עבור לתוכן

ארטיפקטים במשחקים עם 6600GT. יכול להיות שזה בגלל טמפ' גבוהה בלבד?

Featured Replies

פורסם

e.t לתשומת ליבך

הוא לא אמר שהוא ניקה את המאורר, הוא לא שם מאורר אחר שיזורק אויר על הכרטיס, הוא לא אמר כלום על מגע של גוף הקירור

הצעתם את הרעיונות האלה, אבל הוא לא רשם שהוא עשה אותם

• תגובות 35
  • צפיות 1.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר
הוא לא אמר שהוא ניקה את המאורר, הוא לא שם מאורר אחר שיזורק אויר על הכרטיס, הוא לא אמר כלום על מגע של גוף הקירור

הצעתם את הרעיונות האלה, אבל הוא לא רשם שהוא עשה אותם

אכן לא אמרתי קודם אבל עשיתי חלק מהדברים.

ניקיתי את המאורר+הגוף קירור ווידאתי שהם יושבים טוב במקומם ועובדים כראוי.

אין לי מאוורר נוסף ואם הוא ייזרוק משהו זה רק חום כי המארז לא קריר.

אגב עשיתי בדיקה (בנתיים רק הרצה אחת) ב-3DMark03 ולא ראיתי ארטיפקטים.

נעשה כמה לופים ונבדוק.

אגב, אם לא יהיו ארטיפקטים ב-3DMark03 אבל הם יהיו ב-War3, מה זה יגיד? לא נראה לי שהבעיה היא "במשחק" (כי ברזולוציה נמוכה באותו המשחק אין ארטיפקטים).

תודה על ההתייחסות והעזרה של כולכם.

פורסם

אין דבר כזה לזרוק חום, הסביבה הרבה יותר קרה מטמפ הליבה/זיכרונות (ציינת שהם עומדים על 85, אני די בטוח שהמארז שלך לא בטמפ הזו)

וכל תנועת אויר עוזרת

אם זה קורה רק בוורקאפט 3 אז כנראה שברזולוציות גבוהות יש באג שגורם להתחממות הרכיבים, יתכן שקיים פטץ' שמסדר אתזה

פורסם

אם היה אבק במחשב או שהמאוור היה לא מיסתובב טוב גם הטמפרטורות היו בהתאם, לכן זה לא זה.

לופ אחד של 3DMARK לא יתן כלום.... תן לו לעבוד רציני.

וגם אם אפשר תן ב-3DMARK 06..

אגב אם אתה רואה את זה רק במשחק הזה... אז....... ???

תבדוק בעוד משחקים "כבדים" ברזולוציות גבוהות.

פורסם

85 זה לא טמפרטורה בהתאם? וזה רק מהנקודות שהוא בדק, יתכן והיו ספייקים של 90 ואולי אף 100 מעלות ברגעים מסוימים.

פורסם

85 זה לא טמפרטורה בהתאם? וזה רק מהנקודות שהוא בדק, יתכן והיו ספייקים של 90 ואולי אף 100 מעלות ברגעים מסוימים.

לא. לדעתי זה בסדר לחום שלנו כרגע, חוץ מזה שהוא ניקה אבק ובדק מאוורר אז..

אני חשב שהוא צריך לבדוק במשחק אחר באמת בשביל לשלול הכל...

ואם זה עדיין ממשיך והמאוור תקין ואין אבק, גם אם זה טמפרטורות בסוף (נגיד של הזכרונות ואי אפשר לבדוק) זה לא משנה, צריך להחליף את הכרטיס, הוא לא אמור לדאוג לקרור טוב יותר, הוא לא ב-OC או משהו ולכן הקרור המקורי צריך להיות טוב ולא משנה באיזה רזולוציות הוא משחק.. הכי הרבה יחליפו לו קרור. מה שבטוח הוא לא צריך לשבור תראש, רק לוודא שזה מהכרטיס ולהלחם שיסדרו ויבדקו ברזולוציות גבוהות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים