פורסם 2006 ביולי 3019 שנים חופש הגדול ואני נרקב בבית ומשעמם אז אני מחפש ספר פנטזיה\מגע בידיוני אבל של יכלול מלא פרטים (לא סובל שמכניסים לסיפור הרבה דברים ויוצרים סלט).שהעלילה תהייה טובה ועמוקה אבל של היה כבד כמו לשמל שר הטבעות וכאלה אני יותר בכיוון של "המשחק של אנדר" וכאלה...תודה
פורסם 2006 ביולי 3019 שנים הרפתקאות החייל איוואן צ'ונקין (יש גם ספר המשך שנקרא "הטוען לכס המלכות"). זאת קומדיה שקשה להסיר ממנה את הידיים, צחוק עד כדי דמעות מובטח. הנה התקציר של הספר באנגלית: http://www.sovlit.com/chonkin.htmlנ.ב. - לא מדובר בספר קומוניסטי, ממש להיפך, הוא צוחק על הקומוניזם (ובגלל זה העיפו את הסופר מאיחוד הסופרים הסובייטיים והוא ברח למינכן). ספר קצר, אפשר למצוא כמעט בכל חנות ספרים בעברית בכריכה רכה והמחיר נע בין 15 ל-25 שקלים. קניתי עותק לידיד, המלצתי לאחרים וכולם היו מרוצים.
פורסם 2006 ביולי 3119 שנים ספרים יפים לדעתי:סדרת נרניה - (לפי הסדר)אחיינו של הקוסםהאריה, המכשפה וארון הבגדיםומכאן אני לא בטוח בסדר...99% ש"הסוס ונערו" זה הספר הבא (שלמעשה קורה בזמן "האריה המכשפה וארון הבגדים")ואז המסע בדורך השחרכס הכסףהנסיך כספיאן (יש מצב שזה לפני "המסע בדורך השחר")הקרב האחרון... למרות שדווקא אותו לא אהבתי (משום מה...)עוד ספרים נחמדים?סוכנות הבילוש של גירק ג'נטלי (דאגלס אדאמס^^ אין עליו)רצח במוזיאוןמשחק השעותאלבי סיפורי אבירים (של לא אחר מיאיר לפיד ^^ ספר מצחיק...)
פורסם 2006 באוגוסט 119 שנים בנרניה, ובמיוחד בסרט, ניכרות השפעות רבות של טולקין, והמחברים אכן היו חברים.בכל מקרה, אולי זה לא בדיוק הז'אנר שלך- אבל יצירה מדהימה1984 של ג'ורג' אורוול, רצוי שתקרא כמוני באנגלית... MASTERPIECE
פורסם 2006 באוגוסט 119 שנים גרר.אף אחד פה לא טרח לציין את אסימוב.קרא את "קץ כלזמן", סדרת הרובוטים ("אנוכי הרובוט" וחבריו), סדרת "המוסד"...
פורסם 2006 באוגוסט 219 שנים אף אחד לא ציין את אסימוב רק בגלל שאני לא הגבתי כאן...ואני מוסיף ומחזק, שאין על אסימובואם כבר,על מה זה "קץ כל זמן"? לא שמעתי על זה אפילו...ובנוגע לנרניה, ספרים חמודיםאני עכשיו קורא את כל ה7 באנגלית (אני איפשהו באמצע השלישי)אומנם הם אכן ספרי ילדים ומספיק לראות את האורך שלהם בשביל לראותאת זה (בערך 100 עמודים לספר, שזה קצת מאוד) אבל הם כתוביםיפה ומענייןו-1984 באמת ספר מדהים. אומנם אני קראתי בעברית, ויכול להיות שזה מורידמהערך, אבל עדיין ספר מדהים. מה שאפילו יותר מדהים זה לקרוא את 1984 ואז לקרואאת הכתבה שהייתה בידיעות (הארץ? אני לא בטוח) לפני כמה חודשים על צפון-קוריאההדמיון פשוט מפחיד...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.