עבור לתוכן

מפרט למחשב ללא מסך ב-5500 ש"ח; לקרוא הכל לפני שפוסלים את הבחירה ב-AM2 X2 4200.

Featured Replies

פורסם
  • תגובות 41
  • צפיות 2.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

תסביר לי דבר אחד: למה אתה מתעקש שהלוח הזה עולה 800 ש"ח?? כי הוא מתאים ל X2?

פורסם
  • מחבר

הלוחות נראים טוב :xyxthumbs:

ההפרש הוא באמת סביב 200 זוזין.....

לגבי מה לקנות:

6300+ ג'יגה זכרון בשני סטיקים + X1800XT.

ומישהו פה שאל אם ליברטי 400 יחזיק את הכרטיס הזה, אז התשובה היא שהוא יחזיק כמו גדול

בתחיל הת'רד Dr. n00b אמר שזה יעשה כמה בעיות, אז כדי להישאר עם ה-7900GT, או לפחות לקנות ספק חדש יותר.

ומה זה זוזין? זה כאילו זוז = כסף, או סתם שגיאה (אני לא ציני, סתם מעניין אותי)

פורסם

הליברטי 400W הרבה יותר איכותי מהHEC TRT שהצעתי ויכול להחזיק בשקט את הX1800XT.

העניין הוא שהוא עולה 470 שקלים, כשבפחות מזה אתה קונה מארז משולב עם הHEC TRT שיכול בכיף להחזיק 7900GT.

פורסם

בתחיל הת'רד Dr. n00b אמר שזה יעשה כמה בעיות, אז כדי להישאר עם ה-7900GT, או לפחות לקנות ספק חדש יותר.

ומה זה זוזין? זה כאילו זוז = כסף, או סתם שגיאה (אני לא ציני, סתם מעניין אותי)

זוז = כסף. זוזין בארמית: כספים.

פורסם

תסביר לי דבר אחד: למה אתה מתעקש שהלוח הזה עולה 800 ש"ח?? כי הוא מתאים ל X2?

כי עם כמה שלא תתן לינקים, עדיין 50% מהפורום יעדיפו ללכת לחנות השכונתית שהם מכירים ולבקש את המפרט שהם קיבלו פה

שם כמה מפתיע, המחיר יותר גבוה

פורסם
  • מחבר

טוב חברה, קראתי וקראתי את הת'רד, וכמעט בכל מקום שבו המליצו על הקונרו, היה שם את המשפט שאם אני יעשה לו OC, אז יעבור את מעבדי AMD החזקים ביותר הקיימים כיום. אז אני ינסה להבהיר שוב: אני לא מעוניין לעשות OC. ואני יודע שגם ככה בלי OC הקונרו יותר חזק, אבל בלי OC ההבדל פחות משמעותי. במיוחד עם מעבד חזק כמו 3800 (ושימו לב, אני לא אומר שה-3800 חזק ביחס לקונרו, אלא חזק ביחס למשחקים שאני ארצה לאריץ בשנתיים-שלוש הקרובים).

ראיתי עוד כמה תגובות בפורומים, והשאלה שלי היא, אם באמת אני לא מעוניין OC, האם אני צריך כרטיס מסך כזה חזק? ואפילו ל-3800. ה-690 ש"ח שה-ASUS M2N-E AM2 באמת שווים אתהכסף במקום בלהשקיע בלוח אם 500-600 ש"ח? ואם לא (גם לקונרו וגם ל-AMD) אז איזה לוח כדי?

אני רוצה רק לומר עוד דבר אחד: כל הזמן אומרים שאם אני חורג בתקציב בכמות מסוימת זה ישתלם לי. אבל חברה, אני לא יכול בשום צורה לעבור ה-5500, פשוט מכיוון שהכסף הזה לא קיים. היה פה אפילו משהוא שהציע לי לקנות 1900X, ואז הייתי חורג מהתקציב בהרבה (כן, 400 שקל זה הרבה - אפילו 150 שקל זה הרבה) וכנראה הייתי צריך אפילו להשקיע בספק כוח נוסף..

אז אני ממש מעוניין בדעות ובמפרטים, אבל רק שימו לב שזה לא עובר ה-5500, וזה כן כולל הרכבה.

פורסם

טוב חברה, קראתי וקראתי את הת'רד

אחרי ההערות וההארות הרבות תוכל להרכיב מפרט על הכיף כיפאק בין לקונרו בין ל amd

שמשני הנ"ל לא תתאכזב הם מעבדים מעולים

ואם עדיין יש לך קושיות תביא את המפרט בתראד חדש .

פורסם

אולי אני מטומטם. אולי אני פשוט לא מבין.

1 Intel Core 2 Duo E6300 1.86GHz 2Mb 1,230 ש"ח

2 Twinmos DDR2 667 512MB 630 ש"ח

1 Compucase 6A19-2F Midi Tower 400Watt 24 pin BLACK 486 ש"ח

1 LG GSA-H10 Multi DVD-Recorder Bulk Black 210 ש"ח

1 Gigabyte GA-965P-DS3 Intel P965 LGA 775 1,095 ש"ח

1 Hitachi Deskstar 160GB 7.2K 8Mb Buffer SATA II 379 ש"ח

סה"כ 4,029 ש"ח

pandas.co.il

+

http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1690

אני לא מבין. גם קונרו, גם 1GB, גם לוח מעולה (ואפשר לקנות את הלוח 945 החדש של גיגהבייט שתומך קונרו ולחסוך 400 שקל או לחילופין להשקיע בספק כמו הליברטי ולקנות במקום X1800XT עם אקסלרו מנעה), גם כרטיס HIGH END.

ולא חרגתי בשקל מהתקציב. חרגתי ב50 שקל. ראבאק.

שתי מילים: ראש בקיר.

כן 3800 חזק יחסית. אבל E6300 חזק הרבה יותר, גם בלי שום אוברקלוק. הוא צורך פחות הספק (65 לעומת 85W). הוא ה-מעבד.

פשוט ראש בקיר.

נמאס לי, תעשה מה בראש שלך. כמה בן אדם כבר יכול לשכנע מישהו שהוא טועה? הזמן שלי יקרף חמוד, יש גבול לכמה אני יכול לבזבז אותו עליך.

פורסם

המפרט מעל יוצא מגדר הרגיל

או במילים פשוטות מעולה :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

בסדר, בסדר, זהו נכעתי. קונרו ברעל.

פורסם

:yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap:

:xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים