עבור לתוכן

מה זה HDR+AA משו שאיין בכרטיסים החדשים של Nvidia!

Featured Replies

פורסם

אפשר בקשה קצת פירוט מה זה כל דבר....ובאיזה מישחקים יש את זה.!

תודה! :xyxthumbs:

פורסם

[ltr]nVidia cards have a limitation that prevents them from running FP16 HDR + AA (FP16- floating point 16 bit). this applies to all currently available nVidia cards. the source engine (HL2) is the only engine I can think of that implemented HDR without using FP16. games like oblivion and G.R.A.W. can't run with HDR+AA on nVidia cards.

ATI cards from the X1xxx series can, however, run FP16 HDR and AA at the same time.[/ltr]

פורסם

AA זה לא ANTI ALIASING?

פורסם

[ltr]indeed[/ltr]

פורסם
  • מחבר

אז במישחקים כמו דום ומישחקים כבדים אחרים שיש בהם שימוש שלHDR+AA המישחק לא ירוץ על הכרטיס או שירוץ בצורה מגעילה?!

או שפוט צריך לכבות את זה בהגדקות אחד מהם...?

פורסם

יש רק כמה מישחקים שלא תומכים AA+HDR... דום 3 ו HL2 לא בינהם...

כן בינהם זה אובליביון, ספלינטר סל 3 , וFARCRY ... בטח יש עוד כמה..

אתה יכול ליבחור כל אחד מהם ולהנות מאיכות מלאה שלו..

אבל לא משניהם בו זמנית .

פורסם

אז במישחקים כמו דום ומישחקים כבדים אחרים שיש בהם שימוש שלHDR+AA המישחק לא ירוץ על הכרטיס או שירוץ בצורה מגעילה?!

או שפוט צריך לכבות את זה בהגדקות אחד מהם...?

לא צריך לכבות כלום בהגדרות פשוט אי אפשר להפעיל... זאת אומרת אפשר אבל לא את שניהם יחד.

והמישחק ירוץ כמו גדול וגם ממש לא בצורה מגעילה, פשוט פחות אפקט... ולדעתי ברוב המקומות שראיתי HDR רק הורס.

פורסם

ל HDR יש בעיה לדעתי.. הוא פשוט לא מיצטלם טוב...

כשמשחקים איתו בצורה דינמית.. יעני בתוך המשחק.. זה ניראה ממש טוב, לפחות ככה זה באובליביון .

פורסם

אובליביון זה באמת המשחק היחיד ששיחקתי עם HDR ובאמת נראה טוב..

אבל ש לך עוד משחקים עם דוגמא טובה ל-HDR?

תראה אולי כשמדובר במשחקים "פתוחים" (וף) זה בסדר... אבל כזה בה על מנורות וכו'... זה הורס לדעתי..

לא יודע, יכול לחיות גם בלי זה.

פורסם

אבל ש לך עוד משחקים עם דוגמא טובה ל-HDR?

כרגע אין לדעתי...

זו הסיבה היחידה שאני לא עברתי עדיין לאיזה X1900XT... :silly:

פורסם

כרגע אין לדעתי...

זו הסיבה היחידה שאני לא עברתי עדיין לאיזה X1900XT... :silly:

וווואווו תרגע...

לאן אתה ממהר?

מה רע בכרטיס שלך?

עזוב אותך תאמין לי שאתה יכול לסחוב איתו בכיף שנה ואז כבר יהיו מפלצות חדשות במחיר נורמלי.... (טוב.. נורמאלי בשבילנו :smile1:)

עד אז בטוח שיסתדר כבר HDR+AA... למרות שנראה לי שאחרי הרכישה של ATI גם אני עובר לשם... המיזוג הזה צריך לתת לנו משהו "דבסטטט!!"..

יאללה אין לי סבלנות..

פורסם

לא יודע מה איתך אבל ה 3K עבור הR600/G80 כבר מוכנים ... :P

כמובן שיחד איתם יבוא איזה 4200+ חמוד..

ויאללה יושבים בשקט עוד שנה... :smile1:

פורסם

כן יושבים בשקט שנה.. חחח אני כל הזמן אומר את זה.

לפני חצי שנה קניתי מערכת - AMD 3200+ 64 גי'גה זכרון לוח גי'גבייט SLI וכרטיס 6600GT DUAL...

לפני 3 חודשים + - מכרתי וקניתי את המערכת הזאת..

אני לא יודע מה איתך אבל אני כל יום נכנס לחניות הוירטואליות ומבצע "קנייה" ובודק מה קורה איתי... נראה כמ זמן זה יחזיק לפני שאני ילחץ "הזמן"... חחחח :smile1:

למרות שאני בטוח שלא צריך לקפוץ על הכרטיס הראשון שיצא... אלא אם קונים 2 כאלה.... :jump:

פורסם

למרות שאני בטוח שלא צריך לקפוץ על הכרטיס הראשון שיצא... אלא אם קונים 2 כאלה.... :jump:

יענו לא ליקנות את הגל הראשון (לדוגמה 7800GTX בדור ה"קודם") אלא ממוצע של הגל השני (7900GT של הדור הזה) ?

או שלא הבנתי את הכוונה ?

תחלס מה הסיכוי שG80 לא יתמוך HDR+AA ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים