פורסם 2006 ביולי 2919 שנים סרטון של call of duty 3 אל תשכחו שאני - ROES הביא לכם אותו !!! ח...נראה מבטיח...http://www.jeuxvideo.tv/call-of-duty-3-video-22898.html
פורסם 2006 ביולי 2919 שנים על פי מה שהבנתי בטוח לא יוצא כי יוצא COD למחשב בתקופה מודרנית.אבל הלוואי..משחק כל כך טובבבב ;D
פורסם 2006 ביולי 3019 שנים על פי מה שהבנתי בטוח לא יוצא כי יוצא COD למחשב בתקופה מודרנית.אבל הלוואי..משחק כל כך טובבבב ;Dצודק
פורסם 2006 ביולי 3019 שנים הדבר היחיד שאהבתי בו זה הפיצוצים והלחימה על החיילים, הגאפיקה, אותי אישית לא הרשימה, לא בגלל שהיכולת של המנוע לא טובה, אלא פשוט שעיצבו אותו, כאילו זה מקדשים ולא בנייני מגורים....והכל חשוך, ככה שזה מבאס. חוץ מזה נראה לי שהוא משתמש בכרטיס פיזיקלי.
פורסם 2006 ביולי 3019 שנים אני חושב שצריכים להוציא משחק טוב על מלחמת ויאטנם,אין אפילו משחק טוב אחד למלחמה הזאת(מגוף ראשון)רק MEN OF VALOR בערך נורמלי.טוב אולי בגלל שאני אוהב ג'ונגלים (אהבתי מאוד את MOH-PA) ;D
פורסם 2006 ביולי 3019 שנים אני חושב שצריכים להוציא משחק טוב על מלחמת ויאטנם,אין אפילו משחק טוב אחד למלחמה הזאת(מגוף ראשון)רק MEN OF VALOR בערך נורמלי.טוב אולי בגלל שאני אוהב ג'ונגלים (אהבתי מאוד את MOH-PA) ;Dלמה? דווקא יצאו הרבה משחקים על מלחמת ויאטנם, לדוגמא יצא משחק של BT ויאטנם, אבל רובם לא כאלה מצליחים ומוכרים.
פורסם 2006 ביולי 3019 שנים למה? דווקא יצאו הרבה משחקים על מלחמת ויאטנם, לדוגמא יצא משחק של BT ויאטנם, אבל רובם לא כאלה מצליחים ומוכרים.באטלפילד ויאטנם זה משחק רשת לא?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.