פורסם 2006 ביולי 3019 שנים אני לא יכול לעדכן את הקספרסקי הוא מודיע לי NETWORK IS DOWN ואני גם לא יכול לסגור אותו תודה
פורסם 2006 ביולי 3019 שנים אצלי הוא מתעדכן סבבה כדי לסגור תעשה ALT+CTRL+DEL... ותנסה לעדכן שוב... אם גם זה לא עובד תנסה לעשות ריבוט למחשב, תן לו לעלות עד הסוף (אל תגע בו עד שהוא "נרגע" לגמרי...), ואז תעשה שוב את העידכון.
פורסם 2006 ביולי 3119 שנים מחבר לא ניתן לסגור את הקספרסקי כי המערכת נעלה אותו זה ההודעה שאני מקבל ומה זה ריבוט?
פורסם 2006 ביולי 3119 שנים ריבוט = הפעלה מחדש של המחשבנסה להריץ תמחשב במצב בטוח ואז אולי לעדכן אותו ידנית
פורסם 2006 ביולי 3119 שנים שיעול * יש לך פרוץ? * שיעול ? אם כן כאן טמונה הבעיה לא מזמן הם חסמו את כול הגרסאות הפרוצות ואי אפשר כבר להתחבר לשרתים שלהם עם גרסא פרוצה ולקבל עידכון
פורסם 2006 ביולי 3119 שנים לא ניתן לסגור את הקספרסקי כי המערכת נעלה אותו זה ההודעה שאני מקבל ומה זה ריבוט?מה זה "נעלה"? :s05:כנס ל (task manager (ALT+CTRL+DEL, שם ל- processes, חפש תוכנית בשם kav.exe, תסגור אותה, והעידכון אמור להיפסק. אחרי זה תפעיל שוב, ידנית, את הקספרסקי (חפש בstast- prog...) ותנסה שוב לעדכן.התוכנה שלך מקורית או שהורדת אותה מאיפושהו? כי לפעמים תכנות כאלה עושות בעיות כשמעבירים אותם יותר מידי פעמים... במיוחד בעידכונים...
פורסם 2006 ביולי 3119 שנים מחבר זה מה שעשיתי וזה רושם לי שסה נעל את התוכנית ואף פעם לא הצלחתי לעדכן אותה
פורסם 2006 ביולי 3119 שנים IG את זה כול ילדון יודע הוא צריך לדאוג לתוכנה חוקית מהתחלה וכך למנוע צרות מיותרות
פורסם 2006 ביולי 3119 שנים אתם לא ממש נותנים פתרונות אמיתיים... אתה צריך שהאנטי וירוס לא יעלה עם המחשב...כנס ל:run->msconfigstartupתוריד משם את האנטי וירוס (לא יודע אם זה kap או avp כי אצלי זה avp)ואז כנס ל servicesומשם תוריד גם אתkaspersky(זה אמור להיות כתוב בשם המלא שם)ואז תפעיל מחשב... התוכנה אמורה לא לפעול ואתה אמור להיות מסוגל להסיר אותה...
פורסם 2006 ביולי 3119 שנים זה לא זה זה פשוט כי הם חסמו את כול הגרסאות הפירטאיות שעד לא מזמן היו יכולות להתחבר ולהתעדכן מהשרתים שלהם
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.