פורסם 2006 ביולי 2919 שנים מחבר לא ידעתי שזו בעית רק בתוכנה :s05:אז אני יכול לקנות 7900 עם הלוח הזה ועוד שנה יכול להיות לקנות עוד כרטיס ולהריץ SLIאו שאין סיכוי שזה יקרה ???
פורסם 2006 ביולי 3019 שנים בעיקרון מדובר בדרייברים שCoolaler הריץ בעזרתם מערך SLi פעיל על לוח RD600, כמובן עם תיקון מס' באגים שהפריעו לי. בעזרת הדרייברים האלו כל מערך שבבים יכול להריץ SLi (בתאוריה), והמגבלה היחידה היא הפיזית (מקום להכניס כרטיס שני 8)). ד"א לא היה לי מושג שיש בקהילה מחסור בדרייברים פרוצים, בקרוב אפרסם חדשים עם תמיכה בQuad-SLi.
פורסם 2006 ביולי 3019 שנים מחבר אז בתאוריה אפשר עם תיקוני תוכנה לבנות מערכת של כרטיס אחד ATI ואחד NVIDIA או שיש מגבלות חומרה
פורסם 2006 ביולי 3019 שנים אז בתאוריה אפשר עם תיקוני תוכנה לבנות מערכת של כרטיס אחד ATI ואחד NVIDIA או שיש מגבלות חומרהטכנולוגית הSLi/CrossFire לא קשורה ללוח האם בלבד, יש קשר לכרטיס עצמו.קשה לי להאמין שבלי שינוי רציני של ממשק התוכנה וחומרה זה יהיה אפשרי.
פורסם 2006 ביולי 3019 שנים קשה לי להאמין שמשהו כזה אפשרי בלי מודים רצינייםאחרי הכל ה-CF מתקשר בעזרת כבל DVI מיוחד וה-SLI דרך גשר
פורסם 2006 ביולי 3019 שנים קשה לי להאמין שמשהו כזה אפשרי בלי מודים רציניים אחרי הכל ה-CF מתקשר בעזרת כבל DVI מיוחד וה-SLI דרך גשר בלוחות אם עדכניים אין צורך ב"כבל" המיוחד, וכנראה אתה לא מעודכן כי הדורות החדשים של כרטיסי הCrossFire מכילים גשר כפול.
פורסם 2006 ביולי 3019 שנים אי אפשר להריץ שילוב של כרטיסים מ-ATI ו-NVIDIA ביחד, אבל מבחינה טכנית אפשר להריץ SLI או CF על כל ציפסט עם שני סלוטים X16/X8
פורסם 2006 ביולי 3019 שנים בלוחות אם עדכניים אין צורך ב"כבל" המיוחד, וכנראה אתה לא מעודכן כי הדורות החדשים של כרטיסי הCrossFire מכילים גשר כפול. יש לי פה לידי X1900 CrossFire Edition יש לו את היציאת DVI המיוחדת יש לך דור יותר חדש ב-X1900?
פורסם 2006 ביולי 3019 שנים יש לי פה לידי X1900 CrossFire Editionיש לו את היציאת DVI המיוחדתיש לך דור יותר חדש ב-X1900?http://www.theinquirer.net/default.aspx?article=32901
פורסם 2006 ביולי 3019 שנים איך הלוח הזה אגב?צפויה להיות לו ירידת מחיר?כי אני מתכוון לקנות אותו בקרוב (עם קונרו כמובן)
פורסם 2006 ביולי 3019 שנים אישית ? בתקציב של 1K הוא המעודף שלי.. למרות כל ה 400 באס שצצו מכל מיני לוחות 965 של GB בזמן האחרון ...בקשר לירידה במחיר אני באמת לא יודע ...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.