עבור לתוכן

שאלה לגבי דרישות של משחקים

Featured Replies

פורסם

לא בטוח שזה המקום לשאול את השאלה אבל...

אני רוצה להתקין את המשחק THE LONGEST JOURNEY 2 - DREAM-FALL עכשיו דרישות מינמליות הם Intel Pentium 4 1.6 GHz or AMD Sempron 2800+ or higher

ודרישות מומלצות הם : Intel Pentium 4 2.5 GHz or AMD Athlon XP 3500+

עכשיו אני עומד לשדרג את המחשב ושאלתי היא...איך כל הדרישות האלו עומדות ביחס למעבדים החדשים של אינטל...הרי מבחינת GHZ הם כביכול נחותים

כלומר מעבד E6300 הוא בסה"כ 1.8 GHZ או משהוא כזה...האם עדיין הוא יתפקד בצורה אופטימלית בשביל משחק מסוג זה?!

פורסם

מעבד קונרו יאכל אותו בלי מלח גם בתדר של 1.83

אין דאגה.

פורסם

לא בטוח שזה המקום לשאול את השאלה אבל...

אני רוצה להתקין את המשחק THE LONGEST JOURNEY 2 - DREAM-FALL עכשיו דרישות מינמליות הם Intel Pentium 4 1.6 GHz or AMD Sempron 2800+ or higher

ודרישות מומלצות הם : Intel Pentium 4 2.5 GHz or AMD Athlon XP 3500+

עכשיו אני עומד לשדרג את המחשב ושאלתי היא...איך כל הדרישות האלו עומדות ביחס למעבדים החדשים של אינטל...הרי מבחינת GHZ הם כביכול נחותים

כלומר מעבד E6300 הוא בסה"כ 1.8 GHZ או משהוא כזה...האם עדיין הוא יתפקד בצורה אופטימלית בשביל משחק מסוג זה?!

הקונרו יריץ את אמא שלו חלק

פורסם

הרבה יותר חשוב זה הכרטיס מסך

פורסם

הרבה יותר חשוב זה הכרטיס מסך

נכון .. אבל הוא שאל על המעבד

פורסם
  • מחבר

עם כבר ברטיסי מסך עסקיננו אז....איזה הייתם ממליצים בשביל לשחק ברוב המשחקים הקיימים היום? בטווח של 700-1000 ש"ח ?

פורסם

נלך על המקסימום?עם תוספת של 50 שקל תקנה את ה7600GT EXTREME.הכרטיס הכי שווה בטווח המחירים הזה.

אם יותר מדי יקר תלך על x1600pro לדעתי.

עריכה:היום?1600 יספיק לך להריץ על medium נראה לי,אבל 7600 הוא השקעה חכמה לעתיד כי זה הmid range (כרטיסים שמשרתים לזמן ממושך)הכי טוב שקיים היום .

פורסם

עם כבר ברטיסי מסך עסקיננו אז....איזה הייתם ממליצים בשביל לשחק ברוב המשחקים הקיימים היום? בטווח של 700-1000 ש"ח ?

PCI-E / AGP ?

אם PCI-E תקנה

http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1689

אם AGP תקנה

https://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=13916&catid=

שתיהם בטווח ה 1000, פלוס מינוס כמה שקלים ...

אבל הם הכי טובים בממשקים שלהם

פורסם

מי לוקח בכלל?

פורסם

הוא משדרג את המחשב עוד מעט אז כנראה הוא יקח את זה...

פורסם

התכוונתי x800gtoX7600gt

פורסם
  • מחבר

תודה לכולם על התגובות...בדקתי את ה- Leadtek WinFast PX7600GT Extreme TDH 256 והוא קצת הרבה מעבר לתקציב

אני בעיקרון עומד להחליף את המעבד או ל E6300 או ל AMD X2 3800+ ואני מחפש כרטיס גרפי בגג 800 ש"ח

קראתי המלצות חמות על 6800ULTRA ו 7600 GS

פורסם

לא ניתן להשיג 6800ultra ב800 ש''ח

פורסם
  • מחבר

אז בכל זאת...בתקציב של עד 800 ש"ח איזה כרטיס הכי מומלץ?

פורסם

לפי דעתי עדיין x1600pro

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים