פורסם 2006 ביולי 2919 שנים אהה אתה אמרת TRCC חח לא יודע למה קראתי TRCD דבר שני CRUCIAL נחשבת יותר מOCZ?? אני לא יודע איפה אתה חי אבל המוניטין של OCZ הוא גבוה משל CRUCIAL וגם משל GEIL בלא מעט!! (וגם של קרוסייר) אמממ... אני אנסה להסביר לך בצורה שתבין (לפי פתרונות קירור). OCZ הם כמו Thermaltake, יש להם שם ומדי פעם יש להם מוצרים טובים. זה לא אומר שהם ברמה רצינית. Crosair הם כמו Danger Den, מוכרים ובעלי מוצרים איכותיים למדי (יותר מOCZ). וCrucial זה כבר כמו Chilly1. חחחחח... ;D הBallistiX של Crucial הם מהזכרונות הטובים בעולם. אם OCZ נחשבת בעינך זה כבר סיפור אחר.
פורסם 2006 ביולי 2919 שנים מה??אתה בונה מוניטין שלם של חברה על סמך זכרון אחד?אז למה אתה לא אומר ש GSKILL חברה מדהימה! הרי יש לה את ה FX וה FF (אותם שבבים מהירויות שונות) שבזמנו הציגו יכולות חסרות תקדיםאבל האמת היא שGSKILL (טובה ככל שתהיה) היא חברה לא כל כך גדולה אני מדבר על מוניטיןאני לא יודע מאיפה הבאת ש OCZ וקרוסייר לא נחשבות לבעלי מוניטין גבוהאבל עזוב זה כנראה עניין של דעות שונות
פורסם 2006 ביולי 2919 שנים מה??אתה בונה מוניטין שלם של חברה על סמך זכרון אחד?אז למה אתה לא אומר ש GSKILL חברה מדהימה! הרי יש לה את ה FX וה FF (אותם שבבים מהירויות שונות) שבזמנו הציגו יכולות חסרות תקדיםאבל האמת היא שGSKILL (טובה ככל שתהיה) היא חברה לא כל כך גדולה אני מדבר על מוניטיןאני לא יודע מאיפה הבאת ש OCZ וקרוסייר לא נחשבות לבעלי מוניטין גבוהאבל עזוב זה כנראה עניין של דעות שונותבקהילת המחשבים חברות בונות מוניטין לפי המוצרים, בלי קשר לגודל החברה.ואם תקרא כמה תגובות למעלה כתבתי שG.Skill הכי טובה לדעתי.
פורסם 2006 ביולי 2919 שנים כן אני יודע בגלל זה התיחסתי ל GSKILL בתגובה שלי אבל כמו שאמרתי בהודעה האחרונה שלי:אבל עזוב זה כנראה עניין של דעות שונותכנראה שכל אחד יחשוב אחרתאז בא נמנע ויכוח ללא סוף ומיותר
פורסם 2006 ביולי 2919 שנים אין פה שום עניין של דעות שונות.GSkill היא בהחלט נכון להיום החברה מספר 1 לייצור זכרונות.תעשה ביקור קטן ב-XS ותבדוק איזה זיכרונות מחזיקים שם רוב ה-OCERים.קורסייר גם חברה מצויינת וזוה הסיבה שתראה כמה דגמים שלה ב-XS.
פורסם 2006 ביולי 2919 שנים Mushkin אחלה זכרונות, במיוחד הRedline!עם כל הכבוד לMushkin הם עדיין לא ברמה של אחת מהחברות הנחשבות ביותר (נחשבות יותר מOCZ אבל), וKingston לדעתי זה חרא של זיכרון למחשבים תקציביים.
פורסם 2006 ביולי 2919 שנים איזה ויכוח חסר תוכן. כאילו שיהיה לזה סוף.יש עשרות חברות טובות. נקודה. ולכל אחת יש את ההצלחה/כשלון במוצרים מסויימים.
פורסם 2006 ביולי 2919 שנים אם כבר מחפשים הקבלה ל-G.Skill אז יש את PC Power & Cooling (בקיצור PCP&C)חברות קטנות אבל בין הכי מקצועיות בתחומן
פורסם 2006 ביולי 2919 שנים איזה ויכוח חסר תוכן. כאילו שיהיה לזה סוף.אני כבר אמרתי את זהאבל הוא מתעקש להוכיח שOCZ לא חברה עם מוניטין גבוהשיתווכח עזוב אותו
פורסם 2006 ביולי 2919 שנים כמו שאמרתי בהתחלה,לדעתי קשה ואין סטטיסטיקה על איכויות זכרונות.יש חברות שיש להם "שם",ושלא פישלו אצל הרבה משתמשים.לכל חברה יש את היתרונות והחסרונות שלה.זה כמו לקבל מידע על לוחות אם טובים,אז ישאלו למה?ל-OC אז DFI(וגם דגמים מסויימים,או יותר נכון דגם אחד),אף אחד לא יגיד לך שלמשתמש הביתי עם איכויות GIGABYTE היא חברה גרועה,אבל כולנו זוכרים את הלוח עם הכ.מסך המובנה(GMF כמדומני) שאיכותו הגרועה התפשטה ברשת כשריפה בשדה קוצים.זה אומר שכל הלוחות שלהם זבל?לא!אז לגבי הזכרונות אני לא חושב שאפשר להגיד על חברה זו או אחרת שהיא טובה יותר,אלא אם מתכוונים לדגם מסויים ולמטרה מסויימת בביצועיו.יש חברות שמוציאות דגם "כוכב" והשאר לא,וזה לא אומר שכל הזכרונות של אותה חברה "כוכבים" או זבלים.
פורסם 2006 ביולי 2919 שנים לא יודע מה איתכם אבל כל החברות שוות לדעתי, לכל חברה יש את הדגם היותר בולט וזהו.
פורסם 2006 ביולי 2919 שנים OCZCorsairMushkinG.SkillMushkinA-DataKingstonPQITwinMOSואולי גם PDP אבל לא בטוח.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.