עבור לתוכן

בעיה בהתקנת Norton AntiVirus..

Featured Replies

פורסם

היה לי אנטיוירוס Norton AntiVirus 2005 ולפני יומיים הוא רושם לי שנגמרה התקופה של האנטיוירוס , ניסיתי לעשות Activation אבל

אז נתקע לי החלון של ה- Activation

מחקתי את האנטיוירוס והפעלתי את המחשב מחדש , ניסיתי להתקין אותו מחדש ואז שוב קרה אותה בעיה , אחרי ההתקנה הוא פותח לי את החלון

של ה- Activation ושוב נתקע

מחקתי את האנטיוירוס הזה , הפעלתי את המחשב מחדש ואז ניסיתי להתקין Norton AntiVirus 2006 , ושוב אותה בעיה עלתה ,

מה אני יכול לעשות ?

פורסם

יש לך עותק מקורי ?

פורסם

1. ללכת לחנות לקנות

2. או להתקין AVG

3. או להתקין AVAST

4. או להתקין ZONEALRM ולהסתפק ב FW בלבד

פורסם

5. להתקין Kaspersky.

פורסם

בתקופה שלנו מי קונה רק אנטי וירוס ???

פורסם

נורטון דפוק. קנה kaspersky או nod32.

פורסם

נורטון דפוק. קנה kaspersky או nod32.

האנטי וירוס שלו די דפוק (הרבה יותר מדי זמן סריקה) רק שאלה 1 יש לך רק אנטי וירוס או הערכה המלאה להגנה על המחשב בעיניין של ניתקע לך לחנות שיבדוק אצלו אם זה הולך לו חלק הבעיה היא המחשב לא התוכנה

פורסם

Karspeksy עולה 230 שקל ומגיע כ-internt secitry שזה

כל החבילה, אנטי וירוס, פייראול ,אנטי אקר- ועוד המון דברים

לא לעומת נורטון שעולה 600 שקל רק אנטי וירוס

ועוד 600 שקל פייראול

פורסם

Karspeksy עולה 230 שקל ומגיע כ-internt secitry שזה

כל החבילה, אנטי וירוס, פייראול ,אנטי אקר- ועוד המון דברים

לא לעומת נורטון שעולה 600 שקל רק אנטי וירוס

ועוד 600 שקל פייראול

אז איך קניתי בפחות מ400 את אנטיוירוס פייראול אנטי ספאם ועוד... כלומר כול החבילה של נורטון ועוד נתנו לי DVD מתנה ???

פורסם

כי אתה תותח על ויש לך חיוך שובה לב.

תהנה מהזוועה.

פורסם

מדהים כמה חולי נפש יש כאן :kopfpatsch::s07: קראתי שהיתרון העיקרי של קפריסקי הוא בעיקר במחשבים חלשים בגלל שהוא זולל הרבה פחות משאבים מנורטון ובמחשבים חזקים אין הרבה הפרש בניהם (ובהגנה נגד פריצות יש יתרון לנורטון )

פורסם

וגם שהוא מוצא את כל הוירוסים שנורטון לא מוצא לך.... :bash:

כמה עובדות על נורטון:

מאט מאוד את המערכת

זולל משאבים

לא מועיל

צריך כלי מיוחד כדי להסיר אותו

נשמע קצת כמו וירוס לא? :smile1:

פורסם

מדהים כמה חולי נפש יש כאן :kopfpatsch::s07: קראתי שהיתרון העיקרי של קפריסקי הוא בעיקר במחשבים חלשים בגלל שהוא זולל הרבה פחות משאבים מנורטון ובמחשבים חזקים אין הרבה הפרש בניהם (ובהגנה נגד פריצות יש יתרון לנורטון )

החולה נפש היחיד שנראה בסביבה הוא כנראה המשתמש שמעדיף את נורטון על קספרסקי (מכיר מישהו כזה?).

לא יודע מה קראת ואיפה קראת אבל כנראה שלא קראת במקומות הנכונים, ומה שמדבר בשורה התחתונה הוא מבחן התוצאה (שהיו עליו הרבה דיונים בעבר - חפש בפורום).

ולגבי מה שכתבת פה:

אז איך קניתי בפחות מ400 את אנטיוירוס פייראול אנטי ספאם ועוד... כלומר כול החבילה של נורטון ועוד נתנו לי DVD מתנה ???

מראה כמה פאטתי וילדותי אתה (ואהוו קנית בזול ובנוסף קיבלת מתנה, איזה כיף לך).

ולכן באה תגובתי הקודמת, והיא הייתה מינורית ועדינה יחסית.

שייבושם לך.

פורסם

מדהים כמה חולי נפש יש כאן

שמור על השפה.

פורסם

כן... כולם חולי נפש... (ולא רק כאן באתר... חפש ביקורות) ואתה היחיד שפוי לחלוטין...

כשאתה קונה נורטון אתה קונה "שם" ולא מעבר.. וכמו שציינו לפני נורטון לא עושה כלום, פשוט כלום, לא סליחה טעות, היא כן עושה עוזלת לך משאבים בצורה מטורפת (שאפילו עם המערכת שלי אני מרגיש הבדלים),

כל מי שאני מכיר שעבר לתוכנה אחרת (כמו נוד,קפרסקי ) מצא כל כך הרבה וירוסים ורוגלות וגם גילה מערכת מחשב חדשה.. כולם הרגישו כאילו הוסיפו זכרון למחשב...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים