עבור לתוכן

מחפש מידע על לוחות אם לקונרו

Featured Replies

פורסם

שלום,

עד היום היתי איש AMD ולכן אני יותר מבין בלוחות אם ל AMD. עכשיו אני רוצה לעבור לקונרו ואני לא ממש מבין מה הולך ומה טוב בלוחות אם לאינטל.

יש כמובן את כל הלוחות על ה CHIPSET של אינטל, ויש CHIPSET של NFORCE ויש את ה CHIPSET של ATI.

אני לא צריך SLI או CROSSFIRE, אני צריך שרכיבי ה AUDIO יהיו טובים. יש לי מערכת רמקולים סראונד ואני לא רוצה לקנות כרטיס קול. זה אולי נשמע דבילי אבל לחבר שלי שיש לוח של אינטל, אמנם לוח ישן יותר ולא קונרו אבל יש לו בעיות עם הסאונד שם. החיבור של המיקרופון עושה לו בעיות ועוד כל מני ניסים אחרים.

ל AMD תמיד אהבתי את ה NFORCE אבל אני לא בטוח שזה נחשב טוב לאינטל. יש לי גם סלידה מ VIA אבל אם הסלידה הזאת לא לעניין אנא אימרו לי.

אני רוצה לוח אם בינוני, לא זול ופשוט אבל כמו שאמרתי אני לא צריך את ה SLI או משהו בסיגנון הזה. אם מישהו יוכל להסביר לי פחות או יותר מה הולך בתחום הזה בלוחות לאינטל זה יהיה מגניב.

המלצות ללוח אם תומך קונרו גם יעזרו למרות שכרגע אין הרבה מבחר. אני הולך לקנות את זה עוד חודש חודשיים לפחות ואני מקווה שעד אז יהיו יותר לוחות אם לקונרו שאני אוכל לבחור כמו שצריך.

פורסם

כל צ'יפסט של אינטל (עצמה) מגיע עם שבב קול HD בתקן Azalia אם זה מרגיע אותך

נכון לעכשיו ל-nVidia אין צ'יפסטים שמצדיקים את עצמם למעבדי אינטל, ה-NForce 590 SLI אולי ישנה את התמונה

לגבי Via, אין טעם לחפור שם

נכון לעכשיו אין ממש לוחות בינוניים וממוצעים לקונרו

ציפיתי שה-Asus P5B יורידו קצת את המחיר, אבל הם בינתיים מתומחרים ב-1100 שקל, מוגזם לכל הדעות

אני מקווה שה-945P של Gigabyte החדשים יהיו יותר זולים

לגבי לוח ספציפי נוכל מן הסתם לעזור יותר בעוד חודש או חודשיים

פורסם
  • מחבר

אחלה, אז אני צריך להתמקד בביקורות של צ'יפסטים של אינטל ואולי של NVIDIA. לפחות זה ממקד את החיפוש.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים