פורסם 2006 ביולי 2919 שנים לא יודע מה יש אבל בזמן האחרון אני משחק רק קאונטר סטרייק אני פשוט לא מוצא במה לשחק... המשחק שהכי אהבתי היה COD2. פשוט משחק ענק! יש עוד משחקים ברמה הזאת? (מבחינת הסאונד, הגרפיקה, הAI והמשחקיות המאוד כיפית) לא משנה אם זה WWII או משהו אחר. כל עוד זה לא עתידני וכולל מפלצות... =\ למרות ש-WWII זה המועדף עלי (גיוון רציני ביחס לשאר המשחקים) אז איזה משחק טוב יש שיענה על כל הדרישות שלי?
פורסם 2006 ביולי 2919 שנים Battlefield Brothers in Arms Medal of Honor Red Orchestra: Ostfront 41-45 (לא שיחקתי ולא ממש מכיר אבל ניראה נחמד)
פורסם 2006 ביולי 2919 שנים brothers in armsאני לא ממליץ לך לשחק Medal of honor אלא אם זה ALLIED ASSAULT
פורסם 2006 ביולי 2919 שנים 1. Half-Life 22. The Chronicles of Riddick: Escape From Butcher Bay 3. Brothers in Arms: Road to Hill 30 4. SWAT 4 5. Brothers in Arms: Earned in Blood 6. F.E.A.R7. Call of Duty 2 8. Half-Life 2: Episode One 9. Battlefield 210. Far Cry אלה ה-FPS'ים הכי בולטים והכי טובים, שיצאו בשנתיים/שלוש האחרונות.* שימו לב כי המשחקים הנ"ל (חוץ מ-Battlefield 2 ו-SWAT 4 שהינם Tactical Shooters), הינם משחקי FPS, ולא נכללים בקטגוריות אחרות של משחקי אקשן.אז אל תצפו לראות משחקים מסדרות Splinter Cell, GTA, או Prince Of Persia (וכו...) ברשימה.מקווה שהבהרתי את עצמי כראוי.* לא, לא שכחתי את Prey, לא את Doom 3 ולא את Quake 4.enjoy.
פורסם 2006 ביולי 2919 שנים swat 4 גם משחק יריות טקטי....הרבה יותר טקטי מבטלפילד 2...... אגב יש את brother in arms: road to hill 30 ב50 ש''ח, שווה לקנות
פורסם 2006 ביולי 3019 שנים מפלצות אמרתה? מפלצות תקבל: FAR CRY PREY QUAKE4 DOOM3 Prey לא מומלץ וגם Quake4 לא משהו כדאי לך לנסות את Half Life 2 + EP2 , ובנוסף את F.E.A.R FarCry מומלץ בחום. (ורק ב 25 שקל גם..)
פורסם 2006 ביולי 3019 שנים קונטאר סטרייק כזה משחק מעפן שזה לא יאמן בכול מקרה AA משחק חינמי וכיפיET כנ''לBF2 משחק חבל''ז אבל דרושה מערכת יחסית חזקה עם 2 גיגה ראם ומעבד חזק COD 1+2 משחקים מעולים!BF 1942 + כול חבילות ההרחבה שלו hl2 + חבליות ההרחבה גם משחק מעולה!
פורסם 2006 ביולי 3019 שנים אנשים הוא ביקש בלי עתידני ומפלצותאבל כל המשחקים של HL באמת מומלצים, גם הראשון ( אז מה אם הוא מיושן - הוא עדיין גאוני)
פורסם 2006 ביולי 3019 שנים מחבר סבבה! תודה לכולם!! עריכה: שבוע הבא יש טרייל לחמישה ימים של הגרסא המלאה של red orchestra, אני חושב שאני ינסה את זה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.