עבור לתוכן

מה זה HDR+AA משו שאיין בכרטיסים החדשים של Nvidia!

Featured Replies

פורסם

יענו לא ליקנות את הגל הראשון (לדוגמה 7800GTX בדור ה"קודם") אלא ממוצע של הגל השני (7900GT של הדור הזה) ?

או שלא הבנתי את הכוונה ?

כן הבנת... הכרטיס הראשון כמו 7800GTX יצא ממש יקר ואחרי תקופה מאוד קצרה מאוד לא משתלם... ביצועים\מחיר

יהיה אפשר לקנות 2 כרטיסים פחות או יותר באותו מחיר (טוב נו קצת יותר :-[ ) והרבה יותר משתלמים

תחלס מה הסיכוי שG80 לא יתמוך HDR+AA ?

מה הסיכוי שגיימר יוציא כל כך הרבה כסף ושלא תהיה תמיכה בריבוי מסכים ב-SLI? כבר לא יודע למה לצפות..... אני ציפיתי שכבר עיניין זה יסודר, אז לא יכול להגיד לך שאין סיכוי שזה לא יתמוך... מצפה שלא יהיה סיכוי אבל... לך תדע

פורסם

כן.. אבל זה אומר לחקות לפחות 6-8 חודשים עבור הגל השני...

בכל מיקרה היה יותר נכון ללכת כצת מאוחר יותר על 7800GT X2

אבל את הלקח שלי למדתי.. לפעם הבאה רק שני 8800GT/X2800XT (נו את הכוונה אתה מבין..) :smile1:

בקשר לתמיכה בדברים כאלה ואחרים .. זה רק אני או שNV מפשלת מחדש בכל דור ודור חוץ מבדור השישי ?

TI4X00 מול 8500.. SM1.1 לעומת 1.4

FX5X00 מול 9X00 אין מה לדבר בכלל .

ועכשיו 7X00 מול X1X00 זה HDR+AA ..

אז.. זה רק אני ?

פורסם

זה לא רק אתה.

בגלל "עסק מסויים" פניתי אליהם כחברה שמתמחה למכירת מערכות לגיימרים ושאלתי אותם על בעיית ה-SLI ואיך בכלל יש להם את הזכות לא לרשום בגדול בכל מקום ש-SLI מבטל אפשרות לריבוי צגים?

ולמה הם לא מייצרים לפחות בדרייבר שבכניסה למשחקים יפעיל SLI וביציאה ביטול? (בנתיים עד לפתרון)

והתשובה שלהם.. אנחנו "עובדים על זה" ובקשר לשאלה "לרשום בגדול בכל מקום ש-SLI מבטל אפשרות לריבוי צגים?" הם לא ענו בכלל..

עבר כמעט 2 דורות של כרטיסים... ויצאו מאז 7 דגמים אם לא יותר ....

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים