פורסם 2006 ביולי 2919 שנים אני רוצה לקנות את הלוח אבל יש לו יכולת רק ל CF ולא SLI אם אני קונה כרטיס של NVIDIA אני אוכל בעתיד לחבר לו PHYSX ל ל PCI-E השני שיש לו (בתנאי שיהיהו PHYSX ל PCI-E) או שלא ורק שני ATI יוכלו להכנס שם? תודה
פורסם 2006 ביולי 2919 שנים הכל תלוי בתמיכה שNVIDIA יוציאו לכרטיסי פיזיקה. כרגע הם בכלל לא משתלמים ואני מאמין שבעתיד הפלטפורמות שישתמשו בהם יהיו שונות ולכן לא כדאי להשקיע כרגע אפילו באופציה למערך כזה. מערך של שני כרטיסי גרפיקה מספיק טוב, לפחות לתקופה הקרובה.אם אתה קונה קונרו ואת הלוח הזה - אתה יכול לשבת בשקט שנה, אם לא יותר. הם יעשו את העבודה!
פורסם 2006 ביולי 2919 שנים מחבר מה שאתה רוצה להגיד שאם אני קונה את הלוח הזה וכרטיס NVIDIA אני מעבד את ה PCI-E השני
פורסם 2006 ביולי 2919 שנים מה שאתה רוצה להגיד שאם אני קונה את הלוח הזה וכרטיס NVIDIA אני מעבד את ה PCI-E השנינכון לעכשיו כן, עד שnvidia יתמכו רשמית ב975X. בסך הכל שני הPCI-E על הלוח הזה מיועדים לשני כרטיסי מסך.
פורסם 2006 ביולי 2919 שנים מחבר כן אני יודע את כל זה תודהאבל אני רציתי שתאנו לי אם אני קונה את ה DFI 975X אז החריץ של PCI-E X16 מתבזבז אם אני קונה NVIDIA ולא ATI (בגלל ה CF)
פורסם 2006 ביולי 2919 שנים בעיקרון כןלדעתי יש אופציה להשתמש בחריץ השני כ-Dual Graphics, ז"א בשביל 4 מסכים (ולא שיפור ביצועים)אבל אני ממש לא בטוח בזה
פורסם 2006 ביולי 2919 שנים כן אני יודע את כל זה תודהאבל אני רציתי שתאנו לי אם אני קונה את ה DFI 975X אז החריץ של PCI-E X16 מתבזבז אם אני קונה NVIDIA ולא ATI (בגלל ה CF)עניתי לך כבר, נכון לעכשיו כן, אלא אם NVIDIA תחליט לשנות את דעתה שאי אפשר לדעת אם זה יקרה ומתי
פורסם 2006 ביולי 2919 שנים מחבר לא הבנתי מה זאת אומרת עד ש NVIDIA יחליטו לתמוך(יהיו כרטיסים חדשים שיתמכו או שיהיה לוח זהה אבל משופר שיתמוך?) ???
פורסם 2006 ביולי 2919 שנים לא זה ולא זההכוונה היא שינוי בדרייברים שיאפשר SLI על לוחות 975Xבזמנו NVIDIA הסירה את התמיכה ב-SLI בערכת השבבים הנ"ללאור העסקה של ATI ו-AMD זה אפשרי שיחזירו את התמיכה
פורסם 2006 ביולי 2919 שנים אין סיבה לדאגה, ברגעים אלו ממש אני מעלה לאינטרנט ForceWare פרוץ (ומשופר על ידי) המאפשר לך SLi על כל מערך שבבים (כולל ATI , Intel וכו').יש לך שם תמיכה בכל סוגי הSLi (כולל הרצת זוג כרטיסי 7900GT/X) חוץ מQuad SLi.עריכה:http://www.overclock.co.il/forums/downloads/85.96_mod.zipתיקנתי את רוב הבעיות ותקלות שהיו בגרסא.
פורסם 2006 ביולי 2919 שנים אין שום בעיות חומרה, הכל בתוכנה.ואפשר CF על לוח SLI ולהיפך.הכל תלוי בתוכנה.
פורסם 2006 ביולי 2919 שנים אפשר גם אפשר...975 תוכננה במקור ליתמוך בשני הטכנולוגיות.. אבל ברגע שלא הוסדר הש"פ בין NV לאינטל ביגלל בעיית תשלום NV חסמה את האפשרות דרך הדריבר .. מה שכן לא הבנתי איך הפעילו SLI על RD 600 CF על לוח SLI אי אפשר .
פורסם 2006 ביולי 2919 שנים אין שום בעיות חומרה, הכל בתוכנה.ואפשר CF על לוח SLI ולהיפך.הכל תלוי בתוכנה.זה סך הכל 2 סלוטים של X8 או X16 (תלוי בצ'יפסט).מה זה משנה של מי הכרטיסים?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.