עבור לתוכן

ארטיפקטים במשחקים עם 6600GT. יכול להיות שזה בגלל טמפ' גבוהה בלבד?

Featured Replies

פורסם

זה לא נראה כמו בעיית מערכת וגם לצערי לא נראה כבעיית ספק.

מה גם שאתה אומר שזה קורה ברזולוציות גבוהות.. לא? אז בבעיית תוכנה או מולקס או לא יודע מה זה היה קורה לך תמיד.

לכן אני דיי בטוח שזה כרטיס...

ולכן אל תיתייאש, תוריד עוד למעבד ולזכרונות... אפילו בהגזמה.. (יכול להיות שהמשחק יקרטע\אבל זה טוב לבדיקה).

*בנוגע "לגעת" אני דיי מסכים, כי אולי החיישן "הלך"\מזייף? ואז הטמפרורות לא נכונות.... תנסה במצב מנוחה לגעת ולראות אם הטמפרטורה נראת לך הגיוני... כאילךו 45 מעלות או יותר....

• תגובות 35
  • צפיות 1.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

יש לך עוד כרטיס מסך ל agp ? חבר אותו ותנסה לראות באמת אם הסלוט נדפק

אולי צריך לנקות אבק מהסלוט, אממ

יש לי MX200, לא נראה לי שיעזור (מה אפשר לבדוק איתו?).

תכבה תמחשב, נתק המולקס, הפעל המחשב עם מולקס מנותק ותראה אם אתה מקבל איזה אזהרה מהדריבר שאין מספיק חשמל משהו כזה

אחרי זה כבה המחשב, חבר המולקס ושוב הדלק תראה אם אזהרה נעלמה, אם כן אז המולקס מחובר טוב

אממ יכול להיות התעסקת בביוס עם ההגדורות של ה agp פעם התעסקתי שם עם המהירות או עם fast write משהו וגם קיבלתי אריטפקטים

אחלה, אני אנסה את 2 אלה יותר מאוחר.

ולכן אל תיתייאש, תוריד עוד למעבד ולזכרונות... אפילו בהגזמה.. (יכול להיות שהמשחק יקרטע\אבל זה טוב לבדיקה).

הורדתי ל-300/600 !! עדיין יש ארטיפקטים בדיוק כמו בתמונה הקודמת שהבאתי למעלה!!

פורסם

מה זה "לגעת"? למה יש חיישן טמפ'?

הטמפ' נמוכות יחסית לפי מה שהבנתי: במנוחה 45-50, בעבודה קרוב ל-85.

החיישן טמפרטורה שלך תקין, זה מה שאתה אמור לקבל.

אגב, איך אני יודע שהחיבור מולקס של הכרטיס עובד פיקס? (אולי הוא נדפק, למרות שזה מחובר פיזית כמו שצריך?)

יש חיבור מולקס??? אולי רק לגרסת AGP?

פורסם

יש לו agp

וכן תשים ת gf2 תריץ משהו אפילו אם זה ירוץ על 4 fps העיקר שתראה אם יש או אין ארטיפקטים

פורסם
  • מחבר

עדכון בדיקות:

א. הכרטיס יושב פיקס על התושבת AGP. הכל נקי ומסודר שם.

ב. כשניתקתי את המולקס אכן הייתה הודעה של הדרייבר שאין מספיק "חשמל" לכרטיס אז המולקס בסדר (החזרתי את החיבור כמובן).

ג. הבדיקה שאני עושה כרגע לארטיפקטים היא ב-WARCRAFT3 - רזולוציה 1024*1280 הכל על HIGH. השאלה היא אם זה מעבר ליכולות הכרטיס (הכרטיס "לא סוחב" את הגרפיקה) - איך זה אמור לבוא לידי ביטוי? בארטיפקטים או בתצוגה זוחלת בלבד? (FPS נמוך)

ד. בדיקה עם ה-MX200 נעשה בהמשך.

פורסם

fps על סף מוות זה אמור לבוא בביטוי כזה

פורסם
  • מחבר

אז מה העניין פה? לא ברור שיש בעיית חומרה בכרטיס או משהו כזה?

אני מקבל ארטיפקטים בהגדרות גבוהות!

פורסם

נראה כמו בעית חום, אני חושב שהסיבה שדאון קלוק לא עזר קשורה לבעיה תוכנתית שיוצרת את החום. כלומר אלמנט גרפי מסוים שמוצג על המסך יוצר התחממות של הליבה (לולאה תקועה או משהו כזה? לא ברור לי איך זה קורה אבל אני יודע שזה עשוי לקרות)

עברתי על כל הת'רד אבל לא שמתי לב אם ניקת את המאורר של ההיטסינק ובדקת שהוא מסתובב כראוי. אני יודע שתמיד כשיש אצלי ארטיפקטים זה משום שנכנס אבק למיסבים של המאורר ואחרי שימון וניקוי הכל חוזר לקדמותו

פורסם

אממ אתה עם פילטרים ? נסה להוריד אותם ולבדוק האם משהו משתנה

פורסם

א- יופי.

ב- זה היה ברור שהמולקס מחובר מספיק וזה לא עיניין של ספק... (אחרת כמו שציינתי זה היה מופיע בכל קום ללא קשר לבדיקה)

ג- צריך לבוא לידי ביטוי ב-FPS נמוך ולא בארטיפקטים. ארטיפקטים מציינים אי תקינות בלבד.

ד- לדעתי לא יתרום כלום. (אבל, נו.. להזיק זה לא.)

טוב, בוא ננסה לחזור אחורה קצת..

יש ארטיפקטים... גם בהורדה של המעבד\זכרונות, קורה ברזולוציות גבוהות...

תשמע אין הרבה מה לעשות... אם זה לא קורה לך ברזולוציות נמוכות אז יש בעיה בכרטיס...

הנסיון להורדת מעבד\זכרונות היו לעזר לאחריות בלבד. ידוע לי שיש בעיה לממש אחריות כזו כי את הבדיקה הם עושים ע"י הרצת 3DMARK 05... (רזולוציה נמוכה)..

אני ממליץ לך לממש אחריות (בטח יהיה קצת קושי)

זה לא חומרה אחרת - כי אחרת זה היה מופיע תמיד.

זה קורה כשאתה נותן לכרטיס לעבוד באופן שונה במצב מסויים.

ההגיון שלי אומר כרטיס, לא יודע מה איתכם... הנסיון של הכרטיס השני לא יתן כלום בגלל שלא תוכל לשחק ברזולוציות שאתה משחק בכרטיס שלך והרי כבר אמרת שברזולוציות נמוכות זה לא קורה... שוב לא יודע מה זה יתרום.

חבל על הזמן שלך... תחליף כרטיס.

אגב הארטיפקטים האלה נראים לי כזכרון... ככה שאתה לא ממש יכול לראות טמפרטורות שלהם...

פורסם

כככול הנראה באג דפוק בהתחלה מהכרטיס שרק עכשיו החמיר ומראה את עצמו

פורסם

למה לרוץ להחליף את הכרטיס? קודם שישלול שזו בעית חום, כי אחרת לא משנה איזה כרטיס חילופי יתנו לו הבעיה תחזור על עצמה תוך זמן קצר

פורסם

בדקנו הכול, טמ''פ אבק, סלוט , מולקס, מגע של הגוף קירור, מאורר תקין, שמנו מאורר שיזרוק על זה אוויר

עשינו כול מה שאפשר לעשות

זה פאק בליבה

פורסם

בדקנו הכול, טמ''פ אבק, סלוט , מולקס, מגע של הגוף קירור, מאורר תקין, שמנו מאורר שיזרוק על זה אוויר

עשינו כול מה שאפשר לעשות

זה פאק בליבה

בליבה לא כל כך נראה לי.. אבל בזכרונות יש סיכוי גבוהה

גם כי אין אפשרות לבדוק טמפרטורה וגם כי הוא ציין שזה התחיל בחום וגם כשזה קוה ברזולוציות גבוהות...

למה לרוץ להחליף את הכרטיס? קודם שישלול שזו בעית חום, כי אחרת לא משנה איזה כרטיס חילופי יתנו לו הבעיה תחזור על עצמה תוך זמן קצר

אם יש לך רעיון.. שתף אותנו.

חושב שעשינו הכל.

פורסם

עכשיו קראתי הכל שוב מההתחלה כדי לוודא שלא פיספתי

הוא לא אמר שהוא ניקה את המאורר, הוא לא שם מאורר אחר שיזורק אויר על הכרטיס, הוא לא אמר כלום על מגע של גוף הקירור

הצעתם את הרעיונות האלה, אבל הוא לא רשם שהוא עשה אותם

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים