עבור לתוכן

בעיה שלא מסתדרת ב-firefox

Featured Replies

פורסם

חברים אני חייב עזרה זה כבר מעצבן.....

יש לי בעיה שלא מסתדרת לי בפייר פוקס ...ישנם אתרים שאני לא מצליח לראות כמו שצריך בדפדפן הזה, כמו לילה ואחרים האתר נפתח מוזר,

או שהכתב יוצא על התמונות במין בלאגן כזה,או שיש נושאים באתר שאי אפשר ללחוץ עליהם בכלל ולעומת זאת באקספלורר כן אפשר.

רציתי שאולי תענו לי על השאלה אולי פיירפוקס לא תומך בכל האתרים כמו שצריך או שיש איזה תוסף שמתקן את הבאגים האלה בבקשה תעזרו לי....

פורסם

זאת לא בעיה של פיירפוקס, זאת בעיה באתרים.

שלח להם מייל שילמדו לכתוב אתרים כמו שצריך ובנתיים תשתמש בieview או ietab , תוספים שמאפשרים לפתוח אתר באקספלורר בתוך פיירפוקס עצמו.

אגב, זה בעיקר באתרים ישראלים, כיום די נדיר למצוא אתר בינלאומי שלא תומך בפיירפוקס, כרגיל אנחנו מפגרים אחרי כולם ...

פורסם
  • מחבר

תודה רבה לך אבל אין מצב שהוא פותח את זה לבד כמו שצריך או שאני חייב לעשות לו פתח בלשונית חדשה ב-IE???

פורסם

לא ממש, יש סטנדרטים מסויימים לכתיבת אתרים, שמתאימים לכל הדפדפנים באשר הם, הבעייה היא שיש אתרים שלא מודעים לזה שיש

אנשים שמשתמשים בדפדפנים אחרים חוץ מIE ומתעלמים מהסטנדרטים האלה, הם מעצבים את האתרים שלהם שיתאימו לIE,

הם אפילו לא בודקים איך הוא נראה בFF או בדפדפן אחר, FF יודע להציג אתרים שכתובים נכון, הוא לא יודע להציג אתרים שנכתבו בקוד שמתאים לIE בלבד

פורסם

תודה רבה לך אבל אין מצב שהוא פותח את זה לבד כמו שצריך או שאני חייב לעשות לו פתח בלשונית חדשה ב-IE???

ב-IETAB אפשר להכניס רשימה של אתרים שיפתח עם המנוע של אקספלורר.

חשוב שתבין שאתה בעצם משתמש ב-IE דרך FF כלומר כל בעיות האבטחה של IE חוזרות. בנוסף לזה IETAB לא משחרר את הזיכרון שהיה בשימוש אחרי סגירת ה-TAB שנפתח עם מנוע אקספלורר.

למרות הבעיות הללו אני חושב שכדאי להשתמש ב-IETAB.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים