין במשחקים בכלל כשרוב הבוגרים מונעים מלשחק במחשב.נתתי לאבא שלי לשחק ב GTA SA לשנייה והוא מת(חחחח)(במשחק, כן?)בכל אופן אתה צריך לדאוג לפרנסה אוכל משפחה לא?קשה לי להבין את זה עדיין שאנשים בוגרים אוהבים משחקי מחשב אבל אני משער שגם כשאני אהייה גדול מספיק בן 25 בערך אני גם ימשיך לשחק2. כל הכבוד שאנשים אחרי צבא ואוניברסיטה אוהבים משחקי מחשב אני תומך בזה! כל הכבודקודם כל אני עדין רחוק ממישפחה אבל כן חוסך לדירהובאמת אין לי הרבה זמן מישחקאבל זה התחביב העיקרי שלי ואני לא חושב שזה יעבור מבחינתי זה הטלויזיה החדשה אני גם מכיר מספיק אנשים נשואים+שאוהבים לשחק ואוהבים מחשביםהדור מיתחלף ואתה בטח מיסתקל על ההורים שלך שלא גדלו אם מחשב וקונסולות סבירות ככה שאתה לא צריך ליתרגש מיזה כיף זה כיף לא משנה איזה גיל אתה
פורסם 2006 ביולי 3119 שנים רוצה הלו ואנריל תיקנה 360 או מחשב אנריל לא יוצא ל360 הוא יוצא למחשב ולפלייסטיישן3
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.