פורסם 2006 ביולי 3119 שנים תתפלא : אבל בכל מקרה זה לא קשור... במקום לפרמט את המחשב הוא יוכל ככה רק להסיר את התוכנה...
פורסם 2006 ביולי 3119 שנים אז תריץ במצב בטוח תווינדוס ותכנס msconfig תעיף משם ת kav ואז ריסרט עוד פעם מצב בטוח ותסיר תתוכנה
פורסם 2006 ביולי 3119 שנים מישהו אמר לפרמט ? אמרתי להכנס במצב בטוח ולהסיר אותה כן תפרמט, תתקין מחדש, והפעם חוקי... אז יהיו לך את כל העידכונים שתרצה... בכל מקרה אם הוא לא מצליח לסגור אותה במצב רגיל אז גם במצב בטוח זה לא יפעל... אי אפשר לסגור את זה זה ממשיך לעבוד גם אחרי שביטלתי את זה סגרת כמו שאמרתי לך והיא עדיין פועלת??? תחפש שם אולי יש כפילויות של התוכנה... (או קבצים בשם אחר שקשורים...) זו בכלל גירסה 6?
פורסם 2006 ביולי 3119 שנים מה הבעייה להיכנס לקספרסקי- settings- additional settings ושם לבטל את ההפעלה עם הדלקת המחשב ??? ולפרמט זה טוב! וגם כיף
פורסם 2006 ביולי 3119 שנים כי שם זה לא מבטל את מה שעולה עם הservices רק את מה שעולה בstartup ולפרמט זה טוב! וגם כיף עם זה אני לא יכול להתווכח
פורסם 2006 ביולי 3119 שנים מחבר כן זו גרסא 6 ואין עוד קבצים בשם דומה כשהווינדוס נדלק התוכנה לא עובדת אבל כשאני מנסה למחוק אותה זה כותב לי שהיא עובדת ושאני צריך לסגור אותה
פורסם 2006 ביולי 3119 שנים ולפרמט זה טוב! וגם כיף לא זה ממש לא כיף שאתה צריך הכול להתקין מחדש זה מכניס אותי לדיכאון
פורסם 2006 ביולי 3119 שנים מחבר רק לפני ארבע ימים עשיתי פירמוט אני לא מתכוון לעשות עוד אחד בגלל אנטי וירוס
פורסם 2006 ביולי 3119 שנים לא זה ממש לא כיף שאתה צריך הכול להתקין מחדש זה מכניס אותי לדיכאון תפרמט שוב! כי שם זה לא מבטל את מה שעולה עם הservices רק את מה שעולה בstartup עם זה אני לא יכול להתווכח מה בדיוק עולה בservices? ואתה באמת חושב שאם הוא יוריד את הקספרסקי ויתקין שוב החסימה תעלם? הוא לא שומר איזה קבצים ברגיסטרי או משהו כזה שיורדים רק בפירמוט (או בנבירה של כמה שעות עד שמוצאים את כולם... כשבסוף אפילו צבע העור נהייה כהה יותר מרוב שאתה הופך לערבי?) רק לפני ארבע ימים עשיתי פירמוט אני לא מתכוון לעשות עוד אחד בגלל אנטי וירוס אבל זה כיף!! אתה לא מתגעגע לחוויה הזו? תפרמט!
פורסם 2006 ביולי 3119 שנים מה בדיוק עולה בservices? ואתה באמת חושב שאם הוא יוריד את הקספרסקי ויתקין שוב החסימה תעלם? הוא לא שומר איזה קבצים ברגיסטרי או משהו כזה שיורדים רק בפירמוט (או בנבירה של כמה שעות עד שמוצאים את כולם... כשבסוף אפילו צבע העור נהייה כהה יותר מרוב שאתה הופך לערבי?)בservices עולה קובץ שאצלי נקרא avp ואם תסתכל בתוך הmsconfig נקרא Kaspersky Anti-Virus 6.0ולא אמרתי שהוא צריך להתקין שוב את הקספרסקי.......... בשביל באמת לעשות את זה הוא צריך באמת להעביר ניקוי רציני לרג'סטרי...ד"א גם אצלי אין תיקיה לעידכונים... יש כמה קבצים של זה בתקייה הראשית... ופעם אחרונה עידכנתי אותו אתמול...
פורסם 2006 ביולי 3119 שנים מחבר זה לא כיף לפרמט זה מעצבן להתקין הכל מחדש ועד עכשיו עדיין לא התקנתי הכל אין דרך אחרת למחוק את זה בלי לפרמט
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.