עבור לתוכן

בעיות בקספרסקי

Featured Replies

פורסם

תתפלא ::)

אבל בכל מקרה זה לא קשור... במקום לפרמט את המחשב הוא יוכל ככה רק להסיר את התוכנה...

פורסם

מישהו אמר לפרמט ? אמרתי להכנס במצב בטוח ולהסיר אותה :kopfpatsch:

פורסם
  • מחבר

אי אפשר לסגור את זה זה ממשיך לעבוד גם אחרי שביטלתי את זה

פורסם

אז תריץ במצב בטוח תווינדוס ותכנס msconfig תעיף משם ת kav ואז ריסרט עוד פעם מצב בטוח ותסיר תתוכנה

פורסם

מישהו אמר לפרמט ? אמרתי להכנס במצב בטוח ולהסיר אותה :kopfpatsch:

כן :P

תפרמט, תתקין מחדש, והפעם חוקי... אז יהיו לך את כל העידכונים שתרצה...

בכל מקרה אם הוא לא מצליח לסגור אותה במצב רגיל אז גם במצב בטוח זה לא יפעל...

אי אפשר לסגור את זה זה ממשיך לעבוד גם אחרי שביטלתי את זה

סגרת כמו שאמרתי לך והיא עדיין פועלת??? תחפש שם אולי יש כפילויות של התוכנה... (או קבצים בשם אחר שקשורים...) זו בכלל גירסה 6?

פורסם

מה הבעייה להיכנס לקספרסקי- settings- additional settings ושם לבטל את ההפעלה עם הדלקת המחשב ???

ולפרמט זה טוב! וגם כיף :D

פורסם

כי שם זה לא מבטל את מה שעולה עם הservices רק את מה שעולה בstartup

עם זה אני לא יכול להתווכח :silly:

פורסם
  • מחבר

כן זו גרסא 6 ואין עוד קבצים בשם דומה כשהווינדוס נדלק התוכנה לא עובדת אבל כשאני מנסה למחוק אותה זה כותב לי שהיא עובדת ושאני צריך לסגור אותה

פורסם

לא זה ממש לא כיף שאתה צריך הכול להתקין מחדש זה מכניס אותי לדיכאון

פורסם
  • מחבר

רק לפני ארבע ימים עשיתי פירמוט אני לא מתכוון לעשות עוד אחד בגלל אנטי וירוס

פורסם

איזה הודעה זה נותן לך? (כולל המספר שלה)

פורסם

לא זה ממש לא כיף שאתה צריך הכול להתקין מחדש זה מכניס אותי לדיכאון

תפרמט שוב!

כי שם זה לא מבטל את מה שעולה עם הservices רק את מה שעולה בstartup

עם זה אני לא יכול להתווכח :silly:

מה בדיוק עולה בservices?

ואתה באמת חושב שאם הוא יוריד את הקספרסקי ויתקין שוב החסימה תעלם? הוא לא שומר איזה קבצים ברגיסטרי או משהו כזה שיורדים רק בפירמוט (או בנבירה של כמה שעות עד שמוצאים את כולם... כשבסוף אפילו צבע העור נהייה כהה יותר מרוב שאתה הופך לערבי?)

רק לפני ארבע ימים עשיתי פירמוט אני לא מתכוון לעשות עוד אחד בגלל אנטי וירוס

אבל זה כיף!! אתה לא מתגעגע לחוויה הזו?

תפרמט!

פורסם

מה בדיוק עולה בservices?

ואתה באמת חושב שאם הוא יוריד את הקספרסקי ויתקין שוב החסימה תעלם? הוא לא שומר איזה קבצים ברגיסטרי או משהו כזה שיורדים רק בפירמוט (או בנבירה של כמה שעות עד שמוצאים את כולם... כשבסוף אפילו צבע העור נהייה כהה יותר מרוב שאתה הופך לערבי?)

בservices עולה קובץ שאצלי נקרא avp ואם תסתכל בתוך הmsconfig נקרא Kaspersky Anti-Virus 6.0

ולא אמרתי שהוא צריך להתקין שוב את הקספרסקי.......... בשביל באמת לעשות את זה הוא צריך באמת להעביר ניקוי רציני לרג'סטרי...

ד"א גם אצלי אין תיקיה לעידכונים... יש כמה קבצים של זה בתקייה הראשית... ופעם אחרונה עידכנתי אותו אתמול...

פורסם
  • מחבר

זה לא כיף לפרמט זה מעצבן להתקין הכל מחדש ועד עכשיו עדיין לא התקנתי הכל אין דרך אחרת למחוק את זה בלי לפרמט

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים