עבור לתוכן

טריקים ותרגילים ב-PES5

Featured Replies

פורסם

מישהו מכיר טריקים ותרגילים ב-PES? אנא לשתף

פורסם

יש פעמים C שזה דריבל סטייל רונלדיניו.

אם אתה מעוניין בעוד מספר טיפים תפנה אלי בפרטי.

.swg

פורסם

למה בפרטי?

כואב לך שכולם יידעו על הטריקים שלך?

שתף אותנו.

פורסם

הרגתה אותי et חחח "כואב לך"

פורסם

אני יודע כ למני תרגילים בפלייסטיישן אבל נראה לי שהם מתאימים בטח גם למחשב.

מפת מקשים: R1- ריצה מהירה, L1- להחליף שחקן, X- מסירה, ריבוע- בעיטה, משולש- מסירת שליחה, עיגול- הגבהה, R2- דריבל\תרגילים.

א)לא ממש טריק אבל הרבה לא מודעים לזה, אם אתה עם שחקן על האגף ואתה רוצה להגביה לפינה הקצרה אז לוחצים O פעמיים מהר.

ב)אם אתה עם שחקן באגף ואתה רוצה להעביר רוחב חזק לתוך הרחבה אז לוחצים O שלוש פעמים מהר.

ג)כאשר היריב מנסה לבצע עליך תאקל(בגליץ') ללחוץ על R2 ואז השחקן שלך קופץ מעליו עם הכדור, דורש אימון אבל מאוד יעיל כשמתוזמן נכון.

ד)צעד לצד - כאשר רצים בכיוון מסוים לוחצים על הכיוון המנוגד לכיוון הריצה ב90 מעלות, למשל רצים שמאלה אז לוחצים למעלה או למטה, השחקן יבצע צעד הצידה ואחר כך ימשיך בכיוון הריצה המקורי, מאוד יעיל לעבור שחקנים , בייחוד באגף.

ה)להסתובב לכיוון השער של היריב במהירות - לעזוב א תהחצים וללחוץ על R2.

ו)ריצה מהירה עם מקדמה - כאשר רצים מהר עם R1 לפני שנוגעים בכדור מחזיקים את R2 וכיוון ריצה אלכסוני לכיוון הריצה הנוכחי, השחקן ייתן לעצמו מקדמה ויוכל לרוץ יותר מהר לכדור, מעולה עם שחקנים מהירים.

ז)שליחת שחקן באויר- להחזיק את L1 וללחוץ על משולש.

ח)הגבהה גבוהה - להחזיק את R2 לחוץ וללחוץ על O.

ט)בעיטת צ'יפ - להחזיק את L1 לחוץ וללחוץ על ריבוע.

י)זכיה בכדויר גובה- דורש אימון אבל ברגע שמבינים את העניין אף אחד לא יקח לכם כדור גובה, בזמן שהכדור באויר לוחצים על R2 וזה נותן לנו לזוז עם השחקן לעמדה יותר נוחה לנגיחה\לדחוף שחקן יריב שלא יצליח לנגוח בחופשיות.

יא)הטעיה של רגל מעל הכדור(אופניים) - בזמן דריבל ללחוץ פעמיים R2.

יב)אופנים X3 - בזמן דריבל ללחוץ פעמיים L1

יג)ביטול בעיטה\הטעיה כאילו בועטים - ישר אחרי שלוחצים על בעיטה לוחצים על המקש של המסירה (ריבוע ואחרי זה איקס ישר), השחקן יבצע הטעיה כאילו הוא בועט וימשיך כרגיל עם הכדור.

יד)סחבית הכדור אחורה - להחזיק את R2 לחוץ וללחוץ על החצים נגד הכיוון בו עומד השחקן שלכם, הוא יסחוב את הכדור אחורה, אם עושים את זה ומיד לוחצים על כיוון אלכסוני אז השחקן יסחוב את הכדור אחורה ומיד יבצע תנועה חדה לצד ויעבור את השחקן שמולו. (דורש אימון קל)

טו)לתת לכדור לעבור אותך - לפני שמקבלים את המסירה שהכדור בדרך לשחקן, אם רוצים שהכדור יעבור את השחקן וככה אפשר להטעות את המגנים בקלות, לוחצים פשוט על R1.

טז)סיבוב סביב הכדור - לא יודע איך זה במחשב במקלדת (נראה לי לא אפשרי), בכל מקרה בסוני עושים את זה עם האנלוג סטיק הימני, פשוט מסובבים אותו סיבוב מלא של 360 מעלות, וכך גם השחקן עושה, צריך שחקן עם טכניקה גבוהה כדי שהוא לא יאבד את הכדור.

יז)אלסיקו - התרגיל שכולם מכירים ורונלדיניו מרבה לעשות, לוחצים על L1 או R2 שלוש פעמים מהר.

זהו בערך, את השאר ממש קשה לי להסביר אבל אלו התרגילים\מהלכים הסבירים שאני יודע, תיהנו.

פורסם
  • מחבר

^^^אחלה,תודה רבה^^^

פורסם

תודה רבה לך אחי ( WarMachine ) על התרגילים.

וסליחה על הבורות, אבל איפה זה בדיוק כשאתה נמצא באגף???

ואם תוכל לפרט על עוד כמה מהתרגילים המסובכים שלך זה יהיה נפלא :xyxthumbs:

נ.ב

הרבה תרגילים אפשר ללמוד באימונים, יש הסבר מפורט ולומדים בקלות :xyxthumbs: ( למרות שאין שם את כל התרגילים אם אני לא טועה )

פורסם

ממ אגף=צדדים.

בכל מקרה אפשר ללמוד כמה תרגילים מהאימון,אבל את כל התרגילים שהוא הביא לומדים תוך כדי משחק.

חח אם אתה משתמש בכל התרגילים שפרסמת אתה בטח סוס ;)

פורסם

אפשר לומר שהכוח במשחק שלי דווקא מגיע מההגנה ולא מההתקפה, אני יודע לכבוש את השני שערים שלי למשחק ולא לספוג ;).

ואם תוכל לפרט על עוד כמה מהתרגילים המסובכים שלך זה יהיה נפלא

עכשיו קצת מאוחר לי בלילה\מוקדם לי בבוקר, אז ככה שאין לי כל כך כוחות לזה, מחר בתקוה שיהיה לי זמן אני אנסה לפרט עד כמה שאפשר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים