עבור לתוכן

כ.מסך מומלץ עד 2000 שח'. PCIE. די דחוף.

Featured Replies

פורסם

היי.

הודעה זו נורא דחופה לי, ואני זקוק לתשובה והמלצה (למרות שכבר ראיתי את אשכול ההמלצות...) די דחופה בנושא הזה.

אני גיימר, וזקוק לכ.מסך כי כנראה לשלי נפל איזה שבב ואני מחכה בסבלנות מהמעבדה שבודקת לי עכשיו אותו ומנעה מחשבים לתשובה אם יש אחריות על דברים כאלו.

בכל מקרה, אני רוצה ליהות מוכן לדבר.

למחשב שלי ספק כח 350W של אנטק.

אני חושב שהכי טוב יהיה לקנות 1800XT512MB.

דעתכם?

פורסם

כן בגלל הספק , אבל אם תוסיף 150 שקל לתציב הנ"ל אתה יכול לקנות X1900XT , אבל אני כמעט בטוח שהספק שלך לא יחזיק אותו

תקנו אותי אם אני טועה

פורסם
  • מחבר

כן בגלל הספק , אבל אם תוסיף 150 שקל לתציב הנ"ל אתה יכול לקנות X1900XT , אבל אני כמעט בטוח שהספק שלך לא יחזיק אותו

תקנו אותי אם אני טועה

עזוב את ה150 שח, זו ממש לא בעייה של תקציב, אני שואל במע' הנוכחית שלי (ראו מפרט) האם זה יחזיק, כי אני זוכר שפה פעם הביאו איזשהו אתר ששם מרכיבים את החלקים שיש לך, והוא מראה לך בדיוק כמה אתה צריך.

למע' של 1800XT אם אני זוכר טוב היה נדרש רק 300W ~~...

אני לא שולל את האופציות של Nvidia..ואם זה ידרוש כ.מסך של נוידיה, אז שיהיה!..אני לא מתכוון להחליף את ספק הכח, הוא די חדש, בסה"כ שנה וכמה חודשים.

פורסם

הספק לא יחזיק

Enermax Liberty יעשה את העבודה

פורסם
  • מחבר

אז אם ככה הדבר...

כדי להישאר בסכום של 2000-2200 שח, כדאי לקנות ספק 400W, ואת ה1800XT 256MB?, אני מבין שאין הרבה הבדלים בין ה256 ל 512,צודק?

אתם יכולים לתת לי אופציות לשילוב של כ.מסך + ספק כח עד 2200 שח'?

פורסם

או לקחת X1800GTO2 ולעשות לו OC כדי להגיע לX1800XT512

פורסם
  • מחבר

או לקחת X1800GTO2 ולעשות לו OC כדי להגיע לX1800XT512

לא עושה OC, אני תמיד עובד בסטוק.

אז להמליץ לי על כ.מסך שטוב בOC אני לא מעוניין.

עדיין ממתין להמלצה של כרטיס + ספק כח. תודה.

פורסם
  • מחבר

סליחה על ההקפצה, אבל יש מישהו שיכול להמליץ משהו?

אני חושב ש1800XT256 יספיק למע' עם 350W.

מה אתם אומרים?

פורסם

ההקפצה אסורה.

פעם הבאה תקבל אזהרה.

אם אתה רוצה לדעת אם ספק מסויים יחזיק לך או לא, פנה לפורום "חומרה אחרת וציוד הקפי".

ננעל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים