פורסם 2006 ביולי 2819 שנים ואני מתכוון מכל הבחינות : מגוון סוגי זכרונות, וותק, נתח שוק, איכות, גודל חברה
פורסם 2006 ביולי 2819 שנים אני לא חושב שיש איזה מדד או סטטיסטיקה,יש חברות איכותיות שמיצרות את הצ'יפים,וחברות לא פחות טובות שעוסקות בהרכבה ובבקרת איכות מעולה.איכות ה-PCB,ההלחמות,מגעי הזהב,רכיבי האלקטרוניקה(מלבד הצ'יפים),QA ברמה יכולים לשים מספר חברות בשורה הראשונה באיכות.כמובן שלכל חברה יש זכרונות VALUE,וזכרונות איכותיים יותר שההבדל הוא במהירות שהם נבדקו ושיגיעו אליהם,בנוסף לקירורים איכותיים יותר וכו'.
פורסם 2006 ביולי 2819 שנים את מי הם מעירים?וב-VALUE כל עוד החברה נחשבת לאיכותית, אין הרבה הבדל מבחינת ביצועים.
פורסם 2006 ביולי 2819 שנים את מי הם מעירים? וב-VALUE כל עוד החברה נחשבת לאיכותית, אין הרבה הבדל מבחינת ביצועים. ב-OC בוודאי שיש הבדל אם הם VALUE,כי אז הצ'יפים שונים,והם לא יגבילו אותך ב-OC.לשימוש יומיומי אתה צודק. קרוסאיר הכי הכי טובים ומעירים :silly: :silly: ממש לא נכון להגיד דבר כזה.ועוד שהם מעירים..חחחח
פורסם 2006 ביולי 2919 שנים מבחינת השבבים Samsung ו-Winbond נחשבות למצוינותכנ"ל גם Elpida ו-Infeneonמבחינת ה-PCB, עדיין ה-PCB הכי טוב ל-DDR זה BrainPower PCB
פורסם 2006 ביולי 2919 שנים למה לא מיבאים את הזיכרונות האלה? מה לא מגיעה לישארלים להנות קצט מאיכות? :'(
פורסם 2006 ביולי 2919 שנים Samsung מיובאים באופן סדיר ונמכרים ברוב החנויותהשאר מייצרות כמעט אך ורק שבבים ולא זכרונות שלמיםBrainPower PCB הוא PCB בלבד, לא זכרון שלםעל ה-PCB מרכיבים את הצ'יפים, קובעים תזמונים, תדרים ועושים בדיקותזכרונות עם BrainPower PCB מגיעים לישראל (G.Skill, OCZ ורוב זכרונות ה-Extreme משתמשים בהם כמעט בלעדית)
פורסם 2006 ביולי 2919 שנים ש: מה זה PCB?ת: למעשה PCB זה ראשי תיבות של Printed Circuit Board, או בעברית לוח מעגלים מודפסPCB איכותי למשל יכול לאפשר עוד קצת אוברקלוק, ואחד לא איכותי לא ינטרל "רעשים" והפרעות בין מעגל אחד לשנימה קרה? לקרוא את השאלות הנפוצות כבר לא טוב?
פורסם 2006 ביולי 2919 שנים תודה ליאור אני קראתי את הFAQ אבל אני לא זוכר...הייתה אומר לי שזה נמצא שם הייתי קורא משם
פורסם 2006 ביולי 2919 שנים DDRCrucialG.SkillCrosairDDR2G.SkillGeILCrucialאני חובב של שבבי Samsung (בעיקר TCCD, TRCC) וMicron (רק D9, D9 Fat Body).
פורסם 2006 ביולי 2919 שנים אתה מכניס את CRUCIAL ולא את OCZ??????לפי דעתי יש כמה חברות יותר בולטות (אולי לא בצורות אבסולוטית)בשלב הראשון עומדות OCZ וקרוסיירואחר כך באים כל השארכוללים את GSKILL GEIL CRUCIAL וכו'...אבל היותר בולטות בעיני הם OCZ וקרוסיירדרך אגב TRCD זה לא RAS TO CAS??
פורסם 2006 ביולי 2919 שנים לא יודע אך הגעת למסקנה שCrosair וOCZ הן חברות נחשבות.אלו החברות הנחשבות בעולם, ולדעתי G.Skill הכי טובים בכל הנוגע לDDR2 והם בין הטובים בDDR! אז אל תגיד "אחר כך באים כל השאר כוללים את GSKILL GEIL CRUCIAL וכו'...".(GeIL וCrucial נחשבות יותר מOCZ וCrosair)וTRCC הוא שבב.
פורסם 2006 ביולי 2919 שנים אהה אתה אמרת TRCC חח לא יודע למה קראתי TRCDדבר שני CRUCIAL נחשבת יותר מOCZ??אני לא יודע איפה אתה חיאבל המוניטין של OCZ הוא גבוה משל CRUCIAL וגם משל GEIL בלא מעט!!(וגם של קרוסייר)ודרך אגב לא אמרתי ש GSKILL לא נחשבותיש לי זוג FX ולא הייתי קונה אותם אם לא הייתי חושב שהם חברה מעולהאבל הם עדיין לא בסדר גודל של OCZ וקרוסיירלא כל האתרים/חנויות בכלל מוכרים GSKILL
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.