עבור לתוכן

האם ההיסטוריה חוזרת? האם תקרית כפר-כנא חזרה שנית?

Featured Replies

פורסם

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3283305,00.html

הלבנונים מדווחים על 51 הרוגים בקריסת מבנה ששימש למסתור של פליטים.

לפני 10 שנים, מבצע ענבי זעם הופסק עקב מקרה דומה בו נהרגו 100 איש. האם ההיסטריה חזרה שנית? האם לא נזהרנו מספיק? ולמה טעויות חוזרות על עצמן.

• תגובות 148
  • צפיות 6.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני לא חושב שזאת טעות.

התושבים הוזהרו קודם לכן (החיזבאללה מזהיר אותנו?), אני לא בעד הרג של אזרחים חפים מפשע, אבל אין מה לעשות כל עוד משגרים משם טילים ויש שם חוליות של החיזבאללה אז אין ברירה.

פורסם

סוף המלחמה, בכול מקרה זה כבר קרה פעם ולכן הפסקנו תמבצע ?

פורסם

פעם שעברה כזכור לי הצבא הרג 100 אזרחים שהסתתרו בבסיס של האום.

פורסם

פעולה שאני חושב שלא צריך לגנות בכלל.

הלבנונים הוזהרו!! כמה ימים אפילו שבועות לפני הפצצות באזור, הם לא התייחסו ,נתנו מקום מקלט לחיזבאללה וזה התוצאה.

ישראל צריכה להציג ככה , שהאו"ם וכל העולם לא יקום בגינוי סתם..

פורסם

שבועיים התראה...

אם היו כאלה שנשארו שם, זה לא למטרות תמימות.

חוץ מזה, סביר להניח שהמבצע ייבלם עכשיו, וכך נסראללה ישיג את הנצחון שהוא הבטיח.

:bash:

פורסם

מקווה שנאסרלה אחד מתוך ה55 הרוגים

פורסם

ממש לא :\

הוא כרגע בדמשק.

ואל תחשבו שכל כך קל להם פשוט לברוח, חיזבאללה מאיים בירי על האזרחים שרוצים לברוח, ככה שהם יוכלו להשתמש בהם כמגן אנושי.

פורסם

דייי אני לא יכול לסבול את הצביעות המטורפת של הערבים !!! הם מאשימים אותנו בהרג אזרחים ?!?@?!@!@? כיאלו מה אתם מנסים לעשות?

זה לא אשמתנו שהיהודים חכמים יותר מהערבים ומגנים על עצמם . ועוד אחמדי-נג'אד הזה פותח את הפה בכלל ? הוא התחיל את כל הבלגן הזה ! זה הכל היה בהוראה שלו והוא זה שהחליט בסיוע החיזבללה להפוך את לבנון לשדה-קרב .

ואז כמובן חברי הכנסת הערבים אומרים שמי שמטווח מבנים אזרחים סופו לפגוע באוכלוסיה תמימה :s07: שוב , כאילו מה אתם מנסים לעשות כבר שבועים ?

ועכשיו כל העולם בא ומאשים את ישראל מן הסתם במקום להאשים את האנשים שבאמת אחראים לזה החל מאחמדי-נג'אד - אסד - נסראללה ועד הטרוריסט המטומטם

שירה רקטה ורץ להתחבא בתוך מקלט פליטים :bash: מה הוא חשב שלא רואים אותו ? הרי כל האזור עמוס ע"י מזלטים ! מה הם מצפים שנשלח כוח חי"ר כדי ששוב הם יעשו עליו מערב ?

אין להם שום טיפת מוסר עצמי ולקיחת אחריות על הטעויות והסיכונים שהם לוקחים על עצמם... אבל מילא הם , כי לא ציפתי באמת מהם להתנהג בהיגיון אבל הבעיה היא שכל אירופה ושאר יפי הנפש הולכים שולל אחר הפרופגנדה בשקל תשעים שלהם

העולם השתגע... או שתמיד הוא היה ככה בעצם.

פורסם

צה"ל לא אשם.החיזבאללה אחראי להכל.הוא זה שמסתתר מאחוריי ילדים,הוא זה שהתחיל את כל המלחמה והוא זה שצריך לשאת באחריות.כואב כמובן לראות הרג של אזרחים חפים מפשע ובמיוחד ילדים,אבל זאת לא אשמת ישראל.

פורסם

אוי לא... החיזבאללה, שאהבו אותנו בכל מאודם ולא רצו לפגוע בנו, כמו גם החמאס, ארגון שכולו שלום ואהבה, עכשיו שינו את פניהם, בעקבות האירוע הנורא בכפר כנא... אבוי לנו... מה עוללנו? הפכנו רודפי שלום ללוחמי חופש :-\

(וכמו שאני תמיד נוהג להזכיר, למען הסר ספק: צינות!!!)

פורסם

כשחוטבים עצים עפים גיצים :nixweiss:

פורסם

תגידו לי הם אמיתיים? כאילו מאז ומתמיד יש בישראל פיגועים עם עשרות ומאות הרוגים ופצועים, איפה היה כל העולם אז ואיפה היו ההתנצלויות אז. זה כזה לא הוגן ולא פייר, לא שאני מצדיק את הרג האזרחים אבל פאק אל תיהיו צבועים לפחות.

נמאס כבר בקצב הזה היה עדיף כבר לקטוש את כל הכפרים עם הפצצות וזהו שיהיה בום אחד שיסיים את כל העניין מאשר למשוך את זה וכל פעם ידיעה חדשה.

נמאס כבר חבל שאנחנו שמים זין ומתייחסים לכל מה שאומרים לנו.

פורסם

מה פתאום אח שלו מעכשיו עזבנו תטרור ואנחנו עכשיו בקטע של מסיבות קצף לבנים!

tal_fridman.jpg

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים