פורסם 2006 ביולי 2919 שנים המאוורר של המעבד שלי תמיד על 3300 RPM. המחשב נקי מאבק, בלי OC עם 2 מאווררים של 120 מ"מ. אחד "חכם" בגג שמוציא אוויר ואחד לא חכם אבל חזק מ-א-ו-ד בדלת המארז שעושה רוח על המעבד. יש גם 2 של 80 מ"מ מקדימה ומאחורה. מקדימה מכניס, מאחורה מוציא. משחה טרמית מרחתי ואין הבדל. בקיצור אני נואש. תעזרו לי בבקשה.
פורסם 2006 ביולי 2919 שנים כדי לקבל תחלופת אוויר בריאה במארז אתה צריך או יותר מאווררים שמוציאים אוויר, או אותו המספר אבל מאווררים חזקים יותר שמוציאים אוויר.מהתיאור שלך עושה רושם שיש מאווררים חזקים יותר שמכניסים אוויר ואותו מספר מאווררים שמוציאים אוויר - בקיצור, סירקולציה לא משהו.באיזו טמפרטורה עובד המעבד שלך במאמץ? במנוחה?איזה כרטיס מסך יש לך? באיזו טמפ' הוא עובד במנוחה? במאמץ?איזה צ'יפסט? איזה קירור יושב עליו?אי אפשר לענות לך כמו שצריך בלי פרטים מדוייקים.
פורסם 2006 ביולי 2919 שנים מחבר יכול להיות יש בעיה בסרקולציה אבל לפי ההיגיון יש אותו מספר שמכניס ואותו מספר שמוציא. אני יכול להוסיף עוד 2 של 80 מ"מ.המעבד אחרי מנוחה של כחצי שעה עובד על 43 מעלות +/- ובמאמץ לא בדקדתי כי המחשב לא זז.הכ.מסך שלי לא מראה טמפ' כי זה ג'יפורס 3 TI200 ישן מאוד.צ'יפסט I845E. הכל עם קירור סטוק.
פורסם 2006 ביולי 2919 שנים אתה תמיד יכול להשתמש בLN2 בכל מקרה אני מציע לך לעבור לקירור טיפה יותר מבוסס, אולי איזה Scythe Mine?
פורסם 2006 ביולי 2919 שנים מחבר מה זה הLN2?והייתי אמור לקנות מזמן BT אבל אמרו לי שלמעכרת כמו שלי זה סתם ביזבוז.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.