פורסם 2006 ביולי 3019 שנים אני מתכוון לקנות מחשב, אבל בדגש על כך שיהיה כמה שיותר שקט.מכיוון שאין לי כל כך ידע בנושא הזה, רציתי לשאול על מה בעצם צריך להקפיד,או במילים אחרות - איזה רכיבים עושים את ההבדל בין מחשב רועש למחשב שקט?(האם המארז הוא זה שיקבע את מידת הרעש, מאווררים מסוימים, וכו' וכו')חשוב לציין כי אני לא מתכוון לעשות OC למחשב.
פורסם 2006 ביולי 3019 שנים גומיות בהארד דיסקים, מאוררים גדולים ככל שניתן (120 מ"מ זה מצוין) ושקטים (GlacialTech הכי שקטים שנמכרים בארץ)כרטיס מסך עם קירור פאסיבי וקירור שקט למעבד (כמו BigTyphoon)בנוסף מארז עם פח עבה (כמו Antec P180) זאת תוספת מבורכתהשאלה עד כמה היד נכנסת עמוק לכיס
פורסם 2006 ביולי 3119 שנים גומיות בהארד דיסקים, מאוררים גדולים ככל שניתן (120 מ"מ זה מצוין) ושקטים (GlacialTech הכי שקטים שנמכרים בארץ)כרטיס מסך עם קירור פאסיבי וקירור שקט למעבד (כמו BigTyphoon)בנוסף מארז עם פח עבה (כמו Antec P180) זאת תוספת מבורכתהשאלה עד כמה היד נכנסת עמוק לכיסמחזק
פורסם 2006 ביולי 3119 שנים גומיות בהארד דיסקים, מאוררים גדולים ככל שניתן (120 מ"מ זה מצוין) ושקטים (GlacialTech הכי שקטים שנמכרים בארץ)כרטיס מסך עם קירור פאסיבי וקירור שקט למעבד (כמו BigTyphoon)בנוסף מארז עם פח עבה (כמו Antec P180) זאת תוספת מבורכתהשאלה עד כמה היד נכנסת עמוק לכיסלסטיקי ומיד ! וכן אין משהו יותר טוב מזהרק עוד משהו קטן אל תחשוב לקנות x1900xt או את אחד החברים שלו שהם תנורים ולשים עליהם קירור פאסיבי כי זה לא יעבודתנסה להרכיב מפרט עם כמה שפחות חלקים שפולטים חוםכמו כרטיסי מסך קטלניים, ולוחות עם ציפסט של nforce 4 שידוע שהוא תנור וכ'ו
פורסם 2006 ביולי 3119 שנים אני לא ההיתי לוקח כרטיס כזה עם קירור פאסיבי זה כמו לקנות משאית 50 טון עם גלגי אופנים
פורסם 2006 ביולי 3119 שנים אגב אישית מאוד הופתעתי ממערכת שהרכבתיD805 עם קירור Freezer 7 Pro7600GS פאסיביCompucase 6A19 עם המאוורר שמגיע איתו
פורסם 2006 ביולי 3119 שנים על ה- 7600GT של ג'יגבייט ראיתי גם ביקורת שהראתה שהוא אפילו יותר קר (טוב, פחות חם) מאשר 7600GT עם קירור אקטיבי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.